Çok geçmiş olsun, eminim her geçen gün daha iyisnizdirBen ameliyatımı oldum ama hiç kolay değil o kadar söyleyeyim size.
Şu an 3. Günümdeyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun, eminim her geçen gün daha iyisnizdirBen ameliyatımı oldum ama hiç kolay değil o kadar söyleyeyim size.
Şu an 3. Günümdeyim.
Aynen yaaa tamda anlatmak istediğim buydu o çeneler niye kalınlaşıyor küçülmesi gerekmiyor mu ? Bende alt yüz düşünüyorum ve tek çekincem şu çene olayı yani . Yağ mı koyuyorlar ne yapılıyor bilmiyorum ama yandan bakıncada jilet gibi olmadı gereken o bölge kayık gibi oluyor . Bunu Dr a soran biri varsa beni aydınlatsın lütfenYa o kadar zor bir surec ki bu karari vermek, bende yaklasik bir yildir arastiriyorum, henuz tam bir karar verebilmis degilim. Aklima biraz olsun yatan doktorlar Zekeriya Kul ile Karaca Basaran’di. ZekeriyaKul’a bu siteden bir arkadas ameliyat olmustu ve sonuclarini gormustum gayet guzeldi ama tekrar revizyon olmak zorunda kalmisti. Karaca Basaran’in sonuclari da gordugum kadariyla cok guzel, onunda bir hastasini taniyorum cok memnun. Ama Karaca beyin yaptigi ameliyatlarin fotograflarindaki bir ayrinti beni biraz rahatsiz ediyor, hastalrin cene kisminda jawline cizgisinde boyle nasil tarif edeyim bir kalinlasma var, hemen hemen tum fotograflarda ayni seyi goruyorum, yani eski halinde ince bir cene hattina sahipken sanki ameliyat sonrasi oraya boyle uzunlamasina bir parca konulmus gibi, hani cam kenarlarina silikon cekersinde o kisim kalinlasir ya onun gibi bir durum var. Ama yine de onun ameliyatlari daha dogal oluyor gordugum kadariyla, yani baskalastirmadan yapiyor estetigi.
Sonuc olarak bende malesef sizin gibi kararsizim, bu iki doktorun disinda baska bir doktorda bulamadim aklima yatan. Arastirmaya tek tek gidip gorusmeye de vaktim yok acikcasi, bende yurtdisindan gelerek ameliyat olacagim. Ama fiyatlar gercekten cok korkunc. Cok sacma, ayip artik hatta.
Daha once kismen unlu ama daha onemlisii diger doktorlar arasinda bilinen saygi duyulan ve cok tecrubeli bir doktora burun ameliyati olmustum, revizyon olmak zorunda kaldim, hatta hala zarif bir buruna sahip degilim. Yani bir doktorun bir baskasina yaptigi cok iyi is bazen sizde ise yaramiyor. Ustune birde bu kadar para verip hayal kirikligi yasamak da daha incitici olur sanirim. O yuzden daha hassas davranmaya calisiyorum ama baska cok alternatif de bulamiyorum. Eger bulursaniz lutfen paylasin, cok memnun olurum.
Bu arada daha uygun olabilecegini dusundugum iki doktor daha buldum ama yeterli bilgi bulamadim, biri Berke Ozucer digeri Ayhan Okumus. Bunlari da ayrica arastiracagim.
Geçmiş olsun Mutlu olmanız çok güzel. Bişey sormak istiyorum çene bölgesinden memnunmusunuz? Çene de bi kabalık yada büyüme oldu mu ?Ameliyatın 2. Günü bütün bantlar çıkarıldı ve minik dikişler vardı onlar alınıp temizlendi. Sanırım diren koymamak için yerine yapılan dikişlerdi. Bu zaten inanılmaz bir rahatlama verdi, fakat göz altlarım şişince gözaltına hemen bantlardan taktılar ve anında indi şişi zaten.
Bütün bunların olduğu gün İstanbul için kötü hava uyarısı vardı ona rağmen hem doktorum ziyaret etti hemde ameliyat sonrası ilgilenen hemşiresi sabahtan yanımdaydı. Bunlar ameliyatdan önce önemsiz gibi gelebilir ama çok değerli o an çaresiz oluyor insan ilk defa yaşanan bir tecrübe kafada bir sürü acabalar işte tam o zamanlarda yanınızda size böyle destek olunması çok rahatlatıyor güvende hissettiriyor. Daha önce ki estetik ameliyatımın bir tanesinde kötü bir tecrübe yaşamıştım hemde ilk estetik ameliyatımda.
