• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook'ta ''TC'' çılgınlığı!

onlara kimse birsey demez zaten biz Tc yazalım boş muhabbet olur ne denilebilirki :31:

Facebook'da bile T.C ibaresini görmeye tahammülleri yok! kimi "vatan size emanet artık" diye düşünür, kimi de " yalnız olmadığını..." ben yalnız olmadığımı görüyorum artık bir çok kişinin tepkisiz kalmadığını görüyorum...

yine aynı 4-5 kişi dönüp dönüp yazıyor, nevruz başlığında olduğu gibi.

tecavüz konularına falan çok meraklı insanlar, 20 sayfayı bulurdu, aşardı hatta. yahu ülkene tecavüz ediyorlar, sen hala gidip yaza kadar 10 kilo verelim konusunda takılıyorsun be kadın!

hayırda benim ismimin basına Tc yazmam birilerinin dalga konusu olabiliyorsa ulkenin bu durumda olduguna sasmamak lazım ne yazmalıydık usa falanmı anlamadım :31:

neden dalga konusu oluyorsun biliyor musun ,çünkü bunu yapanlar tebaa kültüründen gelirler ,protesto anlayışı yoktur bunlarda.Neresi güçlüyse o tarafta yer alırlar.Hiç bilmezler ki halk hareketlerinin gücünü.Fransız ihtilalini ,kurtuluş savaşını ,68 olaylarını bilmezler.Hatta hadi hepsi geçmişte diyelim daha 2 sene önce şili deki öğrenci hareketlerinin ne gibi getirileri olduğundan da haberleri yok.Çünkü çıktıkları tornada mutlak itaat öğretilir böylelerine.Onun için de mitingde slogan atanlara aman ne bağırıyo bunlar derler,işte sosyal medyada tepkilerini dile getirenlere aman yazmışlar da ne olacak derler.Evet bizim gibi düşünen insanlar var ama o kadar azınlıktalar ki.Kendimi çok umutsuz hissediyorum,bilmiyorum bazen bu kadar aptal bir milletin belki de tarihte yer almasına gerek yoktur diye bile düşünmüyorum değil.

böyle konularda, partinin savunucuları gelip bir şey yaz(a)mıyorlar ya, bayılıyorum. normalde cak cak cak savunurlar hatta savunmak için olmayan şeyleri uydururlar. e nerdesiniz? her şeye öyle değil, böyle değil, asparagas haber, uydurma derken, kanıtı olan konularda pek sus puslar bakıyorum.

birazdan damlarlar ve aslında ülkenin ne kadar ileri gittiğinden bahsederler.Ne yüzsüzler gördü bu gözler.Şehitlerle ilgili açılmış bir konuda bile evet 10 asker şehit oldu ama birsürü yol yapıldı ne haberrr??? diyen (buraya aklımdan geçenleri yazamam)... ları çok gördüm burda.

neden dalga konusu oluyorsun biliyor musun ,çünkü bunu yapanlar tebaa kültüründen gelirler ,protesto anlayışı yoktur bunlarda.Neresi güçlüyse o tarafta yer alırlar.Hiç bilmezler ki halk hareketlerinin gücünü.Fransız ihtilalini ,kurtuluş savaşını ,68 olaylarını bilmezler.Hatta hadi hepsi geçmişte diyelim daha 2 sene önce şili deki öğrenci hareketlerinin ne gibi getirileri olduğundan da haberleri yok.Çünkü çıktıkları tornada mutlak itaat öğretilir böylelerine.Onun için de mitingde slogan atanlara aman ne bağırıyo bunlar derler,işte sosyal medyada tepkilerini dile getirenlere aman yazmışlar da ne olacak derler.Evet bizim gibi düşünen insanlar var ama o kadar azınlıktalar ki.Kendimi çok umutsuz hissediyorum,bilmiyorum bazen bu kadar aptal bir milletin belki de tarihte yer almasına gerek yoktur diye bile düşünmüyorum değil.

