- Konu Sahibi gwencooper
Nasıl yasak değildi ya?.. Kimse cesaret edemezdi batıda kürtçe konuşmaya, benim verdiğim örnekleri okumadınız mı?. Sizin yazdıklarınızda nefret var baksanıza, yok ezilsinler yok ezilmiyolar, yok ayrımı onlar yapıyolar, biraz araştırında ondan sonra bu dediklerinizi tekrar yazın Ben aman banane deseydim 'yazık T.C nasıl kaldırılır' diye yorum yapmazdım, hatta oyumu AKP ye inat MHP'den bile kullanmayı düşünüyorum.. Ama siz kafanıza koymuşsunuz bi kere 'kürtler pis' 'kahrolsun kürtler' yazdıklarınızda da apaçık belli.. Neyse size iyi günler
Yer, tarih, zaman bile veririm. Sahit te bulurum. Bal gibi kurtce konusuluyordu. Ha, meclisi bilmem tvyi kastediyorsaniz onu bilmem, ben halkin icinde konusuldugunu soyluyorum. Sizin ornekleriniz de dogru, hepsi kurtlerin kendilerine bir ulke bayrak bilmem ne istemesinden kaynakli, baska hicbir seyden degil. Nefret ediyorum bu ayrimi yapan, ulkeme bayragima dusman olan kurtlerden. Sadece onlardan ama, komsumuz iyi bir insandir, kurttur, ondan degil mesela. Babamin aracini tarayip iki askeri sehit edip babami olumle burun buruna getiren insanlara hic te sempati duyamam. Ezilsinler bu topraklarda yasayip ta bize dusman olan kim varsa. Hos ben dedim diye olmaz ama... Ezikmis, kimse ezik degil. Kendi kacak elektriklerini bile o dusman olduklari Turkler veriyor.