• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebookta dislerinin hepsini gösteren smiley yani ifade. Lütfen bi bakin

Ben tam olarak cözemiyorum. Bu smiley, yani ifade, gülme isareti mi yoksa sinirli bi sekilde disleri SIKMA gibi bi isaret mi? Umarim hangisini kast ettigimi anlamissinizdir. Lütfen kesin olarak bilenler cevap versin sadece cünkü emin olmam lazim..
Biz ona tabiri caizse EŞŞEK GİBİ sırıttı deriz :p

diş sıkma olarak kullanıyorum ben ama bazı arkadaşlarım gülme olarak algılıyor.
bu algıda seçicilik sanırım..

Offf iste ben olsam o ifadeyi bende kizginlik icin kullanirdim, ve bu kadin o adama kiziyosa demek ki bisey olabilir aralarinda.. Öyle degil mi sizce de?
Zipzip sen de az takintilo degilsin haa. Ben gulme ifadesi olarak kullaniyorum bu arada.

Hee bi de unuttum yazmayi. O kopyaladigim cümlesinden önce kadin. "aaa senin ne isin var ordaaa" diyo yanina tam o disli ifadeyi ekleyerek ama sadece o disli ifadeyi eklemis bu sorunun arkasina gülücük ya da baska bisey yok. Bu durumda, aaa senin ne isin var orda derken kizarak mi yoksa gülerek mi söylüyo bunu? Ay deliricem düsünmekten yardim edin

Belki onun orda ne isi oldugunu biliyordur, hatta oda onunla gitmis olabilir ve o smileyi o yuzden koymustur (gulme smiley).

belki de birlikteler ama birilerinin bilmesini istemiyorlar öylee aa senin ne işin var orda diyip hınzırca gülmüş :)

Yaslari kac ki onu yazanlarin
Gulme isareti nasil gulme isareti dersen simdi kahkaha atasi var atamiyor kendini sikan simley

Yine yetişemedim yaş'lı esprilere. Çok kötüsünüz. Bir dahaki zipzip konusunda sıra benim, ona göre!

ay çok güldüm ahahahaha
ben de çok kullanırım onu arkadaşlarım gülme olarak anlıyordu ama annem bir gün kızdın mı noldu dedi , bazıları kızma smiley si olarak düşünebiliyor :D

Ben de merak ediyorum. Hani öğrendikten sonra " peki, o yaş grubunda..." diye devam eden fikir ve öneri gelse anlayacağım da. Arkadas yaş soruyor, üye cevaplıyor ve bir daha yorum yok. Her konuda tek bir yorum yaş kaç... Laf olsun torba dolsun herhalde, ya da cevap sayısı artsın. Her konuda anlamsız ve devamı gelmeyen yaş sorusu da saçma artık. Kimi de burçlara takıktır, hep burç sorar. Ama burç düşkünleri genellikle dönüp birşeyler yazıyor burcunu öğrenince. Bu arkadaş paso yaş kaç, yaş kaç... Ben de amacı çok merak ediyorum. Nedir acaba zipzip hanım?

konu hakkında herhangi bir görüşü, fikri olmayan üyeler sadece "konuda mesajım dursun" diye yorum yapıyorlar, zipzip de öyle biri bence.. eminim yaşı da küçük..

o işaret "eyvah yakalandık" olarak da kullanılabilir yerine göre.. senin gittiğin yerde sevgilinle/ arkadaşınla beraber biri varsa (özellikle senin görmeni istemedikleri biri) eyvah sende mi oradasın diye yollamıştır o smileyi..

Back