facebookta eklemek,is arkadaşlığı,takintilarim.... lutfen yardim

alysasim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
29
13
3
34
öncelikle herkese merhaba, uzun zamandır burayı takip ediyorum hatta aklıma takılan her konuda fikir almak için baktığım ilk yer burası diyebilirim fakat henüz yeni üye oldum ve bu ilk konum yardımcı olursanız cok sevinirim. Benim uzun suren bir beraberliğim var, geçen sene bir dönem çoğu uzun ilişkide olduğu gibi büyük bi tartışma yaşamıstik ve bir hafta on gun kadar konuşmamamistik. çünkü her konuştuğumuzda sorunu çözmek yerine tekrar tartışma çıkıyordu.ve o dönem tam da okulların tatil olduğu zamana denk gelmişti normalde aynı şehirde üniversite öğrencisiydik ama tatilde o ailesinin yanına baska bi şehre gitti ben de kebdi ailemin yanına baksa şehre.. o tatil döneminde bi arkadaşının kafe bar gibi yerinde çalışıyordu. daha önceleri de çalışmisti. sonra ben o çalıştığı yerdeki is arkadaşlarıyla Facebook'ta arkadaş olduğunu gördüm kızlar da var erkekler de haliyle. kizlarin hepsi ondan küçükler abi diye hitap ettiklerini söylemişti.sonea baristigimizda telefon numaraları da vr mi diye sordum, onlar diger çalışan cocuklardan benimkini almışlar bisey olursa arariz diye ama onların numarası bendr yok dedi.gercektrn de yoktu.o kızlardan bir tanesi sevgilimin çok yakın arkadaşıyla sevgili oldu aralarını benim erkek arkadaşım yaptı ve kız bir kere aradi erkek arkadaşimi sevgilisine ulaşamadıgi için.onun dışında orda çalışan kızlardan biri de sadece bir kere yine benim yanımda aradı hal hatır sorup kapattı. bunun dışında ne faceden ne telefonla bi iletişim gormedim. erkek arkadaşım her zaman onlarla merhaba kolay gelsin dışında doğru düzgün muhabbetimi samimiyetim olmadı dedi.eger seninle küs olduğumuz döneme denk gelmese zaten onlarla facede arkadaş olmadan once De senin haberin olurdu dedi.ama işte aramızın bozuk olduğu döneme denk gelmesi beni çok kötü etkiledi. bu duruma kafayı çok taktim. normalde belki bu kadsr umursamazdim sevgilim üniversite okuduğumuz şehirde de çalışıyordu ve bayan iş arkadaşları vardi. ama bizim aramızın kötu olduğu zaman yaşanan bu durumu ben çok dert ettim uzun sure atlatamadim acaba onlarla samimi bi arkadaşlığı mi oldu ondan mı faceden eklediler birbirlerini diye içim içimi yedi durdu.cunku ordaki ortamı biraz Biliyorum gercekteb aile gibiler ve herkes herkesin sosyal medya hesaplarında ekli, birkikte dukkanda yemek yiyolar vs. mekan sahibinin anne babası bile orda çalışanlarla tanisiyor. boyle bi ortam var. ama ben kızları tanimadigim için huylandim ve sevgilim her ne kadar ben onlarla arkadas olarak dahi samimi olmadım dese de ben içimden atamadim ve bu sebepten çok kavga ettik. sonea sevgilim bu kadar kavga yeter hepsini siliyorum ama sende artık bu konuyu dert etmeyeceksin kapaticaz dedi.ve sildi herkesi. aradan bir yıl geçti. sevgilim suan yine kendi memleketinde ailesinin yanında. O mekanda da çalışmıyor. zaten ben istemiyorum çalışmasını. ama bir yıl geçmesine rağmen hala bazen bu durum aklıma geliyor. Sanki benden habersiz biz kusken onları eklemesi çok büyük bi yanlış gibi canımı yakıyor.resmen uykularim kaçıyor.o dönem zTen çok kötü olmuştum nasıl yaparsın diye.. çünkü bana gore samimi olmadan face e biri eklenmez.ama onlar öyle degil, hemen birbirlerini ekliyolar orda çalışan diğer çocuklar da oyle mesela benle tanissalar beni de hemen arkadaş olduk diye eklerler. ama bu bana yanlış geliyor o yüzden acaba sevgilim onlarla iyi arkadas mi oldu da ekledi diye kafamda kurup duruyorum bir yıl geçmesine ve artık onlarla hic alakası olmamasına rağmen. bazen psikologa bile gitmeyi dusunuyorum çok mu takintiliyim diye. uzun oldu ama lütfen yardım edin, yaşım küçük değil 1990'liyim. ama bu takıntıları atamiyorum

Bence de psikoloğa gitmelisin
Sonrasında erkek arkadaşım ordaki kızların işten çıkarıldığını ve çıkarılma sebeplerinin de gelen erkek musterilere samimi davranmaya çalışmaları vs olduğunu söyledi. Yani kızlar çok guvenilecek tipte degillermis.. ama yine de sanırım ben çok abarttim. Sevgilime gerçekten güveniyorum.bu takınti bambaşka bisey. Bir yıl oldu tam bir yıl hala en küçük kavgada aklıma bu sorun geliyor (( Allah kimseye vermesin böyle takıntı yapmayı..

Karşı cinsle arkadaş olması bir erkek hakkında bana olumlu şeyler düşündürür. İnsanlar arasında ayrım yapmıyor, iletişim becerisi var vs derim yani. İlla ki işin içinde pislik olmak zorunda değil. Şüpheli davranır, sorarsın ayrı konu. Ama durduk yere başının etini yemekten ne anlıyorsun?

bence ağır psikolojik sorunların var.
Sevgilinde de vallahi peygamber sabrı varmış ne diyeyim.
Adamın elini ağzını bantla bodrumda falan sakla istersen.
ama sen ona da sorun bulursun.
'Sevgilim ben yukardayken farelerle konuşuyor gibi hissediyorum. çok üzülüyorum'

İyi kötü tüm yorumlarıniz için tesekkur ediyorum. Benim buna bu kadar takılma sebebim, bu olanlarin bizim aramiz bozukken biz onla hiçbir şekilde konusmazken farkli sehirlerdeyken olması... ve benim bunları sonradan öğrenmem

İçim şişti bu nasıl bir psikoloji ?
Bu adam seni bu gidişle terk eder ve kimse ona kusur bulmaz emin ol

Kendinde söylüyorsun takıntı bu başka bisey değil. Haa adamın aldatacagi varsa aldatır niye face ten eklesin senin gözüne sokar gibi.

psikoloğa gitmek gayet mantıklı bir fikir gibi görünüyor.
Allah başka dert vermesin

Kendinde söylüyorsun takıntı bu başka bisey değil. Haa adamın aldatacagi varsa aldatır niye face ten eklesin senin gözüne sokar gibi.
Oyle bir güvensizliğim yok. Sadece biz onla ayrı gibi hiç konuşmayı haberlesmezken onun orda birileriyle tanışması arkadaş olması vs. Beni üzdü, kıskandım ve kabullenemedim o her ne kadar bi samimiyetim yok dese de..

obsesif misiniz acaba? bu kadarı normal değil.
canını al da sen de kurtulsun sevgilin de.
Obsesif miyim değil miyim bilmiyorum ama onun alkollü müzikli bir yerde çalışmasına razı olacak kadar güveniyorum ona. Bu takıntinin sebebini bulamıyorum ve çıkamiyorum işin içinden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…