• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebookta dislerinin hepsini gösteren smiley yani ifade. Lütfen bi bakin

Ya bide yeri gelmisken sen niye hep konularda yasini soruyorsun millettin..
Ben de merak ediyorum. Hani öğrendikten sonra " peki, o yaş grubunda..." diye devam eden fikir ve öneri gelse anlayacağım da. Arkadas yaş soruyor, üye cevaplıyor ve bir daha yorum yok. Her konuda tek bir yorum yaş kaç... Laf olsun torba dolsun herhalde, ya da cevap sayısı artsın. Her konuda anlamsız ve devamı gelmeyen yaş sorusu da saçma artık. Kimi de burçlara takıktır, hep burç sorar. Ama burç düşkünleri genellikle dönüp birşeyler yazıyor burcunu öğrenince. Bu arkadaş paso yaş kaç, yaş kaç... Ben de amacı çok merak ediyorum. Nedir acaba zipzip hanım?

Bu kadar vurdumduymaz olabilsem keşke eleştirilere cokta tınnnnn diyebilsem bu arada sen sormadan söyleyeyim 30 yasındayım

En soldaki isfadeyi soruyorum. Adamin bi yerde fotosu cikmis. Kadin da, "ben de olsaydim hani" demis ardindan da bu ifadeleri koymus. Dis gosteren ifade gulme mi yoksa kizginlik ifadesi mi?
bence direkt SIRITMA ifadesi.. baska turlusu hic gelmedi aklima..
bi de smile'in yasi kac?

onlar whatsaapin smileleri deyilmi? ya onu nasil yapiyorsunuz ben yapamiyorum :( ayrica gulme isaretio..

ben sinsice gülme olarak kullanıyorum ya da biseye ikna etmeye çalışırken kisiye göre değişir bence normalde onun anlami siritmaymis

Ben facebook falan kullanmıyorum. Bana gülme isareti gibi geldi. Ama onemli olan yapanin ne kast ederek yaptigi değil, karsidakinin ne anladigi..
Şimdi bu gulme isareti gonderilen kisinin yaşı kaç?
Ayrica sen 27 yasindasin, neden böyle çocukça seylerle ugrasiyorsun?

Back