- Konu Sahibi gwencooper
-
onlara kimse birsey demez zaten biz Tc yazalım boş muhabbet olur ne denilebilirki
hayırda benim ismimin basına Tc yazmam birilerinin dalga konusu olabiliyorsa ulkenin bu durumda olduguna sasmamak lazım ne yazmalıydık usa falanmı anlamadım
böyle konularda, partinin savunucuları gelip bir şey yaz(a)mıyorlar ya, bayılıyorum. normalde cak cak cak savunurlar hatta savunmak için olmayan şeyleri uydururlar. e nerdesiniz? her şeye öyle değil, böyle değil, asparagas haber, uydurma derken, kanıtı olan konularda pek sus puslar bakıyorum.
neden dalga konusu oluyorsun biliyor musun ,çünkü bunu yapanlar tebaa kültüründen gelirler ,protesto anlayışı yoktur bunlarda.Neresi güçlüyse o tarafta yer alırlar.Hiç bilmezler ki halk hareketlerinin gücünü.Fransız ihtilalini ,kurtuluş savaşını ,68 olaylarını bilmezler.Hatta hadi hepsi geçmişte diyelim daha 2 sene önce şili deki öğrenci hareketlerinin ne gibi getirileri olduğundan da haberleri yok.Çünkü çıktıkları tornada mutlak itaat öğretilir böylelerine.Onun için de mitingde slogan atanlara aman ne bağırıyo bunlar derler,işte sosyal medyada tepkilerini dile getirenlere aman yazmışlar da ne olacak derler.Evet bizim gibi düşünen insanlar var ama o kadar azınlıktalar ki.Kendimi çok umutsuz hissediyorum,bilmiyorum bazen bu kadar aptal bir milletin belki de tarihte yer almasına gerek yoktur diye bile düşünmüyorum değil.
insanlar görmüyorlar mı yoksa görmek mi istemiyorlar ülkeye yapılanları bilmiyorum anlayamıyorum ama benim de artık gücüme gidiyor, katlanamıyorum artık ne hale geldik insanlar makarna kömür dağıtılıyor diye kendi menfaatleri için oy veriyorlar keşke biraz Türkiye'yi düşünerek oy verseler keşke:2:
yine aynı 4-5 kişi dönüp dönüp yazıyor, nevruz başlığında olduğu gibi.
tecavüz konularına falan çok meraklı insanlar, 20 sayfayı bulurdu, aşardı hatta. yahu ülkene tecavüz ediyorlar, sen hala gidip yaza kadar 10 kilo verelim konusunda takılıyorsun be kadın!
birazdan damlarlar ve aslında ülkenin ne kadar ileri gittiğinden bahsederler.Ne yüzsüzler gördü bu gözler.Şehitlerle ilgili açılmış bir konuda bile evet 10 asker şehit oldu ama birsürü yol yapıldı ne haberrr??? diyen (buraya aklımdan geçenleri yazamam)... ları çok gördüm burda.
Ne kadar güzel yazmışsın Beyincim... Bu hale kim getirdi?.. Akp Akp diye delirenler kimdi?.. Lafla peynir gemisi yürümez misali.. Burda Apo'ya Pkk'ya da laf gelmiş peki sizin koruduğunuz devlet adamları çok mu sağlam acaba?.. İki tarafta suçlu, iki tarafta haklı..! Şimdi bu kesin kürt derler, evet kürdüm ama bi şehit haberini gördüğümde ağlayan, hıçkıra hıçkıra ağlayan bi kürdüm.. Devlet 12 yaşında evinin önünde oynayan masum bi çocuğu terörist diye öldürür, kardeşi istiklal marşını okumadı diye polisle girdiği tartışmanın ertesi günü okulana giden gencecik bi öğretmeni öldürür, 20-30 sene önce köylere baskın yapıp tecavüz ettikten sonra öldürür, vs vs bunlar duyulmaz ama.. Bi iki haber izleyip siyasetçi kesilir herkes.. Bende çok üzüldüm bu ülke nasıl kurtarıldı?.. Nasıl mücadeleler verildi?.. T.C. nasıl ne cüretle kaldırılır?.. Ama bunlar iyi hallerimiz daha neler neler görücez. Akp diyen yobazlar sağ olsun..Klavyeden protesto .. Merkez bankası gibi dolaşıyor herkes, bir iki güne aşk acısı günlerine geri dönecekler..
Bu başına tc koyup gezen vatandaşlar andımız kaldırılırken, öcalana sayın denirken vs vs nerelerdeydiniz o zaman ?
Bu kadar Atatürkçü vardı da bu ülke neden bu halde ?
Boş boş internette klavye delikanlılığı yapacağınıza sandıklarda gösterin Atatürkçülüğünüzü.
Ayrıca kime bu gider ? Facebook listenizdekilerin hepsi türk değil mi isminizin basına tc koyunca mı koruyorsunuz ülkenizi ?
O zaman hepinize zihin açıklığı diliyorum. Aaa bi bakayım ülkem kurtulmuş teşekkürler bordo klavyeliler sizin eseriniz.
Duyarsızlaştık malesef .... Bir de işin şu tarafı var ki bazı kişiler gündemi hiç takip etmez, ülkede ne olup bitiyor bilmez, açıp bir gazete okumaz, TVde anca dizi izler...
Ne kadar güzel yazmışsın Beyincim... Bu hale kim getirdi?.. Akp Akp diye delirenler kimdi?.. Lafla peynir gemisi yürümez misali.. Burda Apo'ya Pkk'ya da laf gelmiş peki sizin koruduğunuz devlet adamları çok mu sağlam acaba?.. İki tarafta suçlu, iki tarafta haklı..! Şimdi bu kesin kürt derler, evet kürdüm ama bi şehit haberini gördüğümde ağlayan, hıçkıra hıçkıra ağlayan bi kürdüm.. Devlet 12 yaşında evinin önünde oynayan masum bi çocuğu terörist diye öldürür, kardeşi istiklal marşını okumadı diye polisle girdiği tartışmanın ertesi günü okulana giden gencecik bi öğretmeni öldürür, 20-30 sene önce köylere baskın yapıp tecavüz ettikten sonra öldürür, vs vs bunlar duyulmaz ama.. Bi iki haber izleyip siyasetçi kesilir herkes.. Bende çok üzüldüm bu ülke nasıl kurtarıldı?.. Nasıl mücadeleler verildi?.. T.C. nasıl ne cüretle kaldırılır?.. Ama bunlar iyi hallerimiz daha neler neler görücez. Akp diyen yobazlar sağ olsun..
bu inci sözlüğün bı oynuymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?