Facebook'ta sütyen rengini yazanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nix
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kafayı yemişler diye düşünüyorum -tatlicadiarzu-

bu kampanyanın mantığını anlayamadım pek ama teşhircilik olarak da görmüyorum asla

teşhircilik değil neyin teşhiri
ama gerçekten mantığı da yok
sadece bir akım okadar
benim face im yok hiç birşeyden de haberim yok yabilmiyorumkismile

Face uyeyim ama ne ise yaradigini bi anlamadim daha :roflol: akrabalarla bi sey yazarlarsa yada arkadaslar yazarsa bakarim, o da girsem ayda bir en fazla uc, aha bak simdi bakim da yeni yil hic girmemisim :roflol:

ne düşünücem düşündüğüm şey belli.. amacı ne olursa olsun saçma bence.

Alla alla ne garip insanlar var ya

kızlar ben hergün itiraf.comu okuyorum bakın dünki itiraflardan birini aynen kopyalıyorum..

--------------------------------------------------------------------------------

Bu itirafı alkışlayabilmek için itiraf.com üyesi olmalısınız.
Zaten üyeyseniz sol üst bölümdeki üye girişi alanına bir uğramanız yeterli, üye değilseniz, itiraf.com'a buradan hemen üye olabilirsiniz.

93 aklimialdin, Erkek , 23 , Ankara 1 gün 2 saat önce gönderdi.
Bir garip kampanya Sözüm ona göğüs kanserine ilgi çekmek amacıyla başlatılan ve kızların malum sitede, o gün giydikleri sütyenin rengini açıkladıkları kampanyayla alakalı yaptığım istatistikler ve gözlemler: 1) Siyah, açık ara önde. ılk gün itibariyle tam on yedi kızımız siyah sütyen tercih ediyor. 2) Beyaza ya rağbet yok ya da açıklamaya utanıyorlar. 3) Kırmızı, sekiz kızımız tarafından tercih edilerek ikinci sırada kendine yer buldu. 4) Sarı, pembe, eflatun ve mavi gibi renkler az tercih ediliyor. Bu renkleri tercih edenler de hiç sürpriz isimler değil. Renkli kişiliklere sahip insanlar klasikleri tercih etmiyorlar. 5) Kampanyanın amacı göğüs kanserine dikkat çekmek olsa bile, o renkleri okuyan hiçbir erkeğin aklından kanserin geçtiğine inanmıyorum. Soruşturduğum kadarıyla bu iletileri okuyan kızlar arasında da göğsünde kitle kontrolü yapan yokmuş. Ne diyelim, sağolasın Facebook; sayende erkekler şenlik, kızlara teşhir fırsatı doğdu.
2 yorum kimler alkışlamış? itirafçıya bakayım / mesaj atayım

Son düzenleme:
Bu konu baya devlet meselesi haline gelmiş yani..:umursamaz:
Ne kadar lüzumsuz böyütüldü:1no2:
Yorumu yapan erkek mi acaba?

Son düzenleme:
nereye yazıyolar sütyen rengini bunlar ya.allah allah daha neler duycaz.face üyeyim ama herkesi listeme almam ben.

nereye yazıyolar sütyen rengini bunlar ya.allah allah daha neler duycaz.face üyeyim ama herkesi listeme almam ben.

Cnm..zaten bilen bilmeyen herkes,bu konu sayesinde yakında öğrenecek:1rolleyes:
Şu anda bile konuda bir misafir okuyucu var akannehir

hmm ilginç CADIARZU
biraz araştırdım amaç ''meme kanseri konusunda bilinçlenmenin artmasına yardımcı olmak''mış CADIARZU

Evet tabii..
Meme kanseri ile sütyen rengi arasında direkt bağlantı var ...
Yoksa bilmiyor muydunuz?sırnaşık şey

Cnm..zaten bilen bilmeyen herkes,bu konu sayesinde yakında öğrenecek:1rolleyes:
Şu anda bile konuda bir misafir okuyucu var akannehir

bu konuyla öğrenmiyolar zaten herkes biliyo..kk kalmış bi..
yorumu yapan erkek

bu konuyla öğrenmiyolar zaten herkes biliyo..kk kalmış bi..
yorumu yapan erkek

Cnm..erkek yazdığını biliyorumda..malum sanal alem.fisfisfisAcaba anlamında yazdım ben onu:1rolleyes:
Ayrıca herkesin bildiği konusunda bir şey diyemiyorumlmaz:
Bu konuyla o kadar ilgili değilim çünküyerimseniben

facebooku kullanıyorum. eskimeye yüz tutmuş arkadaşlarıma falan kavuşup seviniyorum. bu konuda çok takılmamıştım. yazabilirler de yazmayabilirler de. herkes kendi düşündüğü şekilde yorumlarlar zaten. saygı duyarım. ama teşhircilik değildir tabiiki. dikkat çekmekse maksat en güzel şekilde yapıyorlar. düzgün düzgün anlatıldı,konferanslar seminerler oldu, onca bayandan kaç kişi katıldı, kaç kişi bilinçlendi. istediğimiz konularda uzman oluyoruz ama çağın hastalıklarına gözucuyla bile bakmıyoruz,acaba bu neden oluşur diye.erken teşhis hayat kurtarır.sonra kanser olunca çare aramaya başlıyoruz,her söyleneni yapmaya hazırız. böyle anlayacaksak böyle olsun. 10 tanesi gırgırına yapıyorsa,5 tanesi de merak edip açıp okuyordur. bunu büyütecek birşey yok bence. ha yazar mıyım? -hayır. yazana " aaa çok ayıp dermiyim? - hayır.

Son düzenleme:
kızlar bu bir oyun değil,meme kanserine dikkat çekmek için yapılan bir eylemdir.

Demek meme kanserine dikkat çekmek için yapılmış eylem, yani meme kanseri yada hayvanlar için soyunanlar gibi, ikisini de tasvip edemeyeceğim, zira dikkat çekmek ses duyurmak için illa mahremiyeti teşhir etmeye gerek yok :1closedeyes:

soyunmak ve diğer benzeri şeyleri yapmak yerine direk olaya el atılsa meselaaa
bilinçli olmayan pek çok kadın var onlar falan tesbit edilse..
oturduğumuz yerden bizde yazarız herşeyi,eğer dikkat çekmekse bunun adıı

düpedüz terbiyesizlik işte başka ne olacak.

sanırım şimdi meme kanseri olayı için, çantalarını nereye koyduklarını yazıyolarmış duvarlarınaCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…