Bantlar çıktıktan sonra 2. Gün falan ödem başladı doğal olarak onun sızısı ve rahatsızlığı ama tolere edilebilir ağrılar. Ödemden ve dikişlerden kaynaklı baskı hissi tam olarak tarif etmem gerekirse sabahları daha iyi ama akşamları gergin oluyorsunuz.
Hastane sonra İlginen ayrı bir hemşiresi var çok tatlı birisi ne sorsanız açıklıyor, hangi saat olursa olsun hemen cevap veriyor, ona her sabah fotoğraf ve video attım.inanılmaz yardımcı oldu ve hala beraber ilerliyoruz bu süreci.
Cuma ameliyat oldu, perşembe dikişlerim alındı. Ameliyat 2,30 saat sürmüş daha önce yüzüme ip ,ısılı lazerler ve dolgu yaptırmamamın ekmeğini yedim bence bu saydıklarım süreci uzatabiliyormuş.
Neler yapıldığına gelince derin plan , temporal şakak ve alnı da rahatlattı, bişektomi son gün karar verildi. Son olarak gözkapağı fakat doktorum sağolsun şakak germe ve alın rahatlatınca bakmış çok az kalmış fazla deri ellememişne kadar teşekkür etsem az.
Ve sonuca gelirsek daha şimdiden mükemmel bana en az 15, 20 yılımı geri verdi. Çok mutluyum. Unuttuğum atladığım şeyler olabilir aklıma gelirse eklerim. Ama en önemlisi kendiniz için doğru doktor seçimi, içinize sinsin ve unutmayın ameliyat sonrası da ulaşılabilir olması lazım kısa bir süreç değil.
Umarım isteyen herkesin süreci güzel geçer ve mutlu olur
Çok geçmiş olsun öncelikle umarım güzel sonuçlar alırsınız
Evet ilk günler çok sıkıntılı geçiyor hiç kolay bir operasyon değil. İlk haftadan sonra daha iyi, ödem ağrıları da ikinci haftaya doğru azalıyor.
Ama zorunu atlatmışsınız öyle düşünün hep daha iyiye gidecek.
Teşekkür ederim, çene bölgemde bir kalınlaşma veya kaba bir görüntü yok. Bana çene protezi veya yağ enjeksiyonu gibi işlemler yapılmadı sanırım ondan bahsettiğiniz gibi bir görüntü oluşmadı.Geçmiş olsun Mutlu olmanız çok güzel. Bişey sormak istiyorum çene bölgesinden memnunmusunuz? Çene de bi kabalık yada büyüme oldu mu ?
Benim göz kapaklarım işlem görmediği için şişlik değil sadece morluk vardı, göz altlarında da şişlik ve morluk her ikisi de vardı. iyileşmesi en uzun süren bölge göz altlarım oldu. Hala bazı günler uyandığımda daha ödemli daha şiş olabiliyor.Cevap için çok teşekkürler
Diğer hesabıma giremedim bu hesabı açarak yazıyorum
Benim 2. haftam bugün doldu, yüzüm, burnum daha iyi durumda ama gözkapaklarım ve gözaltlarım çok şiş hala, beklemedeyim
Eminim çok güzel olmuştur alt yüz tam anlamı ile yukarı toplanıyor değil mi ?Teşekkür ederim, çene bölgemde bir kalınlaşma veya kaba bir görüntü yok. Bana çene protezi veya yağ enjeksiyonu gibi işlemler yapılmadı sanırım ondan bahsettiğiniz gibi bir görüntü oluşmadı.
Genel anlamıyla çene bölgemin bir tık daha gergin olmasını tercih ederdim, ilk operasyondan çıktıktan sonraki süreçte ödemlerden dolayı çok daha gergin duruyordu ve o görüntü benim aslında hoşuma gitmişti. Şu an daha doğal bir görüntüye sahibim ve hiçbir şekilde ameliyat olduğum belli olmuyor.
Benim göz kapaklarım işlem görmediği için şişlik değil sadece morluk vardı, göz altlarında da şişlik ve morluk her ikisi de vardı. iyileşmesi en uzun süren bölge göz altlarım oldu. Hala bazı günler uyandığımda daha ödemli daha şiş olabiliyor.
