Facebook'ta sütyen rengini yazanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nix
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de eklı olsan görecektın demek ki :jeyyar: :roflol:

anam, saklan sipere yat, dometesler gelebilir:tomato:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
valla bana da yazmam konusunda bir sürü mseaj geldi.baktım birden face renklendi...sarı,mor,kırmızı hatta kırmızı dantelli kaydirigubbakcemile3 yazan bile vardı=))ben inanmıyorum erkeklerin öğrenmeyeceğine falan ve nitekim de öle oldu hemen herkes öğrendi hatta face de bununla ilgili erkekler gırgır grubu bile kurmuşlar.reziliik yanii...

anam, saklan sipere yat, dometesler gelebilir:tomato:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

göğüs kanseri kadınlarda görülen kanser türlerinin en az % 11 ini oluşturmaktadır ki bu son derece büyük bir rakamdır. :1closedeyes:

bunu yazmak bana gore "Meme kanserinin farkındayım '' demek

he size göre kafayı yemekse ,kafayı yedım -tatlicadiarzu-
teşhircilikse ,teşhirciyim aklinialirimsmile
kafadan catlaklıksa ,çatlagım laelaelaelaelae
edepsizlikse ,edepsizim bayanssulusmile

amannnnnnnn sütyen rengini sadece yazmakla teşhircilik oluyorsa ohooo yandık yani. ohaoldumsmile
boshayallersmile

Son düzenleme:
hmm ilginç CADIARZU
biraz araştırdım amaç ''meme kanseri konusunda bilinçlenmenin artmasına yardımcı olmak''mış CADIARZU

konu ayneen bööyle..
memee kanseriii biliçlendirmelk adına..tyeşircilikle alakalı degil...am akişisel fiikrim ben asla yazmammyasakkelime

sonuna kadar akatıldımmmolumunekankayizsmile

erkekler de buna karşılık prostat kanseri için boxer rengi yazalım diyolardı:)

valla herkes çözdü anlamını, hatta millet statüslerine aa herkesinki mor pembe anacım kızlar değişiklik bekliyoruz filan yazmışlar. ben yazmamıştım. yazmıcam.

hehe var zaten ,sayemizde prostat kanserıne de ilgi cekildi , sengözlerimebaksanab :lepi:

erkeklerden birinin yorumu ,

neymiş ,olaya teşhircilik yada aha sütyen rengi olarak bakmayanlarda varmış

, yada sadece bir rengi okuyarak tahrik oluyorsa ......alsanaalsanasmile

.yazacaktım vazgectım ,boslukları ıstedıgınız gıbı doldurun kaydirigubbakcemile3

ps;benim listemde sadece ben varım yazan sanırım ,zaten oyle günlerdir yazmıyorum ,sadece bır gundur ,kimse yazmamıs,kimse çakmamıs , kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ben bi facebook kullanıcısı olarak ne yazanı gördüm ne okuyanı duydum böyle bişeyi ilk burda duyuyorum bazı art niyetli kişiler cinsliğine yazmış olabilir

bende ilk kez burda duyuyorumkaydirigubbakcemile5

ben yazdim valla ama geyigine yani hatta baya da eglendim anlayanlarla anlayamayanlarla :)
tabi gercek rengi yazmadim girgirina yapilmis bisi neticede :)

al sana bi saçmalık daha
ve yine facebook dan
valla bende üyeyim ama öyle saçma ne gruplara giriyotum ne hayran sayfasına

sadece renk yazarak nasıl teşhircilik oluyor ben anlamadım

Evet ..bu mesaj banada geldia.s
Her ne kadar ben yazmamış olsamda
Renk yazmakla teşhircilik olmaz
Bunu msj.gelenler biliyordu yalnızlmaz:
Siz buraya yazınca herkes öğrenmiş oldu tabiki:1rolleyes:a.s.

facebok a üye değilim
ilğinç konular varmış

facede hesabı olup çok fazla aktif olmayan biri olarak bundan da haberim yokdu normal olarakbilmiyorumkismileilginçmiş..

listenzde sütyen renginden tahrik olan varsa silin gitsin...

iş olsun torba dolsunn heeeeee.

ne saçmalayacaklarını şaşırdılarrohaoldumsmile

sapıttı bu kızlar iyice..

oha falan oldum yaniiakannehir

Benim de arkadaşım facebook profiline siyah yazmış ben de herhalde bu günkü ruh halini anlatıyor dedim o da cevap olarak meme kanseriyle alakalı sütyen rengi olduğunu söyledi çok cahil gördüm kendimi mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…