Anket facebook

sizde dünyayı saran facebook üyesi misiniz?

• Ankete Katılan
    468
üye oldum ama su an hesabim dondurulmus bir sekilde..
bir süreligine girmek istemiyorum...
facebook zaten bos zamani gidermek icin bi ugras..
kötü biseyi yok, profilini istersen herkese kapatirsin olur biter, kimsede
rahatsiz edemez

Üyeyim.
Eski arkadaşlarımı başka türlü bulmam imkansızdı.
Nadiren konuştuğum arkadaşlarımlada bu kadar sık irtibata geçmemde olanaksızdı.
Ayrıca Kk' da sohbete fırsatım bile olmayan bir sürü kişiyle hergün iletişim halindeyim.
30 yaşında biri olarak Face' n bana vereceği kötü bir şey olduğunu sanmıyorum.
Ben Face' den memnunum, bakam o benden memnun mu-tatlicadiarzu-

aslinda pek gerek duymuyorum, üye olmak istedim ama baktim ki msn veya hotmail adresini herkes görebiliyor, bende yapmadim!!! ben gizlilikten yanayim, yani o siteye üyeysem arkadaslarla bulusmak icindir. Disardan beni tanimayan insanlar eger benim özelimi görebiliyorsa yazik derim ben...bu konularda dikkatli olmak gerekir bence. Benim özel adresimi neden baskalari görebilir!!!

:hulya:eşime dedim bi ara beraber bi sayfa yapalımmı die bakarız dedi bidahada aklıma gelmedi o zaten unutmuşturda ....soruyo arkadaşlar bebeğim oldu resim koyim bak falan diye olmuyo işte üyelik olmayınca olsa böyle durumlar için iyi ....zemuszemus.pekte istemiyorum merakımda yok hem olur olmaz insanlar bulur falan uğraşamam ....iyi arkadaşlar olsalardı zaten şuan görüşüyo olurduk oralardan bulmayada gerek kalmazdı...

hayır üye değilim.. hiç sevmiyorum ben...hele bazı insanlar çok farklı amaçlarla kullanıyor...yani face foto koymak için gidip çektiren insanları tanıyorum ya saçmaklava:

bir arkadaşta yeni evlenmişti kocası ile küvetin içinde çekildiği fotoyu koymuştu:1shok: kötükedihüso

her neyse kısacası sev-mi-yo-rum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…