insanlar görmüyorlar mı yoksa görmek mi istemiyorlar ülkeye yapılanları bilmiyorum anlayamıyorum ama benim de artık gücüme gidiyor, katlanamıyorum artık ne hale geldik insanlar makarna kömür dağıtılıyor diye kendi menfaatleri için oy veriyorlar keşke biraz Türkiye'yi düşünerek oy verseler keşke:2:

insanlar görmüyorlar mı yoksa görmek mi istemiyorlar ülkeye yapılanları bilmiyorum anlayamıyorum ama benim de artık gücüme gidiyor, katlanamıyorum artık ne hale geldik insanlar makarna kömür dağıtılıyor diye kendi menfaatleri için oy veriyorlar keşke biraz Türkiye'yi düşünerek oy verseler keşke:2:

hepsi uyuyolar çünkü uyku tatlı geliyor şimdi.
boşuna dememiş Marx ''Din toplumların afyonudur' diye.

Yillarca su Apo`nun ölmesini diledim..Babam 20 sene evvel bana sunu demisti..Kizim bu ülkede coook kan dökülecek.Belkide Türkiye bölünmeye bile gidebilir..Ama ben göremeyebilirim. Sevgili rahmetli babm 20 sene öncesinden bunu görebilmisti..Babam benim iyi ki görmüyor bunlari...sehit olan binlerce sehitimizde görmüyor..Iyi ki görmüyorlar....yoksa icleri kan aglardi..

Fakat maalesef bu kan bitmeyecek..Bir yerde de dur denmesi gerekiyor....artik devlet bunlarla basa cikamiyor..adamlar gündüz esnaf..gece terörist...Bir evden 20 kisi nüfus sayiminda yazdigimi bilirim ben...öldür öldür bitmeyecek bu kallesler...

yine aynı 4-5 kişi dönüp dönüp yazıyor, nevruz başlığında olduğu gibi.

tecavüz konularına falan çok meraklı insanlar, 20 sayfayı bulurdu, aşardı hatta. yahu ülkene tecavüz ediyorlar, sen hala gidip yaza kadar 10 kilo verelim konusunda takılıyorsun be kadın!

Duyarsızlaştık malesef .... Bir de işin şu tarafı var ki bazı kişiler gündemi hiç takip etmez, ülkede ne olup bitiyor bilmez, açıp bir gazete okumaz, TVde anca dizi izler...

Bence karşı olanlar neden yazıldığının bile farkında değil..
Sanaldan delikanlılık muhabbetine getirmişler..
Oraya TC yazılmasının sebebi, haydii ben yazdım düzelt şu olayı demek değil.. Benim görüşüm bu yönde demek..
Biz yazdık da olacak sanmıyor kimse..
TC yazısını görmeye bile tahammülleri yok, gelmiş başka muhabbetlerle atlatmaya çalışıyorlar..
Tepkinin iyisi kötüsü olmaz.
Beğenmeyen yapmaz olur biter..
Oraya TC yazan adam, zaten sandıkta yapar yapacağını..
Çamur atmasalar bir şeye şaşarım zaten..
Yapmayana vatan haini diyor muyuz ? Yok. Peki yapanlara neden laf ediyorsunuz ?
Bari saygılı olun saygılı..

birazdan damlarlar ve aslında ülkenin ne kadar ileri gittiğinden bahsederler.Ne yüzsüzler gördü bu gözler.Şehitlerle ilgili açılmış bir konuda bile evet 10 asker şehit oldu ama birsürü yol yapıldı ne haberrr??? diyen (buraya aklımdan geçenleri yazamam)... ları çok gördüm burda.

oooof of birşey yazardım ama biraz sert ve kırıcı olur diye yazmayacağım zira banlanırım... öyle diyenler ya menfaatçidir, bu hükümet sayesinde ceplerine bol para giriyordur, ya da gündemi hiçbir şekilde takip etmeyen kişilerdir, ya da anlamıyordur ne diyeyim daha...

