• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook dan bakmayla aldatılma ve ayrılma nedeni mi kızlarrr ?

Sizce Facebook da isim aratma bir aldatma mıdır?Ayrılık nedeni olabilir mi ?

• hayır ne alaka

OY: 34 18,9%
  • kesinlikle bakmamalı

OY: 55 30,6%
  • öylesine bakmıştır takılma

OY: 69 38,3%
  • seni gerçekten begenmiyor

OY: 6 3,3%
  • özel birşeyler yaşamış olabilir

OY: 16 8,9%

• Ankete Katılan
    180
  • Anket Kapalı .
face ini kapatmasi bir cozum degil asla. Sokaktada kizlara begenerek bakabilir, baska face adresi bile acmis olabilir farkli isimlerle ben beni begenmeyen birine guvenmezdim. Sizin hakkinizda fiziksel herseyekarismasina izin vermemelisiniz bence. Ben kendime yakistirdim tarzim boyle diyebilmelisiniz. Tabiki sevgilinin begenisi onemlidir ama sizinki kirici geldi bana. uslup cok onemli. kendinize sevginizi bitirmis bir adam var ortada. Surekli fiziginizi dusunerek ve kotu hissederek mutlu olamazsiniz. Ne demek hepuzun boylu sevgilim olsun istemisimdir ya. O zaman uzun biriyle olacakti yada size belli etmemesi lazimdi bu dusuncesini. Benim sevgilimde 183 boyunda, 73 kilo genis omuzlu biri.puruzsuz bir teni var . Bense 169 boyun 44 kilo iskeletör kizin tekiyim ustelik asiri derecede sorunlu bir cildim bolca sivilce
ve lekeye sahibim bolcada tuylerim var. Hangi sorunumla mucadele edebilirim ki. bi kac defa cok zayifsin kilo al sagliklik olmani iztiyorum dedi en sonunda beni kiriyorsun kilo alamiyorum biliyosun ustume gelme begenmiyosan daha kilolusunu bul dedim bir daha oyld bisey demedi. seven sevdigini Dunyanin en guzeli gorur. Bence dogru kisiyle beraber misiniz dusunun.

bende neden beni seçtin diyorum sevdim bir kere ben sein dış görünüşüne bakmadım ki kalbini sevdim senin gibisini bulamam diyor ama böyle iltifat mı olur ya iltifatı bile itici yani :( ben güzel bir şey yapsam da farketmiyor ki onu çok begeniyorum kendimden üstün buluyorum o da saolsun hep hatırlatıyor bende 1.62 boy 60 kiloyum yani çok kısa yada çok kilolu biri değilim dediğiniz gibi ben kendim begeniyorum sanane falan havalarındaydım ama bu face durumunu da görünce onun istediklerini yapmaya başladım ama yine de istediğim gibi olmuyor çevremde iş yerinde erkek arkadaşlarım çok begeniyorlar her gün iltifat alıyorum çok hoşuma gidiyor ama sevdiğim erkek 6 yıllık sevgilim ilgisiz biraz kilo alsam hemen farkeder bir restorana gideriz ne yiyelim aşkım diyorum senin yemeye ihtiyacın yok diyor şaka falan da yapmıyor yani ciddi ciddi bir cafede bir klip falan geçer mesela öküz gibi bakar sonrada bu şu gruptaki kız dimi yok bu albümü güzel dimi bilmem ne bilmem hangi dizide de oynuyormuş gibi laflar aslında normal ama bana ilgi göstermediği için onu bile kıskanıyorum hemen o kızla kendimi karşılaştırıyorum çok üzücü bir durumdayım :)

Bu arada fotograftaki sizseniz cok guzelsiniz. sevin kendinizi ve asla bir erkegin hic bir konuda ozguveninizi sorgulatmasina izin vermeyin

evet benim resmim teşekkür ederim çok doğru söylüyorsunuz ama benm tek çözümüm ayrılık ona da cesaret edemiyorum

evet benim resmim teşekkür ederim çok doğru söylüyorsunuz ama benm tek çözümüm ayrılık ona da cesaret edemiyorum
Senin kalbini sevdim senin gibisini bulamam derken sizin sevginizin farkinda bolca fedakarlik yapmissinizdir bu 6 yil icinde muhtemelen kasteddigi onlardir yoksa bu adam iyi kalpliligi oncelikli gorse size bu laflari soylemez fiziginizle ugrasip durmazdi. Sagda solda gordugu guzel kizlara sizin yaninizda olmasina ragmen bakmaya devam etmezdi kalpten etkilenen bir adam olsa. Ben size ayrilin diyemem ama yaptiklari ve dedikleri kesinlikle ayrilik sebebi. Daha sevgiliyken sizi el ustunde tutmayan adam ilerde evlenince sizi baska kadinlarla kiyasliycak ve begenmiycek.ustelik evlilikte her kotu halinizi goruceksiniz fiziksel olarak. size deger veren biriyle mutlulugu hakediyorsunuz . cok yazdim ama benzer durumu yasadim ve seven ve sevmeyen adam arasindaki farki net gordum. Fizigimi seven ve sevmeyenlerin bana yasattiklarinida. umarim gercekleri zaman gecmeden gorup cesaretinizi toplarsiniz bir gun

