• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook dan bakmayla aldatılma ve ayrılma nedeni mi kızlarrr ?

Sizce Facebook da isim aratma bir aldatma mıdır?Ayrılık nedeni olabilir mi ?

• hayır ne alaka

OY: 34 18,9%
  • kesinlikle bakmamalı

OY: 55 30,6%
  • öylesine bakmıştır takılma

OY: 69 38,3%
  • seni gerçekten begenmiyor

OY: 6 3,3%
  • özel birşeyler yaşamış olabilir

OY: 16 8,9%

• Ankete Katılan
    180
  • Anket Kapalı .
canımmm. konundan ayrı ama.....ben hala bunu keşfedemedim.bana da öğretirmisiiinn...inanaılmaz öğrenmem lazım.lüttfen lütfen yardımmmm

tabi söylerim ama emin misin ben açıkçası öğrendiğime pişamn oldum fazla merak iyi değilmiş bende acayip meraklı biriyim :) sonra benm durumumda olmanı istemem ben çok yıprandım :(

sen ozaman eski sevgilinden niye ayrıldın:) o da sana aynı taleplerle gelmiş ve sen ilerini düşünerek ayrılmışsın.. ben bu yüzden yazdım sana aynı düşünüyoruz sandım ne bileyim

canım o dabelki talepler arttı yapamayacak boyuta ulaştı öyle ayrıldı kmse hiç bir şeyi yaşamadan bilemez kmseyi kınamamak lazım

sen vazgeç bu adamdan.

bugün buluştuk döktüm içimi rahatladım gözleri doldu noldu dedim hiç esnedim ondandır dedi ama hissettim ugün buluştuk yine niye elbise giydin dedi hakkı var acayip ucuyordu yani sürekli uyarıyor eteğini tut diye sinirlrim bozuldu sonra elbise yakışmıyor dedi ben kendime yakıştırıyorum aynada bakıyoru m begeniyorum önemli olan benm kendimi nasıl hissettiğimdir dedim ama bacakların kalın yakışmıyor dedi bende zaten mini etek giymiyorum alt bacakları gayet ince ve güzel dedim ben böyleyim begenmiyorsan başka hilal bul kendine dedim sonra konuyu değiştirdi şaka yaptı falan bugün neler neler konuştuk öyle bir rahatladım ki :)

benim aklıma ne geliyor biliyor musun.
sürekli seni eleştirmesi seni çok beğenmesi ve kendinde kompleks olmasından dolayı sana böyle davranıyorda olabilir ,
ya da ikinci bi şık eğer sen kızdığını ya da böyle incindiğini belli etmiyorsan o da konuşma rahatlığı veriyordur kendisine.
aslında kırıldığını söylesen belki rahat rahat konuşmayacak. senin hiç takılmadığını düşünüyor olabilir.

bende öyle düşünmüştüm ama adam yakışıklı 1.82 boy 77 kilo sporcu bebek gibi yüzü var bir tane ben sivilce yok sakalı bıyıgı kalemle çizilmiş sanki sanırım ben kompleks yapıyorum bende gayet güzel bir bayanım ama hiç bir işe yaramıyor

ikinci şık da da dediğin dogru takılmadıgımı düşünüyor ben duymadıkça daha da çok söylüyor kırıyor kalbimi gurur yapıorum sanki ona bunu söyleynce çirkinliğimi tasdiklemiş olucam psikoloji var öenmsemiyorum ama yıprandım artık

Hayır o benden böyle bir talepte bulunmadı aslında ama kendisi o kadar yakışıklıydiki ben kendimi hep kötü hissettim yani bunun zayiflamayla bakimla alakası yoktu kası gözü kalemle çizilmiş gibiydi uzun boylu filan o yüzden bana iyi gelmediğini düşünerek ayrılma kararı aldım :)))) ayol bende onu diyorum ya zaten, karsinizdaki bu konularda sizi darliyor ya da yoruyorsa ayrılın, ayrilamiyosaniz yapamam diyosanizda katlanin. Adama "yok beni böyle sevcen" demenin mantığı yok diyorum :))) Mesele begenip begenilmemek değil yani, mesele bu duruma karşı gostericegimiz tutum :)

