- Konu Sahibi gwencooper
-
Ülken için ne yaptın ? diye sorsalar..
Facebook'da ismimin başına T.C koydum diyecek insanlar da var artık
Vatan size minnetardır !
Klavyeden protesto .. Merkez bankası gibi dolaşıyor herkes, bir iki güne aşk acısı günlerine geri dönecekler..
Bu başına tc koyup gezen vatandaşlar andımız kaldırılırken, öcalana sayın denirken vs vs nerelerdeydiniz o zaman ?
Bu kadar Atatürkçü vardı da bu ülke neden bu halde ?
Boş boş internette klavye delikanlılığı yapacağınıza sandıklarda gösterin Atatürkçülüğünüzü.
Ayrıca kime bu gider ? Facebook listenizdekilerin hepsi türk değil mi isminizin basına tc koyunca mı koruyorsunuz ülkenizi ?
O zaman hepinize zihin açıklığı diliyorum. Aaa bi bakayım ülkem kurtulmuş teşekkürler bordo klavyeliler sizin eseriniz.
Vatan size minnetardır !
böyle konularda, partinin savunucuları gelip bir şey yaz(a)mıyorlar ya, bayılıyorum. normalde cak cak cak savunurlar hatta savunmak için olmayan şeyleri uydururlar. e nerdesiniz? her şeye öyle değil, böyle değil, asparagas haber, uydurma derken, kanıtı olan konularda pek sus puslar bakıyorum.
Vatan size minnetardır !
hayırda benim ismimin basına Tc yazmam birilerinin dalga konusu olabiliyorsa ulkenin bu durumda olduguna sasmamak lazım ne yazmalıydık usa falanmı anlamadım
Evet sandığa gitmek yerine, tatiline devam eden, sonra da sosyal medyada vatan-millet diye böğüren şovenistler de yok değil.
Bu konuda şunu söyleyebilirim Ayvalıkda yaşıyorum seçim zamanı şehir boşaldı otobüslerde yer bulmak zorlaştı.
Yazlıkçılar ortak midibüs tutup oy kullanıp geldiler.Ama oylar buharlaştı bir kısmıda çöplerden çıktı.
Bu arada USA yazacak çok insan var maalesef. Ne kadar üzücü değil mi? Hatta bir kesim var ki önce Allah, sonra ABD diyor. Ama görecekler sonra ABD'yi...
onlara kimse birsey demez zaten biz Tc yazalım boş muhabbet olur ne denilebilirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?