Sonrasında erkek arkadaşım ordaki kızların işten çıkarıldığını ve çıkarılma sebeplerinin de gelen erkek musterilere samimi davranmaya çalışmaları vs olduğunu söyledi. Yani kızlar çok guvenilecek tipte degillermis.. ama yine de sanırım ben çok abarttim. Sevgilime gerçekten güveniyorum.bu takınti bambaşka bisey. Bir yıl oldu tam bir yıl hala en küçük kavgada aklıma bu sorun geliyorBence de psikoloğa gitmelisin
Kendinde söylüyorsun takıntı bu başka bisey değil. Haa adamın aldatacagi varsa aldatır niye face ten eklesin senin gözüne sokar gibi.Sonrasında erkek arkadaşım ordaki kızların işten çıkarıldığını ve çıkarılma sebeplerinin de gelen erkek musterilere samimi davranmaya çalışmaları vs olduğunu söyledi. Yani kızlar çok guvenilecek tipte degillermis.. ama yine de sanırım ben çok abarttim. Sevgilime gerçekten güveniyorum.bu takınti bambaşka bisey. Bir yıl oldu tam bir yıl hala en küçük kavgada aklıma bu sorun geliyor(( Allah kimseye vermesin böyle takıntı yapmayı..
Oyle bir güvensizliğim yok. Sadece biz onla ayrı gibi hiç konuşmayı haberlesmezken onun orda birileriyle tanışması arkadaş olması vs. Beni üzdü, kıskandım ve kabullenemedim o her ne kadar bi samimiyetim yok dese de..Kendinde söylüyorsun takıntı bu başka bisey değil. Haa adamın aldatacagi varsa aldatır niye face ten eklesin senin gözüne sokar gibi.
Suan çalışmıyorum..Daraldım okurken. Anlamadığım yer bunca zamanı nerden buluyorsun, sürekli takiptesin ,işin gücün bir hayatın yok mu?
Obsesif miyim değil miyim bilmiyorum ama onun alkollü müzikli bir yerde çalışmasına razı olacak kadar güveniyorum ona. Bu takıntinin sebebini bulamıyorum ve çıkamiyorum işin içinden...obsesif misiniz acaba? bu kadarı normal değil.
canını al da sen de kurtulsun sevgilin de.
26 yaşında kadınsın
ve kendine saplantı yaptığon olaya bak
valla bir psikologa görün
bu döngüden kurtulman buradaki danışmanlıkla çözülmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?