Ameliyatın 2. Günü bütün bantlar çıkarıldı ve minik dikişler vardı onlar alınıp temizlendi. Sanırım diren koymamak için yerine yapılan dikişlerdi. Bu zaten inanılmaz bir rahatlama verdi, fakat göz altlarım şişince gözaltına hemen bantlardan taktılar ve anında indi şişi zaten.
Bütün bunların olduğu gün İstanbul için kötü hava uyarısı vardı ona rağmen hem doktorum ziyaret etti hemde ameliyat sonrası ilgilenen hemşiresi sabahtan yanımdaydı. Bunlar ameliyatdan önce önemsiz gibi gelebilir ama çok değerli o an çaresiz oluyor insan ilk defa yaşanan bir tecrübe kafada bir sürü acabalar işte tam o zamanlarda yanınızda size böyle destek olunması çok rahatlatıyor güvende hissettiriyor. Daha önce ki estetik ameliyatımın bir tanesinde kötü bir tecrübe yaşamıştım hemde ilk estetik ameliyatımda.
Bantlar çıktıktan sonra 2. Gün falan ödem başladı doğal olarak onun sızısı ve rahatsızlığı ama tolere edilebilir ağrılar. Ödemden ve dikişlerden kaynaklı baskı hissi tam olarak tarif etmem gerekirse sabahları daha iyi ama akşamları gergin oluyorsunuz.
Hastane sonra İlginen ayrı bir hemşiresi var çok tatlı birisi ne sorsanız açıklıyor, hangi saat olursa olsun hemen cevap veriyor, ona her sabah fotoğraf ve video attım.inanılmaz yardımcı oldu ve hala beraber ilerliyoruz bu süreci.
Cuma ameliyat oldu, perşembe dikişlerim alındı. Ameliyat 2,30 saat sürmüş daha önce yüzüme ip ,ısılı lazerler ve dolgu yaptırmamamın ekmeğini yedim bence bu saydıklarım süreci uzatabiliyormuş.
Neler yapıldığına gelince derin plan , temporal şakak ve alnı da rahatlattı, bişektomi son gün karar verildi. Son olarak gözkapağı fakat doktorum sağolsun şakak germe ve alın rahatlatınca bakmış çok az kalmış fazla deri ellememiş
ne kadar teşekkür etsem az.
Ve sonuca gelirsek daha şimdiden mükemmel bana en az 15, 20 yılımı geri verdi. Çok mutluyum. Unuttuğum atladığım şeyler olabilir aklıma gelirse eklerim. Ama en önemlisi kendiniz için doğru doktor seçimi, içinize sinsin ve unutmayın ameliyat sonrası da ulaşılabilir olması lazım kısa bir süreç değil.
Umarım isteyen herkesin süreci güzel geçer ve mutlu olur