Facebook'ta ''TC'' çılgınlığı!

Herkes elinden geldiğince desteğini verir. Eylemlere gidebilen gider, gidemeyen sanaldan birşeyler yapmaya uğraşır. Her uğraşı makbuldur. Neden bu köstek olma çabası? Ayrıca T.C yazanlar, zaten sandıkta gereğini yapan insanlardır. Gereğini yapmayanların kıblesi belli zaten!!!

Ülken için ne yaptın ? diye sorsalar..
Facebook'da ismimin başına T.C koydum diyecek insanlar da var artık
Vatan size minnetardır !

Sıstematıj duyarsızlastırma!yavas yavas,farkettırmeden bırseyler degıstırılıyo.hıc anlamıyoruz bıle hergun bıraz daha kaybedıyoruz,bır adım daha gerı gıdıyoruz.kurtuluş savaşında atalarımızın kanla yazdıgı destana ıhanet edılıor,vatan ugruna verılen o canlara haksızlık edılıyor.mutsuzum vatanımin bu halınden dolayı...ve malesef kı bundan fazlasını yapamadıgım ıcın umutsuzum da

Ülkemi(ülkesini) seven insanlar vatandaşları elinden geleni yapma çabasındayken bilgi verip şöyle yapalım yerine köstek olma çabasındalar.Bunada şükür başka yer karışmassında.

Ülken için ne yaptın ? diye sorsalar..
Facebook'da ismimin başına T.C koydum diyecek insanlar da var artık
Vatan size minnetardır !

Sandık kısmına kesinlikle katılıyorum.
Aslında neye tepki gösterdiğini de anlayabiliyorum, ama emin ol, burada tepki veren insanlar, sandık başında da görevlerini yerine getiren insanlardır.

Facebookta isminin başına her T.C koyan görevini yerine getiriyor mu? Evet sandığa gitmek yerine, tatiline devam eden, sonra da sosyal medyada vatan-millet diye böğüren şovenistler de yok değil.

Aynen aynen..
Anca kib yapıyorlar

Bu milletin çok şanlı bir geçmişi var.Bugün ismimizin önüne T.C yazarız yarın
şartlar gerektirirse Atamınızdan aldığımız aldığımız/gördüğümüz güçle yedi düvele meydan okuruz.
Kimse bizim vatan sevgimizi sınamaya kalkmasın.

Sosyal medyada ne kadar tepki olsada gerçekte iktidarı sevilmiş.Facebookta milli duyguları kabardı herkesin ama seçim zamanı bu milliyetçilik neden göz önüne gelmiyor anlamışş değilim!!! hata üstüne hata TC yazması neden bu kadar batmış çözemedim r.T.e.C mi yapacak yoksa???? Atatürk'ü unutturmak için adımlarından bir taneside buydu.Ama şunu söylemeliyimkii güneşin ışığını bir ampul söndüremez )

Hayır neden hep bu yönde bir şeyler yapılmaya çalışıldığı zaman adı ''klavye delikanlılığı'' oluyor? Varsın klavyeden yapsın. Niye bunlar bizi rahatsız etsin? Sana öyle geliyorsa yapmazsın arkadaşım. Yapana da köstek olunmamalı. Sen görevini layıkıyla yap. Klavyeden yapana da saygı duy. Ayrıca onların birşey yapmadığını nereden bilelim? Klavyeden delikanlılık yaptı diye gerçek te emek vermediği anlamına mı geliyor? Emek vermiyorsa bile eminim ki sandıkta gerekeni yapıyordur. Yapmayan adam dediğim gibi zaten uğraşmaz böyle şeylerle. Bunlar köreltme, sindirme çabaları. Adı da iyi niyet oluyor sonra...

Evet sandığa gitmek yerine, tatiline devam eden, sonra da sosyal medyada vatan-millet diye böğüren şovenistler de yok değil.

Bu konuda şunu söyleyebilirim Ayvalıkda yaşıyorum seçim zamanı şehir boşaldı otobüslerde yer bulmak zorlaştı.
Yazlıkçılar ortak midibüs tutup oy kullanıp geldiler.Ama oylar buharlaştı bir kısmıda çöplerden çıktı.

