facebookta eklemek,is arkadaşlığı,takintilarim.... lutfen yardim

Ben de istemiyorum surekli bunları hatırlamayı ve gündeme getirmeyi... ama sonradan öğrendiğim her sey bende yara açıyor. Kontrol manyakligi mi denir ne denir bilemiyorum.belki aramızın normal olduğu bir zaman aşkım boyle böyle çalıştığım yerdekilerle her gun yuzyuze bakmaktan bi arkadaşlık oluştu facede ekledik dese boyle hissetmezdim.ama biz onla hiç iletisim kurmadigimiz uzak oldugumuz bi zaman benden habersiz böyle bisey olması beni yaraladı.ben kendim öğrendim daha barismadan.belki baristiktan sonra o da anlatırdı bugune kadar saklamadi benden boyle seyleri ama ben kendim öğrendim maalesef....

cnm senın erkek ark tanıdıgı ınsanları eklıyor. sorun yok bence. ya tanımadıgı kızları ekleseydı ozaman bana itici gozukurdu

allah sevgiline cidden sabır versin bu kuruntularla hayatı zindan edersin ikinize de

konu sahibesi sevgilisine naz yaaprken yani kusken sevgilisi isyerindeki kiz erkek arkadaslarini face e eklemis
konu shaibeside onu diyor niye ekledi etti vs diye
sonra adam bikmis dirdirdan silmis facedekileri, oradada çalismiyormus
ama konu shaibesi hala gecen yilki kus oldugu facebokk eklenme yerinde takilip kalmis çikamiyor ordan
psikologa gididyimmi diyor
bence gitmelisin arkadasim ..

Çok teşekkür ederim maralcım. Bence de psikoloğa gitmeli.

Ne güzel silmiş, dert etme demiş. Arkadaşım lütfen kendine dert arama hayatta ne dertler var düşünsen aklın çıkar. Ah ah.

Haklısınız... bazen ben de nankörlük ettiğimi düşünüyorum. Allah başka dertler vermesin..
Üzmeyin güzel canınızı, hala samimi olsalar veya silmese falan ki silmeyebilirdi sonuçta yanlış bir şey yapmamış ama sırf siz üzülmeyin diye silmiş. Takarsanız ilişkinize zarar verirsiniz bence şu andan itibaren aman boşver deyip geçin.

Zaten ustunden bir sene geçmiş bir olay. Artik ona acmiyorum bu konuları, sadece kendi kendimi yiyorum ama haklısınız en iyisi bosvermek bu şekilde sadece kendimi uzmus oluyorum. Tesekkur ederim :)

Sevgilin dürüst birine benziyor, yanlış yaptığını sanmıyorum. Hiçbir kıza kadına güvenme tabii ki. Bu face var ya bu face ne yuvalar yıktı, ne kavgalar yapıldı bu sosyal medya yüzünden. Benim eşim işi gereği sayısız bayan çalışma arkadaşı var ama facesinde bir tanesi bile ekli değil. Gerek yok. Herkesi ekleyen ve bunda bir sakınca görmeyen insana da kusura bakmasın kimse ben güvenmem. Kafana takma düşünme artık belli ki bişey olmamış. Ama tedbiri de elden bırakma.

Allah kimseyi şaşırtmasin... güvenmek zor, güveni kaybetmekse cok kolay. Bende güveniyorum onun durustlugune ama kötü bir şey olmasa da kıskaniyorum iste. Tesekkur ederim yorumunuz için..

çok ciddi takıntın var kesinlikle doktora gitmelisin sonra başına bela olur bu durum

Simdi oncelikle senin her yorumunda belirttigin gibi sevgiline o kadar guvendigini sanmıyorum. Cunku bu takintilar sen belki farkinda olmasan da karsindakine guvenmiyorsan olusur. Icinin gercekten rahat olduğu guven duyduğun bir insan varsa karsinda asla boyle seyler olmuyor. Kendimden biliyorum , eskiden ne kadar takintili oldugumu da su anki iliskimde o halime sasirip ne kadar rahat oldugumu da. O yuzden bu kadar buyuk takinti yasiyorsan ilişkini gozden gecirmelisin. Zaten buna devam edersen zamanla karsindaki insan senden soguyacak ve iliskiniz bitecek oyle yada boyle. Kimse surekli didikleyen takinti yapan bir insan istemez hayatinda. Kendine baska ugraslar bul ufkunu acacak kendini gelistirecek sevdigin birseylerle ilgilen. Kendi kendine mutlu olmayı ogren kendi degerinin farkina var. Hayat bunlari dusunmek ve kafaya takmak icin cok kisa. Onunde iki secenek var kaldiramiyorsan ayrıl, ayrilamiyorsan unut.

Böyle bir sebepten ayrilmayi hiç dusunmedim açıkçası çünkü onunla olduğumda hiçbir şey gelmiyor aklıma her şey çok yolunda. Kötü seyler sadece kotu zamanlarımda aklıma geliyor. Karsimdaki insan bana güvensizlik yaratacak bir şey yapmadı ama ben havadan nem kapan biriyim.baskasi ixin hic sorun olmayan bisey bile bende güveni yikabilir yada buyuk sorunlara neden olabilir. Belki de bu yuzden rahat olamıyorum. Benim yerinde baskasi olsa boyle olmazdı çünkü ben baskalari icin guvensizlik yaratmayacak şeylerden bile nem kapiyorum,guvenim bitti diyorum.. Bu aralar da biraz bosluktayim açıkçası o yüzden eskiyi dusunmek için çok boş zamanım var.. bundan da kaynaklaniyor olabilir.. tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…