• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebookta dislerinin hepsini gösteren smiley yani ifade. Lütfen bi bakin

zipzip

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
2.376
1.363
448
Diğer
Ben tam olarak cözemiyorum. Bu smiley, yani ifade, gülme isareti mi yoksa sinirli bi sekilde disleri SIKMA gibi bi isaret mi? Umarim hangisini kast ettigimi anlamissinizdir. Lütfen kesin olarak bilenler cevap versin sadece cünkü emin olmam lazim..

Ben tam olarak cözemiyorum. Bu smiley, yani ifade, gülme isareti mi yoksa sinirli bi sekilde disleri SIKMA gibi bi isaret mi? Umarim hangisini kast ettigimi anlamissinizdir. Lütfen kesin olarak bilenler cevap versin sadece cünkü emin olmam lazim..
Normalde gülümseme işaretidir. Ama konuşmanın seyrine göre değişebilir. Karşındakine yerli yersiz YAŞ kaç diye sorduysan dişlerini sıkıyordur muhtemelen.

En soldaki isfadeyi soruyorum. Adamin bi yerde fotosu cikmis. Kadin da, "ben de olsaydim hani" demis ardindan da bu ifadeleri koymus. Dis gosteren ifade gulme mi yoksa kizginlik ifadesi mi?

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-03-06-51-52-1.png
    Screenshot_2014-11-03-06-51-52-1.png
    6,8 KB · Görüntüleme: 508
[QUOTEifadesip, post: 37591807, member: 112152"]En soldaki isfadeyi soruyorum. Adamin bi yerde fotosu cikmis. Kadin da, "ben de olsaydim hani" demis ardindan da bu ifadeleri koymus. Dis gosteren ifade gulme mi yoksa kizginlik ifadesi mi?[/QUOTE]
Gulme ifadesi ;)

Bu ifade Facebook'tan değil Emoji klavyesinden konmuş. Gıcık gıcık sırıtma suratı ama gıcıklığa değil gülmeye yakın:KK54:

valla ben kızgınken o ifadeyi kullanmam benim bildiğim otuziki diş gülme anlamına geliyo o :D

Hee bi de unuttum yazmayi. O kopyaladigim cümlesinden önce kadin. "aaa senin ne isin var ordaaa" diyo yanina tam o disli ifadeyi ekleyerek ama sadece o disli ifadeyi eklemis bu sorunun arkasina gülücük ya da baska bisey yok. Bu durumda, aaa senin ne isin var orda derken kizarak mi yoksa gülerek mi söylüyo bunu? Ay deliricem düsünmekten yardim edin

Back