- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
- 123
- Konu Sahibi Asena hilal
-
sen ozaman eski sevgilinden niye ayrıldın:) o da sana aynı taleplerle gelmiş ve sen ilerini düşünerek ayrılmışsın.. ben bu yüzden yazdım sana aynı düşünüyoruz sandım ne bileyim
sen vazgeç bu adamdan.
benim aklıma ne geliyor biliyor musun.
sürekli seni eleştirmesi seni çok beğenmesi ve kendinde kompleks olmasından dolayı sana böyle davranıyorda olabilir ,
ya da ikinci bi şık eğer sen kızdığını ya da böyle incindiğini belli etmiyorsan o da konuşma rahatlığı veriyordur kendisine.
aslında kırıldığını söylesen belki rahat rahat konuşmayacak. senin hiç takılmadığını düşünüyor olabilir.
Hayır o benden böyle bir talepte bulunmadı aslında ama kendisi o kadar yakışıklıydiki ben kendimi hep kötü hissettim yani bunun zayiflamayla bakimla alakası yoktu kası gözü kalemle çizilmiş gibiydi uzun boylu filan o yüzden bana iyi gelmediğini düşünerek ayrılma kararı aldım :)))) ayol bende onu diyorum ya zaten, karsinizdaki bu konularda sizi darliyor ya da yoruyorsa ayrılın, ayrilamiyosaniz yapamam diyosanizda katlanin. Adama "yok beni böyle sevcen" demenin mantığı yok diyorum :))) Mesele begenip begenilmemek değil yani, mesele bu duruma karşı gostericegimiz tutum :)
sanki onunla evlenirsen, aldatılırmışsın gibi hissediyorum.
daha şimdiden bu lafları sana ediyorsa, gebe kalıp aldığın kiloları veremeyince, ya da yaşın ilerleyip daha da kilo alınca hiç beğenmez.
daha şimdiden beğenmiyor.
ayrıca ruhlar dünyasında yaşamıyoruz.
dış görünüş çok önemli. (bunu "herkes manken gibi olmalı" anlamında söylemiyorum. çiftlerin birbirinin dış görünüşlerini beğenmesi çok önemli)
senin hem ruhunu hem görüntünü sevmeli. görüntüne hayran olmadan bu iş olmaz. özgüvenin de gitgide azalır. şimdiden azalmış zaten.
seni çook seksi ve güzel bulan biriyle sevişmenin ne demek olduğunu bilsen, hiç düşünmeden ayrılırdın şu anki sevgilinden.
40 yaşına geldiğinde tıpkı burda konu açan bazı kadınlar gibi, "ceplerini karıştırdım, şunu buldum, beni aldatıyor mu", "geçen gece şüphe çekici bir biçimde ortadan kayboldu", "yakaladım, beni aldatıyor" konuları açarsın.
Kilit cümleyi sen söylemişsin aslında. Seni sadece sevdiği için değil beğendiği için de birlikte olsun istiyorsun ki bence haklısın. Bu şekilde ne kadar mutlu olabilirsin ki?
bana kendimi kötü hissettiren bi adamla beraber olmazdım sanırım. facebookta birini aratmasından daha önemli bi mesele bu
facesine kasar yazmış aratmış
Biri liseden kaşarın tekiydi dedi
Sanal aldatma problemine girmeyeceğim de, bu tür kalitesizlikte birini nasıl sevgiliniz olarak kabul ediyorsunuz? Teallam.
canımmm. konundan ayrı ama.....ben hala bunu keşfedemedim.bana da öğretirmisiiinn...inanaılmaz öğrenmem lazım.lüttfen lütfen yardımmmm
tabi söylerim ama emin misin ben açıkçası öğrendiğime pişamn oldum fazla merak iyi değilmiş bende acayip meraklı biriyim :) sonra benm durumumda olmanı istemem ben çok yıprandım
kendini sakın mutsuz hissetme.bugün buluştuk döktüm içimi rahatladım gözleri doldu noldu dedim hiç esnedim ondandır dedi ama hissettim ugün buluştuk yine niye elbise giydin dedi hakkı var acayip ucuyordu yani sürekli uyarıyor eteğini tut diye sinirlrim bozuldu sonra elbise yakışmıyor dedi ben kendime yakıştırıyorum aynada bakıyoru m begeniyorum önemli olan benm kendimi nasıl hissettiğimdir dedim ama bacakların kalın yakışmıyor dedi bende zaten mini etek giymiyorum alt bacakları gayet ince ve güzel dedim ben böyleyim begenmiyorsan başka hilal bul kendine dedim sonra konuyu değiştirdi şaka yaptı falan bugün neler neler konuştuk öyle bir rahatladım ki :)
söylemeyerek nereye kadar dayanabilceksin kibende öyle düşünmüştüm ama adam yakışıklı 1.82 boy 77 kilo sporcu bebek gibi yüzü var bir tane ben sivilce yok sakalı bıyıgı kalemle çizilmiş sanki sanırım ben kompleks yapıyorum bende gayet güzel bir bayanım ama hiç bir işe yaramıyor