Klavyeden protesto .. Merkez bankası gibi dolaşıyor herkes, bir iki güne aşk acısı günlerine geri dönecekler..
Bu başına tc koyup gezen vatandaşlar andımız kaldırılırken, öcalana sayın denirken vs vs nerelerdeydiniz o zaman ?
Bu kadar Atatürkçü vardı da bu ülke neden bu halde ?
Boş boş internette klavye delikanlılığı yapacağınıza sandıklarda gösterin Atatürkçülüğünüzü.

Ayrıca kime bu gider ? Facebook listenizdekilerin hepsi türk değil mi isminizin basına tc koyunca mı koruyorsunuz ülkenizi ?

O zaman hepinize zihin açıklığı diliyorum. Aaa bi bakayım ülkem kurtulmuş teşekkürler bordo klavyeliler sizin eseriniz.
Ne kadar güzel yazmışsın Beyincim... Bu hale kim getirdi?.. Akp Akp diye delirenler kimdi?.. Lafla peynir gemisi yürümez misali.. Burda Apo'ya Pkk'ya da laf gelmiş peki sizin koruduğunuz devlet adamları çok mu sağlam acaba?.. İki tarafta suçlu, iki tarafta haklı..! Şimdi bu kesin kürt derler, evet kürdüm ama bi şehit haberini gördüğümde ağlayan, hıçkıra hıçkıra ağlayan bi kürdüm.. Devlet 12 yaşında evinin önünde oynayan masum bi çocuğu terörist diye öldürür, kardeşi istiklal marşını okumadı diye polisle girdiği tartışmanın ertesi günü okulana giden gencecik bi öğretmeni öldürür, 20-30 sene önce köylere baskın yapıp tecavüz ettikten sonra öldürür, vs vs bunlar duyulmaz ama.. Bi iki haber izleyip siyasetçi kesilir herkes.. Bende çok üzüldüm bu ülke nasıl kurtarıldı?.. Nasıl mücadeleler verildi?.. T.C. nasıl ne cüretle kaldırılır?.. Ama bunlar iyi hallerimiz daha neler neler görücez. Akp diyen yobazlar sağ olsun..

Duyarsızlaştık malesef .... Bir de işin şu tarafı var ki bazı kişiler gündemi hiç takip etmez, ülkede ne olup bitiyor bilmez, açıp bir gazete okumaz, TVde anca dizi izler...

Bu yüzden bu haldeyiz zaten, önemsenmediğinden insanlar nasıl rahat bilmiyorum ama yapılanlara göz yumulmasına benim vicdanım sızlıyor:43: insanlar nasıl duyarsız olabiliyor, bilmiyorum!

yorumların birkısmını okudum.
Allah aşkına sizin evinizden hiç şehit çıktı mı? hiç gencecik bi delikanlıyı gömdünüz mü??
onun düğün eşyalarına bakıp ağladınız mı?? onun adı verilen sokaga girerken adının yazılı oldugu tabeladan utandınız mı??
bilmediğiniz yaşamadığınız şeyler hakkında ne kadar da rahat konuşmuşsunuz(bazı arkadaşlar)
3 aydır şehit haberi yok, bunun neresi fena??
biz her şehit haberin de o günü tekrar yaşıyoruz. elimiz de anılarımızdan başka bişi yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sevdiğiniz, oğlunuz, damadınız olsaydı ve g.doğuya gitseydi hâlâ aynı mı düşünecektiniz???
gerekirse adadakiyle anlaşsınlar yeterki bu kan dursun.
aoç de başbakanlık konutu için çalışmlar yapılıyor. dünya kadar agaç katledildi.
t.c duyarlılığının aynısını bir çam dikerek göstermenizi temenni ederim.
duyarlılığınızı anlıyorum ve bu yüzden facebook a Türkçe bir isim bulacağınıza da eminin.
dilimizi savunuyoruz madem 2 harf üzerinden olmasınnnnnn.
bu yazım kimseye yönelik değildir.,isteyen de üzerine alınabilir .