çok doğru söylüosun tatlım dünya güzeli de olsan yok olmuyor yani yabenm gibi katlanıcan ya da cesaret edip bırakıcan elimden gelen isteklerini kendimde uyguluyorum hala da bir gelişme yoksa biter bu iş

sanki onunla evlenirsen, aldatılırmışsın gibi hissediyorum.
daha şimdiden bu lafları sana ediyorsa, gebe kalıp aldığın kiloları veremeyince, ya da yaşın ilerleyip daha da kilo alınca hiç beğenmez.
daha şimdiden beğenmiyor.

ayrıca ruhlar dünyasında yaşamıyoruz.
dış görünüş çok önemli. (bunu "herkes manken gibi olmalı" anlamında söylemiyorum. çiftlerin birbirinin dış görünüşlerini beğenmesi çok önemli)
senin hem ruhunu hem görüntünü sevmeli. görüntüne hayran olmadan bu iş olmaz. özgüvenin de gitgide azalır. şimdiden azalmış zaten.

seni çook seksi ve güzel bulan biriyle sevişmenin ne demek olduğunu bilsen, hiç düşünmeden ayrılırdın şu anki sevgilinden.

40 yaşına geldiğinde tıpkı burda konu açan bazı kadınlar gibi, "ceplerini karıştırdım, şunu buldum, beni aldatıyor mu", "geçen gece şüphe çekici bir biçimde ortadan kayboldu", "yakaladım, beni aldatıyor" konuları açarsın.

evlenince bebek olunca napıcan diyorum o zaman başka o normal diyor. evet özgünem azaldı ne kadar tersini göstermeye çalışsam da ben yıpranıyorum
ben kilo veriyorum sağlığım için vericem dedim benm için ver diyor adam obezit muamelesi yapıyor ya ben 1.62 boy ve 59 kiloyum vücut hatlarım belirğin ve daha da zayıf duruyorum ama yok ten uyumu yok sanki :)
o duyguyu çok merak ediyorı düşününce bile insan mutlu oluyor ama beni farketmıyor bile gözlerimin içine içine bakıyor özleri parlıyor baktıkca ama fizige bakınca başlıyor eleştirmeye tırnaklarını uzat diyordu bana baya uzattım çok güzel duruyor bugün aa tırnakların pislik dolmuş diyor hızlıca baktım elime belki fondöten falandır diye ama sonra gülümsüyor saka yaptım diyor
bugün çok kırdım onu gözleri doldu dinlerken neler saydım neler öyle bir rahatladım ki burdan aldıgım tavsiyeler çok işime yaradı
40 yaşınd o durumda olmak istemem yaa tam da menepoz zamanı :)
ben sevgilimde bir gram yag olsun istemem diyor yaza kadar bnm için 50 kilo olur musun diyor bugün sanırım aşırı zayıf kemikleri belirgin kızlardan falan hoşlanıyor.

Kilit cümleyi sen söylemişsin aslında. Seni sadece sevdiği için değil beğendiği için de birlikte olsun istiyorsun ki bence haklısın. Bu şekilde ne kadar mutlu olabilirsin ki?