Aynı şey başıma geldi benimki farklı bir doktor. Eritme sonrası yüzünüzde sarkmalar oluştu muBilinen bir doktora yüz germe için değil ama dolgu için gitmiştim. En iyisi olsun ücret benim için hiç önemli değil diye. Klinik istanbuldaydı aldım biletimi gittim istanbula. Düşünün basit bir dolgu için şehir değiştirdim otel ayarladım. Doktorun fiyatları zaten normalin 5 katı. 4cc dolguya 20 bin verdim taaa 2 sene önce. İnanın halimi görseniz oturur ağlardınız. Dolgudan kurtulmak için neler çektim. Doktor bile panik yaptı özür üstüne özür.
Demem o ki fiyat ve tanınırlığın hiç önemi yokmuş.
Kime ameliyat oldunuz? Annem de olmak istiyor ama genel ameateziden korkuyorSelamlar. Yorumların hepsini okudum ve sırf size yazabilmek için üyelik açtım.
Merhaba. Amelyat için ne kadar ödediniz acaba? Karaca bey listemde hala aslında ama yurt dışında korkunç yorumlar var hakkında. Arada kaldım (( Asistanıyla görüştüm, yuz yuze sadece fiyat veriyor dedi. Ama olur da aşırı uçuk rakam söylerse boşuna muayene parasını ödemek istemiyorum. Az para istemiyorlar sonuçta.Teşekkür ederim, çene bölgemde bir kalınlaşma veya kaba bir görüntü yok. Bana çene protezi veya yağ enjeksiyonu gibi işlemler yapılmadı sanırım ondan bahsettiğiniz gibi bir görüntü oluşmadı.
Genel anlamıyla çene bölgemin bir tık daha gergin olmasını tercih ederdim, ilk operasyondan çıktıktan sonraki süreçte ödemlerden dolayı çok daha gergin duruyordu ve o görüntü benim aslında hoşuma gitmişti. Şu an daha doğal bir görüntüye sahibim ve hiçbir şekilde ameliyat olduğum belli olmuyor.
Naci Çelik olmasın oİnanın fıyatlar boyle gecen sene bu zamanlar ıstanbula gıttım uc doktorla gorustum. Fıyatlar aynıydı dolar uzerınden. Korktugum ıcın erteledım. Sımdı yorumları okuyunca keske yaptırsaydım dıyorum. Ben nuri çelikte karar vermıstım ama oda hıc reklam yapmayan cok pahalı bır doktor. Hıc hastasına rastlamadım ama yaptıgı sonucları klımıgınde gordum guzeldı. Bu arastırma vr karar konusu gercekten cok zor. Umarım basarılı ve gözü tok bir doktor bulabılırız :)
Merhaba ben de kasım sonu Tunç T ye randevu aldım ama Karaca ile arasında gel -git yaşıyorum Tunç bey resimlere bakınca inanılmaz doğal çalışmış neyrdeyse hiç dokunmamış gibi bu çok hoşuma gitmedi açıkçası attığımız taş incittiğimiz kuşa değmeyecekse neden o kadar acı ?karacabey tüm bu işlemlere ne kadar istedi sizden sakıncası yoksa tabi benim de şikayetlerim sizinle aynı Tunç beyle aşağı yukarı aynı ise Karaca bey i tercih ederimBen operasyon sonrasını detaylı anlattım aralarda kaldı sanırım. Forum başlığına eklemek istedim fakat yapamadım.
Operasyon sonrasını detaylı olarak yazdım 9. Sayfada bulabilir merak edenler.
N Çelik olmasın o
7 saat ulaşamadıktan sonra kendi sorunumu kendim hallettim 12 saat sonra döndüler mesajıma demek istedim yukarıda eksik kelimeler olmuşO ise olmayın sakın elşi de sekreteri ve konuşmanın ortasında içeri dalıyor tuhaf bir ortam ameliyat sonrası ise iletişim ayrıca bir rezaletti 7 saat ulaşamadım 12 saat ulaşamadım kendilerine kendi sorunumu kendim çözmek zorunda kaldım ameliyat sonucumdan da memnun değilim adama şikayetini bile anlatamıyorsun o kadar çok konuşup seni bastırıyor ki sadece dinliyorsun ve işine gelmeyince bir anda canavara dönüşüyor
Yok nuri celık goz alanında pek meshurdurNaci Çelik olmasın o
Bu hangi doktor7 saat ulaşamadıktan sonra kendi sorunumu kendim hallettim 12 saat sonra döndüler mesajıma demek istedim yukarıda eksik kelimeler olmuş