***Facebook'ta Arkadaşının Arkadaşını Görememek***

thethem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
65
14
98
Nişanlımın face'indeki bir arkadaşının,nişanlımın duvarına yazdıklarını,beğendiklerini hatta arkadaşlarından adını bile göremiyorum.Aynı şekilde o da, benim nişanlımın duvarına yazdıklarımı ve beni göremiyor.Gizlilik ayarlarında da bi numara yok.Bu iş nasıl böyle oluyor bilen var mı????

Son düzenleme:
o kişi profıl ayarlarından arkadaş harıcınde kımse görulmemesı konusunda onay vermıştır arkadaşlarımın arkadaşlarına profılım kapalı

o kişi profıl ayarlarından arkadaş harıcınde kımse görulmemesı konusunda onay vermıştır arkadaşlarımın arkadaşlarına profılım kapalı

şimdi arkadaşın arkadaşlarına kapatsa bile o kişi yinede nişanlısı yorum yapsa o kişiye bu konu sahibinin profilde görünmesi lazım yaptığı,yorum,beğeni,adı soyadı ama bu konu sahibi hiç bir şey görmüyorum diyor o zaman engellenmiş

uykum geldı bırşey yazdım ama HADI IYI GECELER hepinize

Nişanlımın hesabından gizlilik ayarlarından profilinin önizlemesine bakıyorum,herşey normal ama o kişiyle ben birbirimizi hiçbi şekilde göremiyoruz.enteresan

Nişanlımın hesabından gizlilik ayarlarından profilinin önizlemesine bakıyorum,herşey normal ama o kişiyle ben birbirimizi hiçbi şekilde göremiyoruz.enteresan

işde dediğim gibi o kişi sadece seni engellemiş,nişanlını değilenterasanlık bi durum yok canımenteresan olan o kişinin seni neden engellediği?:26:

işde dediğim gibi o kişi sadece seni engellemiş,nişanlını değilenterasanlık bi durum yok canımenteresan olan o kişinin seni neden engellediği?:26:

Kesinlikle katılıyorum,ben de bunu merak ediyorum işte.neden engellemiş olabilir acaba??

demekki senin okumanı görmeni istemediği yazışmalar falan var galibabaşka niye engellesinki

Önce ben de öyle düşündüm ama nişanlımın hesabını kendisinden çok ben kullanıyorum.Nasıl bi mantıkla böyle bişey yaptı anlamak mümkün değil bazen insanları :44:

Önce ben de öyle düşündüm ama nişanlımın hesabını kendisinden çok ben kullanıyorum.Nasıl bi mantıkla böyle bişey yaptı anlamak mümkün değil bazen insanları :44:

hmmm valla o zaman bilemiycem :26:niye böyle birşey yapmışderdi neymiş ki acep bende merak ettim şimdi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…