• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebookta dislerinin hepsini gösteren smiley yani ifade. Lütfen bi bakin

Anemm ne problem yapıyorsunuz yaw eğleniyor işte :KK53::KK53:

Bence gülme değil o.
Böyle hissizlik ifadesi gibi.
Sadece dişlerini gösteriyor, üzülüyor bi yandan da, ya da ne yapacağını bilememiş de öyle kalakalmış; durumu kabulleniyor, dalgasını geçiyor bir yanı buruk kalmışken gibi bir şey.

Ben facebook falan kullanmıyorum. Bana gülme isareti gibi geldi. Ama onemli olan yapanin ne kast ederek yaptigi değil, karsidakinin ne anladigi..
Şimdi bu gulme isareti gonderilen kisinin yaşı kaç?
Ayrica sen 27 yasindasin, neden böyle çocukça seylerle ugrasiyorsun?

Beyin bedava

birde acıklama yapmaya calısanlar var ben sıze normal psikolojide biri olaraktan
o smiley tamamen sırıtık gülme işareti .

yok efendim öyle altında hissiz gülme, yok imalı gülme , sinirli gülme vay efendim osurarak gülme manası filan yok.!
aramayın valalhi billlahi oglumun saadeti için kızlardan dolayı tedirginim aramayın efendim öküzün altında buzağı

bendede var akilli telefon ama hic bilmiyorum.. akilli telefonlarin hepsinde mi var? bende samsung galaxy core var..
Ben iPhone kullanıyorum ama bildiğim kadarıyla Samsunglarda da var. (Erkek arkadaşım kullanıyor) internetten link bakarım sizin için akşama :)

Ben tam olarak cözemiyorum. Bu smiley, yani ifade, gülme isareti mi yoksa sinirli bi sekilde disleri SIKMA gibi bi isaret mi? Umarim hangisini kast ettigimi anlamissinizdir. Lütfen kesin olarak bilenler cevap versin sadece cünkü emin olmam lazim..

Kardeşim hep kullanır onu, normal gülme işaretiymiş güyaa ama çok afedersiniz bana ıkınma işareti gibi geliyor :KK48::KK48:

zıpzıp o mesajla sana 'dişli kadınım ona göre'' mesajı vermıs:KK53:

Back