- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
- #1.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen kıııızz çok severim![]()
feysbuk feysbuk hergün aradım durdumben de bayılırım hele o allah belanı versın sarkıları yok mu ayyy yerımde duramıyorum
bir de feysbuk feysbuk galliba aşık olduuumm![]()
![]()
feysbuk feysbuk hergün aradım durdum![]()
e seviyorum neden bilmeyeyim a aaaaaay valla ezbere biliyosun kıssss![]()
apaçi olmak ayrıcalıktır canım cok sanslısın bence hele danslarını mutlakasu an sevgilim arıyor napcam ya kirlendiysem yüzüne bakamam![]()
aç hiç bişey olmamış gibi konuş son günlerin zaten. hastaneye yatacaksın ruh hastası seniiiiiii
banane ya ben bunlardan tenimde eser kalsın istemiyorummmmmmmmapaçi olmak ayrıcalıktır canım cok sanslısın bence hele danslarını mutlaka
o dansı ogrenmelısın canım
kafayı 180 derece yukarı cevırıp ellerını ampul takar gıbı acıcan hepsi bu =)
ay buda yeni çıktı yorumu beğenmeyen konumdan çık diyor bi daha konu açarken adımı yaz anonim yorum yapmasın de ona göre hareket edeyim tatlımkonumdan çıkarmısın kib kib
ay buda yeni çıktı yorumu beğenmeyen konumdan çık diyor bi daha konu açarken adımı yaz anonim yorum yapmasın de ona göre hareket edeyim tatlım![]()
napayım amuda mı kalkıyım? hem sert çıkıyorsun hem kibliyosun üstüne bide hala konuşuyorsunsevgilim aradı ben şimdi yanına gidicem
napayım amuda mı kalkıyım? hem sert çıkıyorsun hem kibliyosun üstüne bide hala konuşuyorsun
sen bu kafayla gidersen elinden kaçırırsın çocuğu sorduğunda soru mu tabiiki 3 numara. Bi garipsin ya böyle dişi mi olurkibimi geri aldım
muneden sen dert etme
şimdi hangisini giysem
hadi
1.seçenek
![]()
2.![]()
3.![]()
3 le üşürüm gibi amasen bu kafayla gidersen elinden kaçırırsın çocuğu sorduğunda soru mu tabiiki 3 numara. Bi garipsin ya böyle dişi mi olur
ısınmasını bilirsen üşümezsin3 le üşürüm gibi ama
ısınmasını bilirsen üşümezsinkapiş?
napcan eczanede dicem ama saçma bi soru olacak bol bol alteşekkürler eczaneye gidip döncem