Benim arkadaşım olmayan biri beni engelleyebilir mi?
o kişi profıl ayarlarından arkadaş harıcınde kımse görulmemesı konusunda onay vermıştır arkadaşlarımın arkadaşlarına profılım kapalı
Benim arkadaşım olmayan biri beni engelleyebilir mi?
o kişi profıl ayarlarından arkadaş harıcınde kımse görulmemesı konusunda onay vermıştır arkadaşlarımın arkadaşlarına profılım kapalı
evet çok rahatlıkla engelleyebilir.
şimdi arkadaşın arkadaşlarına kapatsa bile o kişi yinede nişanlısı yorum yapsa o kişiye bu konu sahibinin profilde görünmesi lazım yaptığı,yorum,beğeni,adı soyadı ama bu konu sahibi hiç bir şey görmüyorum diyor o zaman engellenmiş
Hadi yaa.Bunu düzeltmek pek mümkün değil sanırım
uykum geldı bırşey yazdım amaHADI IYI GECELER hepinize
şimdi arkadaşın arkadaşlarına kapatsa bile o kişi yinede nişanlısı yorum yapsa o kişiye bu konu sahibinin profilde görünmesi lazım yaptığı,yorum,beğeni,adı soyadı ama bu konu sahibi hiç bir şey görmüyorum diyor o zaman engellenmiş
Nişanlımın hesabından gizlilik ayarlarından profilinin önizlemesine bakıyorum,herşey normal ama o kişiyle ben birbirimizi hiçbi şekilde göremiyoruz.enteresan
o engeli sen kaldıramazsın zaten o kişinin kaldırması lazım,çünkü o kişi engellemiş seni
işde dediğim gibi o kişi sadece seni engellemiş,nişanlını değilenterasanlık bi durum yok canım enteresan olan o kişinin seni neden engellediği?:26:
Kesinlikle katılıyorum,ben de bunu merak ediyorum işte.neden engellemiş olabilir acaba??
demekki senin okumanı görmeni istemediği yazışmalar falan var galibabaşka niye engellesinki
Önce ben de öyle düşündüm ama nişanlımın hesabını kendisinden çok ben kullanıyorum.Nasıl bi mantıkla böyle bişey yaptı anlamak mümkün değil bazen insanları :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?