• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook'ta sütyen rengini yazanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nix
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sanırım şimdi meme kanseri olayı için, çantalarını nereye koyduklarını yazıyolarmış duvarlarınaCADIARZU

evet bende yazdım
herşeye şüpheyle bakar olduk yaa
bu da hırkızzların bir oyunu olmasın sakın laelaelaelaelae

evet bende yazdım
herşeye şüpheyle bakar olduk yaa
bu da hırkızzların bir oyunu olmasın sakın laelaelaelaelae

:roflol::roflol: olabilirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benimde eşiminde hesabı yok o sitede zaten iyice saçmalıyolar bazen duyuyoruz etraftan buda onlardan biri...niye hesabınız yok derseniz eski arkadaşlarım beni bulsa ne bulmasa ne zaten çok iyi arkadaş olsaydık görüşüyor olurduk dimi? gerisi içinde uğraşacak halim yok valla hem herkesin başına iş açıyor bu facebook nerdeyse görüyoruz forumda..........
sütyen rengini yazınca başı göğe eriyodur inşallah .........herkes çeşit çeşit naparsın ne desek bizi takacaklarmı boşver.......

ilginç gerçekten :delphin:
neden yazılıyomuş peki face hesabımız yok eşiminde benimde o yüzden bilmem ne haltlar döndüğünü delikafadulden

Askı'da :)

zamanında cok konustum bu konu hakkında artık konusmayacagım :emir_bebek:

Facebook'taki kişisel ileti kısmına "Kızıltoprak ikinci ışıkların oradaki çöp bidonunun yanına..." yazan genç kız, terörle mücadele şube ekipleri tarafından gözaltına alındı...

ee yuh :sinifsinif:

şimdide erkekler ,trafik kazalarına dikkat cekmek için ilk kez kac yasında araba sürdüklerini yazıyorlar..

bı kacı baska bırsey sanmişlar ,ben de ılk önce baska bırsey sanıp ohaa yaanı artık yuh demiştim.günahlarını almışım :1:

Konu eski ama ben henüz gördüm, ne kadar takılmışsınız. gerçi bu da bir bakıma amacına ulaştığını gösteriyor.
Sonuçta amaç ne teşhircilik ne mahremiyetimizi paylaşmak...
konuya dikkat çekmek, bu tehlikeyi hatırlatmak maksat.
emin olun herkes profiline "meme kanserine dikkat" yazsaydı, 3 sn bile aklında kalmazdı kimsenin. Bence çokta eğlenceli olmuş...

bazı arkadşlar ağır ithamlarda bulunmuş.şimdi de çantanı eve girer girmez nereye koyarsın diye bir mevzu var.kimi askı,kimi koltuğa,kimi portmantoya vs... yazmış.budamı terbiyesizlik şimdi?niçin anlamaya çalışmak yerine terbiyesizlik diye önyargı ile yaklaşılıyor?

bu geçen seneki muhabbet yahu.

bu sene çantalarının yerini yazdı herkes.

bana sorarsanız çok saçma.

başlığı açan arkadaşa katılıyorum. çünkü erkekler daha sonradan renklerin anlamlarını öğrendiler. yabancılar başlatmıştı bu olayı aslında. grup kurup foto ekleyenler de olmuştu :)

evet meme kanserine dikkat çekmek önemlidir ama bu şekilde ne kadar doğru bilmiyorum.

ee yuh :sinifsinif:

şimdide erkekler ,trafik kazalarına dikkat cekmek için ilk kez kac yasında araba sürdüklerini yazıyorlar..

bı kacı baska bırsey sanmişlar ,ben de ılk önce baska bırsey sanıp ohaa yaanı artık yuh demiştim.günahlarını almışım :1:

ben de gördüm neyki demiştim

meme kanserine bilmemde memeye dikkat çekildiği kesin:roflol:

artık kızlar ilişiki durumunu yazıyor

cola: iliski yasayamiyor, biraz özürlüyüm bu konuda
fanta: arayistayim
sprite: asigim
su: iliskim var gibi ..
pepsi: iliskim var
ayran: nisanliyim
salgam: evliyim
cay: bosum
kahve: nihayet ayrildim
süt: bekarim ve iliskiye acigim

:1:

çok manidarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız bak emin misin yazcam, face geyiklerinden en son haberim oluyoda benim:bbo::bbo:

neredeyse eskıdı bıle bu chess bacım ,yaz tabı :1:

Bu da yeni çıkmış bilmiyorumkismile

ayy bunları nerden ögrendnz kızlar ya diorum bi benmı bılmıyorum mıllet yazıo bende reklam falan zannetm:)

yok benım i cok arkadasım var ,sagolsunlar tüm yeniliklerden haberım oluyor kaydirigubbakcemile3

bende bikaç gündür görüyodum sprite yazıyolar alla alla buda ne demek diyodum baya merakta etmiştim meğer aşığım demekmiş merakım gitti sayende kaydirigubbakcemile3

Gülüyorum sadece. :D

Back