- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok yaşa emi. Moral oldu cidden.Normalde gülümseme işaretidir. Ama konuşmanın seyrine göre değişebilir. Karşındakine yerli yersiz YAŞ kaç diye sorduysan dişlerini sıkıyordur muhtemelen.
Biz ona tabiri caizse EŞŞEK GİBİ sırıttı derizBen tam olarak cözemiyorum. Bu smiley, yani ifade, gülme isareti mi yoksa sinirli bi sekilde disleri SIKMA gibi bi isaret mi? Umarim hangisini kast ettigimi anlamissinizdir. Lütfen kesin olarak bilenler cevap versin sadece cünkü emin olmam lazim..
Akıllı telefonlarda Emoji klavyesi var ya, ondan bahsediyorum :)emoji klavyesi mii?
Bunu kullanan adamin yasi kac?
Mesaj yazan kadinin yasi kac?
Senin yasin kac?
Onun yasi kac?
Bunun yasi kac?
Poffffff
Zipzip sen de az takintilo degilsin haa. Ben gulme ifadesi olarak kullaniyorum bu arada.Offf iste ben olsam o ifadeyi bende kizginlik icin kullanirdim, ve bu kadin o adama kiziyosa demek ki bisey olabilir aralarinda.. Öyle degil mi sizce de?
Hee bi de unuttum yazmayi. O kopyaladigim cümlesinden önce kadin. "aaa senin ne isin var ordaaa" diyo yanina tam o disli ifadeyi ekleyerek ama sadece o disli ifadeyi eklemis bu sorunun arkasina gülücük ya da baska bisey yok. Bu durumda, aaa senin ne isin var orda derken kizarak mi yoksa gülerek mi söylüyo bunu? Ay deliricem düsünmekten yardim edin
Yani ne demek istiyosun sence kizginlik mi gülme mi?
zipzip böyle yaşamak çok zor olmuyo mu? cidden soruyorumKesin mi? Eminmisin yani?
gülme... :)En soldaki isfadeyi soruyorum. Adamin bi yerde fotosu cikmis. Kadin da, "ben de olsaydim hani" demis ardindan da bu ifadeleri koymus. Dis gosteren ifade gulme mi yoksa kizginlik ifadesi mi?
Ben de merak ediyorum. Hani öğrendikten sonra " peki, o yaş grubunda..." diye devam eden fikir ve öneri gelse anlayacağım da. Arkadas yaş soruyor, üye cevaplıyor ve bir daha yorum yok. Her konuda tek bir yorum yaş kaç... Laf olsun torba dolsun herhalde, ya da cevap sayısı artsın. Her konuda anlamsız ve devamı gelmeyen yaş sorusu da saçma artık. Kimi de burçlara takıktır, hep burç sorar. Ama burç düşkünleri genellikle dönüp birşeyler yazıyor burcunu öğrenince. Bu arkadaş paso yaş kaç, yaş kaç... Ben de amacı çok merak ediyorum. Nedir acaba zipzip hanım?