Facebook'ta sütyen rengini yazanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nix
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nix

B/b
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.637
Puanlar
448
kızlar face de yeni bir akım başlamış kızlar status durumlarına sutyen renkelrını yazıyor..kendi aralarında bi oyunmuş göya ...benim çok acayibime gitti...bence düpedüz teşhircilik..siz ne düşünüyorsunuz?alsanaalsanasmile

Kafadan çatlak onlar nixcim bakma sen onlara.

ya ben bide şeyi soracaktım, facebookta "are you interested in" midir nedir, öyle birşey var nasıl bişe o.

kuzum o şey yani tanıyor olabileceğin kişileri gösteriyor sana..mesela arkadaşlarının arkadaşlarını..
arkadaşın şunla arkadaş sende ilgilenirsin belki diye o kişileri sana gösteriyor..

kafamçokkarıştı böle bişyde mi var??
Daha neler görücez lmaz:

bende ilk defa duydum...
Face e üye olmayan nadir kişiliklerdenim de

benimde faceim yok ..ama eşimin hesabından giriyorum arada...böyle bi yazı okumuştum ekşisözlükte..hakkaten dün face baktım bi kaç kızda gördüm gri,mor, filan yazmışlar...

hmm ilginç CADIARZU
biraz araştırdım amaç ''meme kanseri konusunda bilinçlenmenin artmasına yardımcı olmak''mış CADIARZU

ne alaka yaaaa. çok saçma...yeni nesil işte çılgın olcaklar ya akıllarınca..

ilk defa duydum
kafayı yemiş millet

çok basit başka birşey mi kaldı varsa yoksa cinsellik iç çamaşırı oh ne ala yaşasın basit beyinler birde gurur duyuyorlar başka biride kültürlü çıkınca çekemiyorlar kızların halleri

Ben bilmem valla öyle yazıyo kaydirigubbakcemile3
Facede üyeliyim var ama bende ilk defa duydum..
Aman millet şaşırmış ne yapsınlar işte :umursamaz:

yuh edepsizler :umursamaz:
bende uye degılım olmucamda ıstemıyom benı yıllarca arayıp sormayan ınsanları:umursamaz:
kocam uye amalmaz:guclubacismile

bende 1yıldır üyeyim ama çok sık girmem
ilk defa duyuyorum bunu
nereye yazmışlar tam anlayamadım
öyle bi bölümde varmış

ben bi facebook kullanıcısı olarak ne yazanı gördüm ne okuyanı duydum böyle bişeyi ilk burda duyuyorum bazı art niyetli kişiler cinsliğine yazmış olabilir

hay ben şu facebook'a cılkı çıktı bence.
üye değilim iyikide değilim olmayıda düşünmüyorum..

ya ben de bi kaç gündür renk yazanları görüyodum ama anlam vrememiştim demek buymuş..ne kadar aptalca bir bu kalmıştı facebooka yazılnayan

göğüs kanserine karsı destek amaclı yapılan bişi tabi benim sütyenim su renk yazılmıyor sadece renk yazılıyor ve bu mesaj kızlar arasında yayılıdıgı için erkekler anlamını bilmiyor

iyi de ,sadece renk yazıyor ,kim nereden bılıcek kı boshayallersmile

aktif face kullanırım ama hiç görmedimboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…