bugün buluştuk detaylıca konuştum ayrılık demedim iltifat dilemedim ama face konusunu açtım sen neden tatmin olmuyorsun neden hep sorun çıkarıyorsun çok alıngansın vs dedi elbise giyme sana hiç yakışmıyor üst bacakların kalın dedi yine bende ben dizde etek giyiyorum alt bacagım zaten gayet güzel ve ince ben kendimi nasıl mutlu hissediyorsam öyle giyinicem dedim (59 kiloyum) ayrıca ben 50 kilo iken bacaklarım ince iken veya güzel buldugun zaman ise bile bana güzel demedin ki o zaman da balo elbisemle ilgili kırmıştın beni dedim sessiz ce kaldı face konusunda ben o kızla bişey yapmadım o kız benm ark.ımın sevgilisiydi bana asılıyormuş ark.larımla aramı açtı bana iftira attı hakediyordu kasar sırf onunla birlikte olmadıgımdan reddettiğimden pişmanım bu kötülüğü hakediyordu dedi
bende dedim ben olmasam mesaj atıp gidip onunla beraber mi olucaksın dedim
hayır ben sana saygı duyuyorum işte ne güzel değil mi bu durum onunla kesinlikle öle bişey yapmıyorum işte benm ki sadece meraktan bakmak bazen iş yerinde ark larla bakıyoruz onlar gösteriyor soruyor ben açıyorum o açıyor vs erkekler arası birşey farzet ki bir p.rno gibi bakıp geçiyoruz zaten kapalı facem dedi başka bir faceden falan bakmıyorum ki açmıyorum ki dedi .
sana artık güvenmiyorum dedim abartıyorsun dedi yine sessiz kaldı
begenildiğini hissetmeyen bir kadın karşısındakini memnun edebilir mi sizce o da bunu kasdederek evlenince seninle çok işimiz var dedi bir de güldü ya bende sorun yok diyor bende erkekler yapışkan gibi birçok kızla olunca hayatının kadınını buldugunda 4*4 lük de olsan onu tam olarak mutlu edemessin istediğin gibi olmaz bazı seyler sorun sende olabilir dedim onayladı ve gözleri doldu onun egosunu ezdiğim için mutlu oldum :)
sonuçta kadınlık ve dişilik erkek olmak ve adam olmak farklı dedim iltifatta dilemedim
benm cevremde birçok erkek var gözümün içine bakıyor begeniyor dedim çok kızdı kıskandı uzun bir süre konuşmadı konuyu saptırdım bende iltifat duymayan bir kadın karşısındakini nasıl memnun edebilir kızlar ben odun değilim ki sadece biraz özel hissetmek istiyorum özel hissetmeden de bazı şeyler olmaz ki içimden gelmiyor yapmıyorum ....
son olarak agustosa kadar saydıgın sebeplerden değil sadece benim için 50 kiloya kadar düşmeni istiyorum dedi
ben kilo veriyorum İNATLA onun iiçin değil kendim için vereceğim şu an 59 um bir iskeletor olunca bakalım begenick mi hadi hayırlısı :)
Çok uzun oldu okuyanlara bana yardmcı olanlara şimdiden tşk ler farklı pencerelerden bakmamı sağladınız sizin tavsiye ettiğiniz herşeyi bir bir söyledim bazı soru işaretleri kafamdan silindi üstümden bir yük kalktı resmen :)
ama ayrılamadım
bir dört ay daha ayrılmadan halletmeye çalışıcam sanırım