evet ynen öyle istiyorum adam iskelet gibi olmamı istiyor ilişkimizden memnun değil misin evlenince zorlanıcaz seninle diyor bende dedim erkekler yapışkan gibi ne kadar çok kadınla çıkmışsa yapışkanı azalıyor sevdiği kadın karşısına çıktıgında stediği sevgi ve memnuniyeti veremiyor bu bnce boşanma nedenidir ilerde kadınlar için de önemli konu dedim gözleri doldu içimi dmktü agzıma geleni güzel güzel lafını açıp sonra kendime yontup yontup döktüm içimi erkek olmakla adam olmak ve kadın olmak la dişi olmak çok farklı dedim anlamıştır sanırım :)

bana kendimi kötü hissettiren bi adamla beraber olmazdım sanırım. facebookta birini aratmasından daha önemli bi mesele bu

evet kendimi çok kötü hissediyorum ilk tanıştıgımızdaki gibi 50 kiloya inicem şu an 58 im o zamnada hala kötüysem gözümü karartıcam

bugün buluştuk detaylıca konuştum ayrılık demedim iltifat dilemedim ama face konusunu açtım sen neden tatmin olmuyorsun neden hep sorun çıkarıyorsun çok alıngansın vs dedi elbise giyme sana hiç yakışmıyor üst bacakların kalın dedi yine bende ben dizde etek giyiyorum alt bacagım zaten gayet güzel ve ince ben kendimi nasıl mutlu hissediyorsam öyle giyinicem dedim (59 kiloyum) ayrıca ben 50 kilo iken bacaklarım ince iken veya güzel buldugun zaman ise bile bana güzel demedin ki o zaman da balo elbisemle ilgili kırmıştın beni dedim sessiz ce kaldı face konusunda ben o kızla bişey yapmadım o kız benm ark.ımın sevgilisiydi bana asılıyormuş ark.larımla aramı açtı bana iftira attı hakediyordu kasar sırf onunla birlikte olmadıgımdan reddettiğimden pişmanım bu kötülüğü hakediyordu dedi
bende dedim ben olmasam mesaj atıp gidip onunla beraber mi olucaksın dedim
hayır ben sana saygı duyuyorum işte ne güzel değil mi bu durum onunla kesinlikle öle bişey yapmıyorum işte benm ki sadece meraktan bakmak bazen iş yerinde ark larla bakıyoruz onlar gösteriyor soruyor ben açıyorum o açıyor vs erkekler arası birşey farzet ki bir p.rno gibi bakıp geçiyoruz zaten kapalı facem dedi başka bir faceden falan bakmıyorum ki açmıyorum ki dedi .
sana artık güvenmiyorum dedim abartıyorsun dedi yine sessiz kaldı

begenildiğini hissetmeyen bir kadın karşısındakini memnun edebilir mi sizce o da bunu kasdederek evlenince seninle çok işimiz var dedi bir de güldü ya bende sorun yok diyor bende erkekler yapışkan gibi birçok kızla olunca hayatının kadınını buldugunda 4*4 lük de olsan onu tam olarak mutlu edemessin istediğin gibi olmaz bazı seyler sorun sende olabilir dedim onayladı ve gözleri doldu onun egosunu ezdiğim için mutlu oldum :)
sonuçta kadınlık ve dişilik erkek olmak ve adam olmak farklı dedim iltifatta dilemedim
benm cevremde birçok erkek var gözümün içine bakıyor begeniyor dedim çok kızdı kıskandı uzun bir süre konuşmadı konuyu saptırdım bende iltifat duymayan bir kadın karşısındakini nasıl memnun edebilir kızlar ben odun değilim ki sadece biraz özel hissetmek istiyorum özel hissetmeden de bazı şeyler olmaz ki içimden gelmiyor yapmıyorum ....

son olarak agustosa kadar saydıgın sebeplerden değil sadece benim için 50 kiloya kadar düşmeni istiyorum dedi
ben kilo veriyorum İNATLA onun iiçin değil kendim için vereceğim şu an 59 um bir iskeletor olunca bakalım begenick mi hadi hayırlısı :)
Çok uzun oldu okuyanlara bana yardmcı olanlara şimdiden tşk ler farklı pencerelerden bakmamı sağladınız sizin tavsiye ettiğiniz herşeyi bir bir söyledim bazı soru işaretleri kafamdan silindi üstümden bir yük kalktı resmen :)
ama ayrılamadım :( bir dört ay daha ayrılmadan halletmeye çalışıcam sanırım :(