ikinci şık da da dediğin dogru takılmadıgımı düşünüyor ben duymadıkça daha da çok söylüyor kırıyor kalbimi gurur yapıorum sanki ona bunu söyleynce çirkinliğimi tasdiklemiş olucam psikoloji var öenmsemiyorum ama yıprandım artık
konuşmak iyidir.bugün buluştuk detaylıca konuştum ayrılık demedim iltifat dilemedim ama face konusunu açtım sen neden tatmin olmuyorsun neden hep sorun çıkarıyorsun çok alıngansın vs dedi elbise giyme sana hiç yakışmıyor üst bacakların kalın dedi yine bende ben dizde etek giyiyorum alt bacagım zaten gayet güzel ve ince ben kendimi nasıl mutlu hissediyorsam öyle giyinicem dedim (59 kiloyum) ayrıca ben 50 kilo iken bacaklarım ince iken veya güzel buldugun zaman ise bile bana güzel demedin ki o zaman da balo elbisemle ilgili kırmıştın beni dedim sessiz ce kaldı face konusunda ben o kızla bişey yapmadım o kız benm ark.ımın sevgilisiydi bana asılıyormuş ark.larımla aramı açtı bana iftira attı hakediyordu kasar sırf onunla birlikte olmadıgımdan reddettiğimden pişmanım bu kötülüğü hakediyordu dedi
bende dedim ben olmasam mesaj atıp gidip onunla beraber mi olucaksın dedim
hayır ben sana saygı duyuyorum işte ne güzel değil mi bu durum onunla kesinlikle öle bişey yapmıyorum işte benm ki sadece meraktan bakmak bazen iş yerinde ark larla bakıyoruz onlar gösteriyor soruyor ben açıyorum o açıyor vs erkekler arası birşey farzet ki bir p.rno gibi bakıp geçiyoruz zaten kapalı facem dedi başka bir faceden falan bakmıyorum ki açmıyorum ki dedi .
sana artık güvenmiyorum dedim abartıyorsun dedi yine sessiz kaldı
begenildiğini hissetmeyen bir kadın karşısındakini memnun edebilir mi sizce o da bunu kasdederek evlenince seninle çok işimiz var dedi bir de güldü ya bende sorun yok diyor bende erkekler yapışkan gibi birçok kızla olunca hayatının kadınını buldugunda 4*4 lük de olsan onu tam olarak mutlu edemessin istediğin gibi olmaz bazı seyler sorun sende olabilir dedim onayladı ve gözleri doldu onun egosunu ezdiğim için mutlu oldum :)
sonuçta kadınlık ve dişilik erkek olmak ve adam olmak farklı dedim iltifatta dilemedim
benm cevremde birçok erkek var gözümün içine bakıyor begeniyor dedim çok kızdı kıskandı uzun bir süre konuşmadı konuyu saptırdım bende iltifat duymayan bir kadın karşısındakini nasıl memnun edebilir kızlar ben odun değilim ki sadece biraz özel hissetmek istiyorum özel hissetmeden de bazı şeyler olmaz ki içimden gelmiyor yapmıyorum ....
son olarak agustosa kadar saydıgın sebeplerden değil sadece benim için 50 kiloya kadar düşmeni istiyorum dedi
ben kilo veriyorum İNATLA onun iiçin değil kendim için vereceğim şu an 59 um bir iskeletor olunca bakalım begenick mi hadi hayırlısı :)
Çok uzun oldu okuyanlara bana yardmcı olanlara şimdiden tşk ler farklı pencerelerden bakmamı sağladınız sizin tavsiye ettiğiniz herşeyi bir bir söyledim bazı soru işaretleri kafamdan silindi üstümden bir yük kalktı resmen :)
ama ayrılamadımbir dört ay daha ayrılmadan halletmeye çalışıcam sanırım
konuşmak iyidir.
belki çok iyi bir insandır
bunu bilemeyiz. ama sen kendin için zayıflayabilirsin . bu doğru.
hiç bir zaman kendini küçük görme. başkalarının da seni küçük görmesine , eleştirmesine izin verme. yani sürekli olarak bunu yapan erkekler var. söylemelisin. konuşmalısın. belki o farkında değil.
ama egosu çok yüksek anlattıklarından onu anladım.
bazen ezmek gerekiyor böyle. yola gelsinler diye.
yaşı genç ise bunları yapması normal olabilir. o da olgunlaşacak. bunu biz bayanlar sağlıyoruz biraz biraz. nasıl yapılacağını erkeklerin çoğu bilemiyor.
sIkInTI yok :) ben bi yerden bakmasını öğrendim ama bişey bulamadım.senin taktiği de bi öğret bakalım :)
kendini sakın mutsuz hissetme.
beğenmiyorsa kapı orda.
bence umursamaz davranmaya çalışın o sizin sözlerine bozulduğunuzu anlıyordur mutlaka ama elbette en güzeli konuşup halletmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?