- Emoji Skoru
- 1.423
- Puanlar
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam, saklan sipere yat, dometesler gelebilir:tomato:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hmm ilginç CADIARZU
biraz araştırdım amaç ''meme kanseri konusunda bilinçlenmenin artmasına yardımcı olmak''mış CADIARZU
göğüs kanseri kadınlarda görülen kanser türlerinin en az % 11 ini oluşturmaktadır ki bu son derece büyük bir rakamdır. :1closedeyes:
bunu yazmak bana gore "Meme kanserinin farkındayım '' demek
he size göre kafayı yemekse ,kafayı yedım -tatlicadiarzu-
teşhircilikse ,teşhirciyim aklinialirimsmile
kafadan catlaklıksa ,çatlagım laelaelaelaelae
edepsizlikse ,edepsizim bayanssulusmile
amannnnnnnn sütyen rengini sadece yazmakla teşhircilik oluyorsa ohooo yandık yani. ohaoldumsmile
boshayallersmile
Bu eylem şöyleydi; kadın arkadaşlarımız, meme kanserine dikkat çekmek ve bilinçlenmeyi arttırabilmek için, sütyen renklerini facebook profillerinde paylaşıyorlardı. Başlangıçta, hiçkimsenin anlam veremediği bu renklerin, kadın arkadaşlarımızın sütyen rengi olduğunu öğrendiğimde ve bunu önemli bir amaç doğrultusunda yüksek bilinçle yaptıklarını farkedince, meme kanseri konusunda birşeyler okuyarak, bilinçlenme yoluna gittim ve erkeklerde de meme kanseri olabileceğini öğrendim. Bu yüzden, kadın arkadaşlarımızın bu aktivist eylemini sonuna kadar destekliyorum.
ben bi facebook kullanıcısı olarak ne yazanı gördüm ne okuyanı duydum böyle bişeyi ilk burda duyuyorum bazı art niyetli kişiler cinsliğine yazmış olabilir