• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fahrıye evcen bogazıcınd sınavla mı girdi bilgisi olan var mı

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
Instagramda da gördüm bığazıcını bitirmiş . Almanya'da kı okulu dondurmuş acaba Avrupa'da okuduğu ıcın dırek gecıs Hakkı'mı vardı bilen var mı merak ettım

Bu bilgiye nasıl sahip olduğumu bilmiyorum ama cevaplayayım.
Yurtdışında çalışanların çocukları için yükseköğretime giriş sınavı vardı. O şekilde girdi Boğaziçi'ye.
Birkaç yıl önce bu sınav yapılmamaya başlandı.
Artık üniversiteler bünyesinde yapılıyor.
Derdinize derman oldum inşallah.

Instagramda da gördüm bığazıcını bitirmiş . Almanya'da kı okulu dondurmuş acaba Avrupa'da okuduğu ıcın dırek gecıs Hakkı'mı vardı bilen var mı merak ettım

tam olarak bilmek istedigin ne, fahriye hayranimisin, fahriye gicik mi oluyorsun, yoksa almanyada turkiyeye yatay gecismi yapmak istiyorsun ??

Beynimdeki lüzumsuz bilgiler klasorunden özenle çıkarıyorum bilgiyi. Yakın bir arkadasimla aynı yıl sınava girdi kendisi. Almanya'da girdi sınava hatta. Arkadaşımın dediğine gore inanılmaz basit sorulardan oluşan uyduruk bir sınav ile kontenjani sınırlı üniversitelere girmis gurbetçi kesim. Hatta üniversite arkadaşları bu şekilde gelen gurbetçi tipleri hiç sevmezler. Arkadaşımı kabullenmeleri de zaman aldı. Hala laf sokulur kendisine. Klasoru bosalttim zihnim ferahladi.

Beynimdeki lüzumsuz bilgiler klasorunden özenle çıkarıyorum bilgiyi. Yakın bir arkadasimla aynı yıl sınava girdi kendisi. Almanya'da girdi sınava hatta. Arkadaşımın dediğine gore inanılmaz basit sorulardan oluşan uyduruk bir sınav ile kontenjani sınırlı üniversitelere girmis gurbetçi kesim. Hatta üniversite arkadaşları bu şekilde gelen gurbetçi tipleri hiç sevmezler. Arkadaşımı kabullenmeleri de zaman aldı. Hala laf sokulur kendisine. Klasoru bosalttim zihnim ferahladi.

:D

Fahriye Bogazici Universitesine sinavla mi girdi bilmiyorum ..
Muhtemelen Almanya da yapilan bir sinavla buradaki universitelere gecis yapmistir ..
Ama siz bu yazim yanlislariyla liseyi nasil bitirdiniz o daha buyuk bir merak bende :KK64::KK64::KK64:
Farkındayım yazım yanlışı olduğunun tatlım ama bır Bebek var bende bazen hızlı olmaya çalışıyor olabılırmıyım ??

Farkındayım yazım yanlışı olduğunun tatlım ama bır Bebek var bende bazen hızlı olmaya çalışıyor olabılırmıyım ??
Yüksek lisans yapmaya çalışıyorum aynı Zaman'da ha bu demek degıldır ki mukkemmel bir Türkçem veya bilgim olacak insanız hata bıze mahsuss

Back
X