facebookta eklemek,is arkadaşlığı,takintilarim.... lutfen yardim

Evet ne demek istedigini cok net anlıyorum. Bende oyle zamanlar gecirdim ki cok sacma sapan seyleri kafaya takar uzulur aglardim takinti yapardim gunlerce hatta aylarca. Oysa o kadar normal seylermis ki. En sonunda tabi anlasamamanin etkisiyle ayrildim. 4 yillik bir iliskiydi. Uzun sure kendimi dinledim sakinlestim kendime vakit ayirdim. 3 yil sonra hayatima baska birini aldim ve o takintilarin herseyin gectigini farkettim. 1 yildir birlikteyiz ve cok rahatim. Nasıl oldu bilmiyorum ama umarim senin de gecer hersey duzelir. Hersey senin içinde bitiyor kendi kendini sadece sen tedavi edebilirsin bence..

Dünyayı kendine dar etmek böyle bişey olsa gerek. Ne var yahu çalıştığı yerdeki insanları sosyal medyaya eklese? Üstüne birde sildirmissiniz. Niye hala düşünüyorsunuz ki?

Normalde de bu kadar takintiliysaniz bi doktora görünmenizde yarar var hastalık olabilir biliyorsunuz ki boşu boşuna zindan etmeyin hayatı kendinize ve sevdiğinize bu düşüncelerle.

Bizimki de 4 yıllık bir ilişki. Ve çok doğru söylediğiniz insan yalnız kendini kendi tedavi edebiliyor. Karsindaki agziyla kuş da tutsa, dunyanin en mükemmel insanı da olsa, senin yaralarını eliyle de sarsa kendi içinde kendini kendin ikna etmedikçe, onarmadikca her şey başa sarıyor. Tecrübelerinizi anlattığıniz için tesekkur ederim. Umarım yeni iliskiniz hep böyle iyi devam eder :) önceki ilişkinizin bitme sebebi takıntı kaynaklı anlasmazliklar miydi acaba yoksa başka sorunlar mi özel değilse merak ettim.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Başka konularda değil ama ilişkimde boyleyim. Önceki iliskimde de böyleydim. Birini sahiplenmeye başladıktan sonra böyle oluyor..

Aslinda tek sebep bu degildi ama %70ini benim takintilarim olusturuyordu oyle söyleyebilirim. O kadar cok takiyordum ki herseyi , kendi kendime yazik oluyordu. Ozellikle de yeni girdigi is yerindeki ortamini cok takiyordum. Kizli erkekli arkadasliklari vardi hep bir aile gibi olduklarini soylerdi onlari cok severdi filan. Ben bazen ogle molamda gidip uzaktan izlerdim hatta kiskancligimdan takintimdan. Biz kavgaliyken onlarla guldugunu filan gorurdum. Deli olurdum. Baktim boyle olmayacak dayanamıyorum attim nişanı mecburen. Dedigim gibi baska problemler de vardi ama asilamayacak seyler değildi onlar. Guvenemedigimi farketmistim. Üzüldüm cok seviyordum cunku cokta aci cektim ama bitiyormus hersey demekki. Simdi o evli. Bende baskasiyla nisanliyim. Senin sevgilinde guvenilmeyecek birsey goremedim bende acikcasi , gayet masum görünüyor. Lutfen takma kafana boyle seyleri. Mesela biz ayrildiktan sonra o işten ayrildi ve ordakilerde bir daha gorusmedi. Demekki benim takinti yaptigim kadar buyuk birsey olsaydi devam eder onlarla mutlu olurdu filan. Sende unut gitsin canım.

Beni anlatmis gibisiniz..suan kendimden daha çok utandım.cunku benim erkek arkadaşım orda sadece bir yaz tatilinde çalıştı ve arkadaşlığı sadece merhaba merhabadan ibaretti. Bunun dışında öyle gorustugu ettiği kız arkadaşı yok. Ama ben bazen erkek arkadaşlarına bile takiyorum.ben buna güvensizlik diyemiyorum ve suçu karsimdakinde göremiyorum çünkü ben başka biriyle de olsam aynı şeyleri yaşayacagim Biliyorum.onceki ilişkimde de böyleydim. Karsimda başkası da olsa benim iliski yaşama şeklim hep böyle. Baslarda çok rahat oluyorum ama iyice sevmeye, sahiplenmeye başlayınca huyum değişiyor.. bazen dusunuyorum başkalarının her gün gorustugu kız arkadaşları var, kız erkek arkadaş grupları var ve bunlar da çok normal şeyler ki sen senin iliskinde böyle şeyler olmamasina ragmen hala takıntı yapiyosun nankörlük ediyorsun diyorum kendime. Kafanizi sisirdim kusura bakmayın.Sanirim değer bilme zamanı. Suan baska sebeplerden dolayı birkaç gün gorusmeme kararı aldık, dinlenmek amacıyla. Ama tekrar konuşmaya basladigimizda her şeyi unutup temiz bi sayfa açmalı..

Beni anlatmis gibisiniz..suan kendimden daha çok utandım.cunku benim erkek arkadaşım orda sadece bir yaz tatilinde çalıştı ve arkadaşlığı sadece merhaba merhabadan ibaretti. Bunun dışında öyle gorustugu ettiği kız arkadaşı yok. Ama ben bazen erkek arkadaşlarına bile takiyorum.ben buna güvensizlik diyemiyorum ve suçu karsimdakinde göremiyorum çünkü ben başka biriyle de olsam aynı şeyleri yaşayacagim Biliyorum.onceki ilişkimde de böyleydim. Karsimda başkası da olsa benim iliski yaşama şeklim hep böyle. Baslarda çok rahat oluyorum ama iyice sevmeye, sahiplenmeye başlayınca huyum değişiyor.. bazen dusunuyorum başkalarının her gün gorustugu kız arkadaşları var, kız erkek arkadaş grupları var ve bunlar da çok normal şeyler ki sen senin iliskinde böyle şeyler olmamasina ragmen hala takıntı yapiyosun nankörlük ediyorsun diyorum kendime. Kafanizi sisirdim kusura bakmayın.Sanirim değer bilme zamanı. Suan baska sebeplerden dolayı birkaç gün gorusmeme kararı aldık, dinlenmek amacıyla. Ama tekrar konuşmaya basladigimizda her şeyi unutup temiz bi sayfa açmalı..

Kesinlikle. Tertemiz bi sayfa ac ikinize de yazik etme. Umarim cok mutlu olursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…