Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Facebookta dislerinin hepsini gösteren smiley yani ifade. Lütfen bi bakin
En soldaki isfadeyi soruyorum. Adamin bi yerde fotosu cikmis. Kadin da, "ben de olsaydim hani" demis ardindan da bu ifadeleri koymus. Dis gosteren ifade gulme mi yoksa kizginlik ifadesi mi?
En soldaki isfadeyi soruyorum. Adamin bi yerde fotosu cikmis. Kadin da, "ben de olsaydim hani" demis ardindan da bu ifadeleri koymus. Dis gosteren ifade gulme mi yoksa kizginlik ifadesi mi?
Sırıtma ifadesi. Hatta alay etmeyle karışık bir sırıtma. Ben de kullanırım bunu. Absürd bir şey yazdığımda ya da muzurluk yaptığımda kullandığım bir ifade. Hiç kızgınlıkla kullanan arkadaşım olmadı, hepsi sırıtıyor bu smiley ile.
Bu gercekten safa yatma artik. Ya da takintili midir nedir, o kadar elestiri yapiliyor hatta dalga geciliyor, hicbirine donusyok. Umrunda degil adeta. Bence kisi hala somut islemler doneminden ciksmamis :)
Bu gercekten safa yatma artik. Ya da takintili midir nedir, o kadar elestiri yapiliyor hatta dalga geciliyor, hicbirine donusyok. Umrunda degil adeta. Bence kisi hala somut islemler doneminden ciksmamis :)
Bence gülme değil o. Böyle hissizlik ifadesi gibi. Sadece dişlerini gösteriyor, üzülüyor bi yandan da, ya da ne yapacağını bilememiş de öyle kalakalmış; durumu kabulleniyor, dalgasını geçiyor bir yanı buruk kalmışken gibi bir şey.