Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendede var akilli telefon ama hic bilmiyorum.. akilli telefonlarin hepsinde mi var? bende samsung galaxy core var..Akıllı telefonlarda Emoji klavyesi var ya, ondan bahsediyorum :)
Ben facebook falan kullanmıyorum. Bana gülme isareti gibi geldi. Ama onemli olan yapanin ne kast ederek yaptigi değil, karsidakinin ne anladigi..
Şimdi bu gulme isareti gonderilen kisinin yaşı kaç?
Ayrica sen 27 yasindasin, neden böyle çocukça seylerle ugrasiyorsun?
yaş kaçBen tam olarak cözemiyorum. Bu smiley, yani ifade, gülme isareti mi yoksa sinirli bi sekilde disleri SIKMA gibi bi isaret mi? Umarim hangisini kast ettigimi anlamissinizdir. Lütfen kesin olarak bilenler cevap versin sadece cünkü emin olmam lazim..
hala aktif mi bu konu
hani zıp zıp da yok. okulda sanırımEglence cikti millete. Ilkokul ogrencilerine
hani zıp zıp da yok. okulda sanırım
Ben iPhone kullanıyorum ama bildiğim kadarıyla Samsunglarda da var. (Erkek arkadaşım kullanıyor) internetten link bakarım sizin için akşama :)bendede var akilli telefon ama hic bilmiyorum.. akilli telefonlarin hepsinde mi var? bende samsung galaxy core var..
tesekkur ederim bende bi arastiriyim hep merak ediyordum o smile nasil yapiyorlar diye :)Ben iPhone kullanıyorum ama bildiğim kadarıyla Samsunglarda da var. (Erkek arkadaşım kullanıyor) internetten link bakarım sizin için akşama :)
Ben tam olarak cözemiyorum. Bu smiley, yani ifade, gülme isareti mi yoksa sinirli bi sekilde disleri SIKMA gibi bi isaret mi? Umarim hangisini kast ettigimi anlamissinizdir. Lütfen kesin olarak bilenler cevap versin sadece cünkü emin olmam lazim..
Kardeşim hep kullanır onu, normal gülme işaretiymiş güyaa ama çok afedersiniz bana ıkınma işareti gibi geliyor