• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Faceden kocamı ekleyen bayan

benim eşimide akrabalarından hatta baya uzaktan ve inan merabalıkları dahi olmayan kişiler ekliyor.
hiçte aklıma gelmedi nıye kabul ediyosun diye sonuçta bir bağ var yani.ve siz o bayanın kötü bir şeyini görmediniz.
Bazen fazlamı abartıyoruz acaba?

Sabah sabah sinirlerim tavan yaptı. Kocamı bir bayan eklemiş. Anne tarafından akrabası muhtemelen. Soyadından çözdük onu da. Ama ne eşim tanıyor bu kızı ne de ben. Ve faceye bugün girmiş toplam 8 arkadaşı var. Herhalde kocamı eklemek için face açtı. Tanımıyor da he. Farklı şehirlerdeyiz hiç görüşmedik. Bu ne demek ya? Çok gıcık oldum.
Kimse kim boşversene,Kocan eklemedikten sonra.Bir sürü kişi bana da istek gönderiyor eşime de.Çoğunun 3-5 arkadaşı var.Hiiç umursamam

Sabah sabah sinirlerim tavan yaptı. Kocamı bir bayan eklemiş. Anne tarafından akrabası muhtemelen. Soyadından çözdük onu da. Ama ne eşim tanıyor bu kızı ne de ben. Ve faceye bugün girmiş toplam 8 arkadaşı var. Herhalde kocamı eklemek için face açtı. Tanımıyor da he. Farklı şehirlerdeyiz hiç görüşmedik. Bu ne demek ya? Çok gıcık oldum.
Ne var bunda bu kadar kafayı takacak?Tanımıyorsunuz işte yabancı..

Hanımlar hanımlar lütfen biraz gözünüzü açın ya. Önerilenler listesi bize de geldi ilk zamanlar ama face önerdi diye dıdımın dıdısı karşı cinse istek göndermedim ben. Bilemiyorum yani.
Ben gönderdim yuva yıkmak değildi amacım
Hayır gibi. Yani oldu da ne bileyim arkadaş olamıyorum ben erkeklerle. Hep bi şüphe içindeyim. Erkekle kadının arkadaş olabileceğine inanmıyorum.:cool:
Siz Normal değilsiniz . Kadın erkek sadece sevgili -es olsunlar diye yaratilmamis insan ilişkilerinde arkadaşlık , akrabalık , aile vs. Gibi biçimler vardır ve dünyanın tek erkeği sizin eşiniz değil

Facebook'u havaya uçurun, herşey bu sosyal ağların suçu:KK14:
Konu çözüme ulaştığına göre geyik sohbetinizi de sonlandıralım hanımlar:KK59:
Bu ara geyik sohbetleri arttı BDV, ki yasak, az daha zorlarsanız çok fena ban fırtınası gelecek demedi demeyin.

Mune beni 5 gun banliyo.

Gecen mune tatildeyken kazen buradaydi.

2 saat banli kaldim. Hemen acivermis banı. :KK9:
Dua etmelisin o gün sistemde problem olmuş yoksa emin ol Kazen 2 saatle salmazdı, ki Mune döndüğünde 2 saatlik banları düzeltirsin dedi de kıyamadım işte, o 2 saatliklerden alacağım var:KK8:

Back
X