kızlar face de yeni bir akım başlamış kızlar status durumlarına sutyen renkelrını yazıyor..kendi aralarında bi oyunmuş göya ...benim çok acayibime gitti...bence düpedüz teşhircilik..siz ne düşünüyorsunuz?alsanaalsanasmile
kuzum o şey yani tanıyor olabileceğin kişileri gösteriyor sana..mesela arkadaşlarının arkadaşlarını..
arkadaşın şunla arkadaş sende ilgilenirsin belki diye o kişileri sana gösteriyor..
benimde faceim yok ..ama eşimin hesabından giriyorum arada...böyle bi yazı okumuştum ekşisözlükte..hakkaten dün face baktım bi kaç kızda gördüm gri,mor, filan yazmışlar...
çok basit başka birşey mi kaldı varsa yoksa cinsellik iç çamaşırı oh ne ala yaşasın basit beyinler birde gurur duyuyorlar başka biride kültürlü çıkınca çekemiyorlar kızların halleri
ben bi facebook kullanıcısı olarak ne yazanı gördüm ne okuyanı duydum böyle bişeyi ilk burda duyuyorum bazı art niyetli kişiler cinsliğine yazmış olabilir
göğüs kanserine karsı destek amaclı yapılan bişi tabi benim sütyenim su renk yazılmıyor sadece renk yazılıyor ve bu mesaj kızlar arasında yayılıdıgı için erkekler anlamını bilmiyor