• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebookta dislerinin hepsini gösteren smiley yani ifade. Lütfen bi bakin

En soldaki isfadeyi soruyorum. Adamin bi yerde fotosu cikmis. Kadin da, "ben de olsaydim hani" demis ardindan da bu ifadeleri koymus. Dis gosteren ifade gulme mi yoksa kizginlik ifadesi mi?

Bunu çok keyifli bir sırıtma olarak adlandırıyorum ben.
Hani zevkten dört köşe tabiri :KK45:

En soldaki isfadeyi soruyorum. Adamin bi yerde fotosu cikmis. Kadin da, "ben de olsaydim hani" demis ardindan da bu ifadeleri koymus. Dis gosteren ifade gulme mi yoksa kizginlik ifadesi mi?
Sırıtma ifadesi. Hatta alay etmeyle karışık bir sırıtma. Ben de kullanırım bunu. Absürd bir şey yazdığımda ya da muzurluk yaptığımda kullandığım bir ifade. Hiç kızgınlıkla kullanan arkadaşım olmadı, hepsi sırıtıyor bu smiley ile.

Bence gülme değil o.
Böyle hissizlik ifadesi gibi.
Sadece dişlerini gösteriyor, üzülüyor bi yandan da, ya da ne yapacağını bilememiş de öyle kalakalmış; durumu kabulleniyor, dalgasını geçiyor bir yanı buruk kalmışken gibi bir şey.

Ne kadar ciddi cevap vermişsin, yaş kaç deyip geçseydinya :KK53:

Allah sana dert vermeye bunun için harcadığın beyin mesaisine yazık. Okuyup zaman kaybettiğim için bana da yazıklar olsun ayrıca :)

Back