Sanal aldatma problemine girmeyeceğim de, bu tür kalitesizlikte birini nasıl sevgiliniz olarak kabul ediyorsunuz? Teallam.

facesine yıllar önce sadece bir defa kasar yazması değil aslında farklı bir kelime de yazabilirdi ya da nette farklı bir şey yazıp izleyebilirdi benim sorunum neden aratma yazma gereği duyması bir arayış mı benimle ilgili bir problemse düzeltebileceğim bir şey mi gelecekte evliliğimizde bu durum ne tür sorunları getirir ya da ben alınganım ben mi abartıyorum vs vs tecrübeli olan benzer şeyler yaşayan ya da daha objektif bakabilen arkadaşlardan öneri almaktır kalite kısmına gelince ben 6 yıldır beraberim onun saygısına kalitesinden şüphem yok o yüzden onu kazanmak mutlu etmek mutlu olmak istiyorum. Aldatmaz ama benimle mecburmuş gibi değil saç telimden ayak tırnağıma bana aşık benimle gerçekten evlenmeyi isteyen bir kişiyle hayat arkadaşı olmak istiyorum.

canımmm. konundan ayrı ama.....ben hala bunu keşfedemedim.bana da öğretirmisiiinn...inanaılmaz öğrenmem lazım.lüttfen lütfen yardımmmm

tabi söylerim ama emin misin ben açıkçası öğrendiğime pişamn oldum fazla merak iyi değilmiş bende acayip meraklı biriyim :) sonra benm durumumda olmanı istemem ben çok yıprandım :KK43:

:cool: sIkInTI yok :) ben bi yerden bakmasını öğrendim ama bişey bulamadım.senin taktiği de bi öğret bakalım :)

bugün buluştuk döktüm içimi rahatladım gözleri doldu noldu dedim hiç esnedim ondandır dedi ama hissettim ugün buluştuk yine niye elbise giydin dedi hakkı var acayip ucuyordu yani sürekli uyarıyor eteğini tut diye sinirlrim bozuldu sonra elbise yakışmıyor dedi ben kendime yakıştırıyorum aynada bakıyoru m begeniyorum önemli olan benm kendimi nasıl hissettiğimdir dedim ama bacakların kalın yakışmıyor dedi bende zaten mini etek giymiyorum alt bacakları gayet ince ve güzel dedim ben böyleyim begenmiyorsan başka hilal bul kendine dedim sonra konuyu değiştirdi şaka yaptı falan bugün neler neler konuştuk öyle bir rahatladım ki :)
kendini sakın mutsuz hissetme.
beğenmiyorsa kapı orda.

bende öyle düşünmüştüm ama adam yakışıklı 1.82 boy 77 kilo sporcu bebek gibi yüzü var bir tane ben sivilce yok sakalı bıyıgı kalemle çizilmiş sanki sanırım ben kompleks yapıyorum bende gayet güzel bir bayanım ama hiç bir işe yaramıyor

ikinci şık da da dediğin dogru takılmadıgımı düşünüyor ben duymadıkça daha da çok söylüyor kırıyor kalbimi gurur yapıorum sanki ona bunu söyleynce çirkinliğimi tasdiklemiş olucam psikoloji var öenmsemiyorum ama yıprandım artık
söylemeyerek nereye kadar dayanabilceksin ki :KK57::KK57::KK57:
bir gün mutlaka patlayacaksın o_Oo_O

