• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***Facebook'ta Arkadaşının Arkadaşını Görememek***

thethem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
65
14
98
Nişanlımın face'indeki bir arkadaşının,nişanlımın duvarına yazdıklarını,beğendiklerini hatta arkadaşlarından adını bile göremiyorum.Aynı şekilde o da, benim nişanlımın duvarına yazdıklarımı ve beni göremiyor.Gizlilik ayarlarında da bi numara yok.Bu iş nasıl böyle oluyor bilen var mı????

Son düzenleme:
o kişi profıl ayarlarından arkadaş harıcınde kımse görulmemesı konusunda onay vermıştır arkadaşlarımın arkadaşlarına profılım kapalı:32:

o kişi profıl ayarlarından arkadaş harıcınde kımse görulmemesı konusunda onay vermıştır arkadaşlarımın arkadaşlarına profılım kapalı:32:

şimdi arkadaşın arkadaşlarına kapatsa bile o kişi yinede nişanlısı yorum yapsa o kişiye bu konu sahibinin profilde görünmesi lazım yaptığı,yorum,beğeni,adı soyadı ama bu konu sahibi hiç bir şey görmüyorum diyor o zaman engellenmiş:31:

şimdi arkadaşın arkadaşlarına kapatsa bile o kişi yinede nişanlısı yorum yapsa o kişiye bu konu sahibinin profilde görünmesi lazım yaptığı,yorum,beğeni,adı soyadı ama bu konu sahibi hiç bir şey görmüyorum diyor o zaman engellenmiş:31:

uykum geldı bırşey yazdım ama :D HADI IYI GECELER hepinize

Nişanlımın hesabından gizlilik ayarlarından profilinin önizlemesine bakıyorum,herşey normal ama o kişiyle ben birbirimizi hiçbi şekilde göremiyoruz.enteresan :(

Nişanlımın hesabından gizlilik ayarlarından profilinin önizlemesine bakıyorum,herşey normal ama o kişiyle ben birbirimizi hiçbi şekilde göremiyoruz.enteresan :(

işde dediğim gibi o kişi sadece seni engellemiş,nişanlını değil:34:enterasanlık bi durum yok canım:31:enteresan olan o kişinin seni neden engellediği?:26:

işde dediğim gibi o kişi sadece seni engellemiş,nişanlını değil:34:enterasanlık bi durum yok canım:31:enteresan olan o kişinin seni neden engellediği?:26:

Kesinlikle katılıyorum,ben de bunu merak ediyorum işte.neden engellemiş olabilir acaba??

demekki senin okumanı görmeni istemediği yazışmalar falan var galiba:40::30:başka niye engellesinki

Önce ben de öyle düşündüm ama nişanlımın hesabını kendisinden çok ben kullanıyorum.Nasıl bi mantıkla böyle bişey yaptı anlamak mümkün değil bazen insanları :44:

Önce ben de öyle düşündüm ama nişanlımın hesabını kendisinden çok ben kullanıyorum.Nasıl bi mantıkla böyle bişey yaptı anlamak mümkün değil bazen insanları :44:

hmmm valla o zaman bilemiycem :26:niye böyle birşey yapmış:40:derdi neymiş ki acep bende merak ettim şimdi:44:

Back