kızlar ben hergün itiraf.comu okuyorum bakın dünki itiraflardan birini aynen kopyalıyorum..
--------------------------------------------------------------------------------
Bu itirafı alkışlayabilmek için itiraf.com üyesi olmalısınız.
Zaten üyeyseniz sol üst bölümdeki üye girişi alanına bir uğramanız yeterli, üye değilseniz, itiraf.com'a buradan hemen üye olabilirsiniz.
93 aklimialdin, Erkek , 23 , Ankara 1 gün 2 saat önce gönderdi.
Bir garip kampanya Sözüm ona göğüs kanserine ilgi çekmek amacıyla başlatılan ve kızların malum sitede, o gün giydikleri sütyenin rengini açıkladıkları kampanyayla alakalı yaptığım istatistikler ve gözlemler: 1) Siyah, açık ara önde. ılk gün itibariyle tam on yedi kızımız siyah sütyen tercih ediyor. 2) Beyaza ya rağbet yok ya da açıklamaya utanıyorlar. 3) Kırmızı, sekiz kızımız tarafından tercih edilerek ikinci sırada kendine yer buldu. 4) Sarı, pembe, eflatun ve mavi gibi renkler az tercih ediliyor. Bu renkleri tercih edenler de hiç sürpriz isimler değil. Renkli kişiliklere sahip insanlar klasikleri tercih etmiyorlar. 5) Kampanyanın amacı göğüs kanserine dikkat çekmek olsa bile, o renkleri okuyan hiçbir erkeğin aklından kanserin geçtiğine inanmıyorum. Soruşturduğum kadarıyla bu iletileri okuyan kızlar arasında da göğsünde kitle kontrolü yapan yokmuş. Ne diyelim, sağolasın Facebook; sayende erkekler şenlik, kızlara teşhir fırsatı doğdu.
2 yorum kimler alkışlamış? itirafçıya bakayım / mesaj atayım