bugün buluştuk detaylıca konuştum ayrılık demedim iltifat dilemedim ama face konusunu açtım sen neden tatmin olmuyorsun neden hep sorun çıkarıyorsun çok alıngansın vs dedi elbise giyme sana hiç yakışmıyor üst bacakların kalın dedi yine bende ben dizde etek giyiyorum alt bacagım zaten gayet güzel ve ince ben kendimi nasıl mutlu hissediyorsam öyle giyinicem dedim (59 kiloyum) ayrıca ben 50 kilo iken bacaklarım ince iken veya güzel buldugun zaman ise bile bana güzel demedin ki o zaman da balo elbisemle ilgili kırmıştın beni dedim sessiz ce kaldı face konusunda ben o kızla bişey yapmadım o kız benm ark.ımın sevgilisiydi bana asılıyormuş ark.larımla aramı açtı bana iftira attı hakediyordu kasar sırf onunla birlikte olmadıgımdan reddettiğimden pişmanım bu kötülüğü hakediyordu dedi
bende dedim ben olmasam mesaj atıp gidip onunla beraber mi olucaksın dedim
hayır ben sana saygı duyuyorum işte ne güzel değil mi bu durum onunla kesinlikle öle bişey yapmıyorum işte benm ki sadece meraktan bakmak bazen iş yerinde ark larla bakıyoruz onlar gösteriyor soruyor ben açıyorum o açıyor vs erkekler arası birşey farzet ki bir p.rno gibi bakıp geçiyoruz zaten kapalı facem dedi başka bir faceden falan bakmıyorum ki açmıyorum ki dedi .
sana artık güvenmiyorum dedim abartıyorsun dedi yine sessiz kaldı

begenildiğini hissetmeyen bir kadın karşısındakini memnun edebilir mi sizce o da bunu kasdederek evlenince seninle çok işimiz var dedi bir de güldü ya bende sorun yok diyor bende erkekler yapışkan gibi birçok kızla olunca hayatının kadınını buldugunda 4*4 lük de olsan onu tam olarak mutlu edemessin istediğin gibi olmaz bazı seyler sorun sende olabilir dedim onayladı ve gözleri doldu onun egosunu ezdiğim için mutlu oldum :)
sonuçta kadınlık ve dişilik erkek olmak ve adam olmak farklı dedim iltifatta dilemedim
benm cevremde birçok erkek var gözümün içine bakıyor begeniyor dedim çok kızdı kıskandı uzun bir süre konuşmadı konuyu saptırdım bende iltifat duymayan bir kadın karşısındakini nasıl memnun edebilir kızlar ben odun değilim ki sadece biraz özel hissetmek istiyorum özel hissetmeden de bazı şeyler olmaz ki içimden gelmiyor yapmıyorum ....

son olarak agustosa kadar saydıgın sebeplerden değil sadece benim için 50 kiloya kadar düşmeni istiyorum dedi
ben kilo veriyorum İNATLA onun iiçin değil kendim için vereceğim şu an 59 um bir iskeletor olunca bakalım begenick mi hadi hayırlısı :)
Çok uzun oldu okuyanlara bana yardmcı olanlara şimdiden tşk ler farklı pencerelerden bakmamı sağladınız sizin tavsiye ettiğiniz herşeyi bir bir söyledim bazı soru işaretleri kafamdan silindi üstümden bir yük kalktı resmen :)
ama ayrılamadım :KK43: bir dört ay daha ayrılmadan halletmeye çalışıcam sanırım :KK43:
konuşmak iyidir.
belki çok iyi bir insandır
bunu bilemeyiz. ama sen kendin için zayıflayabilirsin . bu doğru.
hiç bir zaman kendini küçük görme. başkalarının da seni küçük görmesine , eleştirmesine izin verme. yani sürekli olarak bunu yapan erkekler var. söylemelisin. konuşmalısın. belki o farkında değil.
ama egosu çok yüksek anlattıklarından onu anladım.
bazen ezmek gerekiyor böyle. yola gelsinler diye.
yaşı genç ise bunları yapması normal olabilir. o da olgunlaşacak. bunu biz bayanlar sağlıyoruz biraz biraz. nasıl yapılacağını erkeklerin çoğu bilemiyor.

