- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
Instagramda da gördüm bığazıcını bitirmiş . Almanya'da kı okulu dondurmuş acaba Avrupa'da okuduğu ıcın dırek gecıs Hakkı'mı vardı bilen var mı merak ettım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Instagramda da gördüm bığazıcını bitirmiş . Almanya'da kı okulu dondurmuş acaba Avrupa'da okuduğu ıcın dırek gecıs Hakkı'mı vardı bilen var mı merak ettım
Beynimdeki lüzumsuz bilgiler klasorunden özenle çıkarıyorum bilgiyi. Yakın bir arkadasimla aynı yıl sınava girdi kendisi. Almanya'da girdi sınava hatta. Arkadaşımın dediğine gore inanılmaz basit sorulardan oluşan uyduruk bir sınav ile kontenjani sınırlı üniversitelere girmis gurbetçi kesim. Hatta üniversite arkadaşları bu şekilde gelen gurbetçi tipleri hiç sevmezler. Arkadaşımı kabullenmeleri de zaman aldı. Hala laf sokulur kendisine. Klasoru bosalttim zihnim ferahladi.
bnde diyorumki acaba kadın ameliyat falan mı olmuşBu bir katliam ama![]()
Hmmm ondan dolayı o Zaman . Millete saçma geldı sorum sanki ama
hayırdır neden :)))) cevap vermek zorunda degıldın bacımBu bir katliam ama![]()
Farkındayım yazım yanlışı olduğunun tatlım ama bır Bebek var bende bazen hızlı olmaya çalışıyor olabılırmıyım ??Fahriye Bogazici Universitesine sinavla mi girdi bilmiyorum ..
Muhtemelen Almanya da yapilan bir sinavla buradaki universitelere gecis yapmistir ..
Ama siz bu yazim yanlislariyla liseyi nasil bitirdiniz o daha buyuk bir merak bende![]()
Yüksek lisans yapmaya çalışıyorum aynı Zaman'da ha bu demek degıldır ki mukkemmel bir Türkçem veya bilgim olacak insanız hata bıze mahsussFarkındayım yazım yanlışı olduğunun tatlım ama bır Bebek var bende bazen hızlı olmaya çalışıyor olabılırmıyım ??
Hmmm ondan dolayı o Zaman . Millete saçma geldı sorum sanki ama
hayırdır neden :)))) cevap vermek zorunda degıldın bacım