Allah Allah nıe T.C yazmak gereksız olsun bazı arkadasları anlayamadım evet belkı sosyal medyayla olacak iş değil ama tepkı tepkıdır değil mi

e işte sen kendi ordunun arkasında durmazsan birileri de hep böyle gelir masum insanların kanıyla beslenen teröristlerin yaptığı katliamları bile senin orduna yükleyiverirler,ya da kendi öz çocuğunu kendisine canlı kalkan yapan babayı aklayıverirler evin önünde oynuyordu diye.
Zaten kürtler şu anda ayrı bir devlet istemiyorlar ki,bence keşke isteseler.Çünkü biliyorlar ki Türklerin ve Türkiyenin kendi üzerlerindeki korumasının kalktığı anda büyük güçlerin boyunlarına bir tasma takıvereceğini ve o tasmanın kimlerin elinde olacağını.Bilmiyorum dünya üzerinde başka bir devlet var mıdır böyle bir terör örgütü bir etnik gurubu temsil ettiğini söyleyerek binlerce can alıyor ama yine de o etnik grup saldırı görmüyor.Gerçekten kürtlerle kardeş gibiyiz etle tırnak gibi.
Başka bir ülkede olsa canlı bombayla masum insanların ölümü tv den izledikten sonra ortama bir kürt geldiğinde bilmiyorum ne yaparlardı.Maalesef işte böyle vicdan sahibi olan bir milletin şu anda düştüğü duruma bak ,yazık.Ne kadar utansak az.Askerlerimiz içeride teröristler dışarıda ,terörist başı da içeride mi dışarıda mı belli değil.Onlar ve sebep olanlar döktükleri kanda boğulurlar inşallah.

Ne kadar güzel yazmışsın Beyincim... Bu hale kim getirdi?.. Akp Akp diye delirenler kimdi?.. Lafla peynir gemisi yürümez misali.. Burda Apo'ya Pkk'ya da laf gelmiş peki sizin koruduğunuz devlet adamları çok mu sağlam acaba?.. İki tarafta suçlu, iki tarafta haklı..! Şimdi bu kesin kürt derler, evet kürdüm ama bi şehit haberini gördüğümde ağlayan, hıçkıra hıçkıra ağlayan bi kürdüm.. Devlet 12 yaşında evinin önünde oynayan masum bi çocuğu terörist diye öldürür, kardeşi istiklal marşını okumadı diye polisle girdiği tartışmanın ertesi günü okulana giden gencecik bi öğretmeni öldürür, 20-30 sene önce köylere baskın yapıp tecavüz ettikten sonra öldürür, vs vs bunlar duyulmaz ama.. Bi iki haber izleyip siyasetçi kesilir herkes.. Bende çok üzüldüm bu ülke nasıl kurtarıldı?.. Nasıl mücadeleler verildi?.. T.C. nasıl ne cüretle kaldırılır?.. Ama bunlar iyi hallerimiz daha neler neler görücez. Akp diyen yobazlar sağ olsun..

canım benım ıyı de neden ülkeyı bölmek ıstıyen teröristler yetişiyor Türkıye Cumhurıyetınde ırkçılık söz konusu değil herkes kardeş Türk çoğunlugu olan bı memleket ve ısmı de Türkiye Cumhurıyetı ama neden bu düşmanlık ? lazlar yapıyor mu bunu hayır.eee doğal olarak devlet teröristlere karşı tedbir alıyor kürtlere değil TERÖRİSTLERE

bu inci sözlüğün bı oynuymuş

Bende öyle duydum. Hatta şöyle bir yazıyla karşılaştım bugün;
İsmin başına Tc ekleme olayının İnci sözlüğün provakasyonu olduğunu öğrenen genç yıkıldı :

"Herşey ismimin başına TC eklememle başladı.Nasıl da gaza gelmiştim.Sayfalara ve adminlere ettiğim onca küfür boşa gitti.Hayat şimdi bomboş ! Kendimi kullanılmış hissediyorum :(" :1:

Back