bence umursamaz davranmaya çalışın o sizin sözlerine bozulduğunuzu anlıyordur mutlaka ama elbette en güzeli konuşup halletmek

konuşmak iyidir.
belki çok iyi bir insandır
bunu bilemeyiz. ama sen kendin için zayıflayabilirsin . bu doğru.
hiç bir zaman kendini küçük görme. başkalarının da seni küçük görmesine , eleştirmesine izin verme. yani sürekli olarak bunu yapan erkekler var. söylemelisin. konuşmalısın. belki o farkında değil.
ama egosu çok yüksek anlattıklarından onu anladım.
bazen ezmek gerekiyor böyle. yola gelsinler diye.
yaşı genç ise bunları yapması normal olabilir. o da olgunlaşacak. bunu biz bayanlar sağlıyoruz biraz biraz. nasıl yapılacağını erkeklerin çoğu bilemiyor.

o bilmiyorsa ben napabilirim ki bende soguyorum bir süre sonra sinir oluyorum .o elimi tutmadan elini bile tutmak istemyorum .Tavrımı ortaya tam koymadım eleştirme konusunda tınlamıyorum yani ama söylüyor duymamak elde değil dün tavrımı koydum bir daha öyle eleştirilmeyeceğimi düşünüyorum .
egosu yüksek biri ama bende taşıyamıyorum
evet benden bir yaş küçük onu nasıl olgunlaştırıcam çocuk büyütür gibi onunla mı ugrasıcam bunu gerçekten istiyr muyum bilemedim hem suclu hem güçlü derler tam onu ifade eder bir tabir

:cool: sIkInTI yok :) ben bi yerden bakmasını öğrendim ama bişey bulamadım.senin taktiği de bi öğret bakalım :)

tmm söylim :)
facede onun facesine giriş yapıyorsun profili açıyorsun sağ köşede" hareket dökümünü gör " kısmına tıklıyorsun açılan sayfada solda alt alta fotograflar begeniler yorumlar ve DAHA FAZLA butonu var "daha fazlaya tıklıyorsun aşagı kısımda "ARA" butonunu tıklıyorsun :)
aradıgı sayfa profil kelime vs vs gün ay yıl olarak saat olarak bütün 5 yılın dökümü açılıyor sağ kenardan yılları seçip yıl yıl bakabilirsin :) geçmiş olsun :)

kendini sakın mutsuz hissetme.
beğenmiyorsa kapı orda.

aslında mutlu olmam gerekiyordu çok hafifledim konuştukça ezdim onu ama biraz duygusallaştım mutsuz hissettim açıkçası bunları onunla konuşmak zorunda olmak bile mutsuz edici bir konu.Keşke hiç yaşanmasa ama sinek küçük ama mide bulandırıyor işte aramızdaki iletişimin aşkın büyüsü kayboldu kesinlikle dogru söyledin begenmiyorsa kapı orda..

bence umursamaz davranmaya çalışın o sizin sözlerine bozulduğunuzu anlıyordur mutlaka ama elbette en güzeli konuşup halletmek

aslında öyleydim ama anlamıyor tam tersi moralimi bozmak için acımazsızca eleştiriyor duymazlıktan gelip tepkisiz kalıyordum ama kendime olan begenimi kaybetmeye başlıyordum ve konuşurken ona güzelce lafları çatır çatır sayıp neden kendimi savunmayayım ki dedim çünkü zaten ben kendimi güzel buluyorum sorunda orda daha da güzelleştim güzelleştikçe kendimi savundum ama yaptıgın değişiklikleri farketmeyip bir de üstüne hala eleştiriye devam ediyorsa benm dün yaptıgım gibi onu aşagılayıp o egosunu ezip karşında o duruma düşürüp sonrada gayet güçlü durdum güçlü durmayı başardıgım için mutluyum :)

Back
X