Beni anlatmis gibisiniz..suan kendimden daha çok utandım.cunku benim erkek arkadaşım orda sadece bir yaz tatilinde çalıştı ve arkadaşlığı sadece merhaba merhabadan ibaretti. Bunun dışında öyle gorustugu ettiği kız arkadaşı yok. Ama ben bazen erkek arkadaşlarına bile takiyorum.ben buna güvensizlik diyemiyorum ve suçu karsimdakinde göremiyorum çünkü ben başka biriyle de olsam aynı şeyleri yaşayacagim Biliyorum.onceki ilişkimde de böyleydim. Karsimda başkası da olsa benim iliski yaşama şeklim hep böyle. Baslarda çok rahat oluyorum ama iyice sevmeye, sahiplenmeye başlayınca huyum değişiyor.. bazen dusunuyorum başkalarının her gün gorustugu kız arkadaşları var, kız erkek arkadaş grupları var ve bunlar da çok normal şeyler ki sen senin iliskinde böyle şeyler olmamasina ragmen hala takıntı yapiyosun nankörlük ediyorsun diyorum kendime. Kafanizi sisirdim kusura bakmayın.Sanirim değer bilme zamanı. Suan baska sebeplerden dolayı birkaç gün gorusmeme kararı aldık, dinlenmek amacıyla. Ama tekrar konuşmaya basladigimizda her şeyi unutup temiz bi sayfa açmalı..