Son düzenleme:
hayırda benim ismimin basına Tc yazmam birilerinin dalga konusu olabiliyorsa ulkenin bu durumda olduguna sasmamak lazım ne yazmalıydık usa falanmı anlamadım

maalesef "normal"leştirme problemi yüzünden bu. en basitinden, ne yazık ki şehit haberlerine o kadar alıştık o kadar olağan geliyor ki artık... haberlerde gördüğüm zaman gözlerim yaşarırdı sadece. yazın eşimin memleketinde, selası verildi şehidin, adı-soyadı söylendi, hiç unutmuyorum serkan öztürk. sigara içiyordum bahçede. duyduktan sonra bir ağlama aldı beni, durduramadım kendimi, göz yaşlarımı. haberlerde 2 şehit oldu 1 şehit var sözlerine kulaklarım alışmış, ama camiden yükselen "serkan öztürk şehit olmuştur" mahvetti beni.

buradaki olay da bu misal işte, tc yazsan ne olur, karşıyım desen ne olur... hayır efendim! yazarım da karşı da dururum, "ne olur" u yok bunun! cumhuriyetin yok edilmesini normalleştiremem!

Ayrica yapilan sadece iki harf yazmak degil, gazeteler haber yapti, ses getirdi. Kotu mu yani bu? Ya hep ya hic mi yani? Yani ya ulkeyi tamamen kurtaralim, savasalim, direnelim, ya da sesimizi kesip oturalim? Ne kadar yapilirsa o kadar iyi degil mi? Biz bile burada bunu konusuyoruz, konusulmali. Kucuk seyler de olsa bunlar, yayilarak genis kitlelere ulasabilir.

hayırda benim ismimin basına Tc yazmam birilerinin dalga konusu olabiliyorsa ulkenin bu durumda olduguna sasmamak lazım ne yazmalıydık usa falanmı anlamadım

Bu arada USA yazacak çok insan var maalesef. Ne kadar üzücü değil mi? Hatta bir kesim var ki önce Allah, sonra ABD diyor. Ama görecekler sonra ABD'yi...

Ben de tatilini yarıda kesip sandığa zahmet etmeyen bir sürü insana şahit olmuştum maalesef.

O da bir şey mi, fiil ehliyeti olmayan insanlara oy kullandırıldı bu ülkede.
Tekerlekli sandalyelerle, akli melekeleri yerinde olmayan yaşlıların sandıklara götürüldüğünü, o öğretmenin itiraflarını unutmadık.

Ha bir de elektirik kesintisi vardı dimi, onu unuttum bak
Buz dağının üstü bunlar, ya altı?

Son düzenleme:
Ülke o kadar alıştı ki duyarsız olmaya
Bir şeye tepki gösterince amaaaannn boşver oluyor.
Korkmaya başladı herkes biz susalım bize birşey olmasın derdinde
Devletin memuru iktidar parti aleyhine video paylaştı diye memurluktan alınır
Ankara Belediye Başkanı hakkında twit attı diye küçük kız gözaltına alınır vs...
Son zamanlarda bu tip örnekler o kadar çok oldu ki klavye şövalyesi bile 2 kere düşünür oldu.
Zaten böyle ola ola ülke elden gidecek ne olduğunu anlamayacağız.
Gözümüzde herşey sıradanlaşıyor.
Bırakın insanlar tepkilerini istediği şekilde göstersin.
Ben klayveden de yazarım gerektiğinde sokağa da çıkarım. Sandıkta da oyumu atarım. Bu benim tercihimdir.
T.C koymak utanç verici bir durum mu ? Koyanlara niye bu tepki ?

onlara kimse birsey demez zaten biz Tc yazalım boş muhabbet olur ne denilebilirki

Olsun canım, bizim gibi insanları görmek bana mutluluk veriyor. Boş muhabbet desinler, dalga geçsinler onların kendi acizliği. Kendi acizliklerine yansınlar. Sesleri ancak birileri altındaki evi, yanındaki karısını aldığı zaman belki çıkar, belki o zaman açılır gözleri. Sonra dalga geçmeyi görürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…