- Konu Sahibi gwencooper
-
Bence de Ismin basina falan yazmakla olacak is degil ama hicbir sey yapmamaktan iyidir. Ben de yazdim. Ne yaparsak kardir diye. Bir sekilde tepkili oldugumu belli etmek istedim. Icim yaniyor. Bu dunya guzeli ulkemiz ne hale geldi?
Askerler terörist diye hapise atılır ama teröristlere şenlik düzenlenir! pkk paçavrasını açana kimsenin gıkı çıkmaz ama Türk bayrağı açana provokatör denir! Milli bayramlarımıza, değerlerimize, Atamıza saygı gösterilmez yazıklar olsun! hayaldi gerçek oldu...
Cok dogru... bunca sehitlerimiz ne icin sehit oldular? Gidip apodan baris dilensin diye mi, onu adam yerine koyan da apo kadar serefsizdir yaa. Milli bayramlarimiz da yasaklandi, bayragimizin adini bile degistirmek istiyorlarmis. Haa, bir de su pkk yanlisi akil adamlar var, cahilleri daha iyi kandirsinlar diye. Yaa, hangi birini anlatsak, bu kadar kotu olur yaa. Tamam, bir hukumet kotu olabilir, ne bileyim, borcumuz artar, o olur bu olur ama milli degerlerimizi bu kadar yok saymak, Turkiye'mizi bu kadar dusurmek asla kabul edilemez. Allah hem bu dunyada, hem diger tarafta sehitlerimizin kaninin her bir damlasini burunlarindan getirsin insallah. Gercekten, hayaldi, gercek oldu(
Gerçek oldu derken umutsuz değiliz istedikleri kadar birşeyi değiştirmeye çalışsınlar ahirette değil gerekirse dünyada burunlarından getirmesinide biliriz.
Sandıktada gösteririz sen merak etme heryerde de gösteririm onu yapma yararı yok, bunu yapma yararı yok kim veriyor böyle akılları merak ediyorum.Herkes gücü yettiği kadar tepkisini belli ediyor en ufak şeyde konu açılır bir sürü yorum ama biz burda iki kelime yazınca boş verin işe yaramaz.
Kim veriyor bu akılları derken ? Kendi fikrimizi söyleyince başkası mı vermiş oluyor bu aklı. Böyle yazarak olmuyor bu işler. Bir ton şey yapıldı geçmişte de çözüldü mü biz tepki koyunca olaylar ?
Neyse kimseye bir şey demiyorum yerinizde sayan sizsiniz duyarlılık böyle olmaz.
Koltukta oturup yazmak kolay hanginiz bir kez Atatürkçü Düş. Derneği'ne gittiniz bir şeyler yapmak için mesela icraat yok kimsede bu tür konularda boşuna klavyeden adamlık yapıyor herkes!
Hepinize bol tartışmalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?