Senin kalbini sevdim senin gibisini bulamam derken sizin sevginizin farkinda bolca fedakarlik yapmissinizdir bu 6 yil icinde muhtemelen kasteddigi onlardir yoksa bu adam iyi kalpliligi oncelikli gorse size bu laflari soylemez fiziginizle ugrasip durmazdi. Sagda solda gordugu guzel kizlara sizin yaninizda olmasina ragmen bakmaya devam etmezdi kalpten etkilenen bir adam olsa. Ben size ayrilin diyemem ama yaptiklari ve dedikleri kesinlikle ayrilik sebebi. Daha sevgiliyken sizi el ustunde tutmayan adam ilerde evlenince sizi baska kadinlarla kiyasliycak ve begenmiycek.ustelik evlilikte her kotu halinizi goruceksiniz fiziksel olarak. size deger veren biriyle mutlulugu hakediyorsunuz . cok yazdim ama benzer durumu yasadim ve seven ve sevmeyen adam arasindaki farki net gordum. Fizigimi seven ve sevmeyenlerin bana yasattiklarinida. umarim gercekleri zaman gecmeden gorup cesaretinizi toplarsiniz bir gun

ben bi ara şaka yollu seni evlenene serbest bırakayım o zaman dedim iki gün konuşmadı beni nasıl paylaşırsın dedi yine kırdı beni ayrıca bana ark.larım bir kız ayarladı ben gitmedim reddetttim kızı sen bana neler söylüosun diyor. hep kendini övüyor yni Bunun işyerinde hiç tanımadıgım bir kız beni ekledi sordum kim diye ban asılıyordu seni anlaatıyorum ona hergün diyor ark.ları da beni görünce şu meşhur kız sen misin diyor annesi de sakın ayrılma seni çok seviyor diyor yani aslında o anlamda bir aldatma olmaz pek çıktıgı da olmamış ama bu ilişki beni çok yıpratıyor taşıyamıyorum dediğiniz gibi çok geçmeden konuşmak en iyisi sadece o iyi huyları içinde birlikte olmak mı ya da kötü huylarından dolayı 6 yıllık bir birliktelikte artık cesaret mi lazım bilemedim bende uzun uzun yazıyorum kafam karışık :) aramızda iletişim kopuklugu var bakış açılarımız kafa yapımız çok farklı sizin içinde kötü bir durum olmuş Allah yolumuzu açık etsin.

ben bi ara şaka yollu seni evlenene serbest bırakayım o zaman dedim iki gün konuşmadı beni nasıl paylaşırsın dedi yine kırdı beni ayrıca bana ark.larım bir kız ayarladı ben gitmedim reddetttim kızı sen bana neler söylüosun diyor. hep kendini övüyor yni Bunun işyerinde hiç tanımadıgım bir kız beni ekledi sordum kim diye ban asılıyordu seni anlaatıyorum ona hergün diyor ark.ları da beni görünce şu meşhur kız sen misin diyor annesi de sakın ayrılma seni çok seviyor diyor yani aslında o anlamda bir aldatma olmaz pek çıktıgı da olmamış ama bu ilişki beni çok yıpratıyor taşıyamıyorum dediğiniz gibi çok geçmeden konuşmak en iyisi sadece o iyi huyları içinde birlikte olmak mı ya da kötü huylarından dolayı 6 yıllık bir birliktelikte artık cesaret mi lazım bilemedim bende uzun uzun yazıyorum
kafam karışık :) aramızda iletişim kopuklugu var bakış açılarımız kafa yapımız çok farklı sizin içinde kötü bir durum olmuş Allah yolumuzu açık etsin.

Aldatir tabiki diyemem onu kimse bilemez gormeden ama baska kizlari begenmesi ve sana hep belli etmesi acisindan degerlendirdim. Madem sevgisinden eminsiniz acikca hislerinizi soyleyin ona. Ceki duzen versin kendine. Ami hepimizin acik etsin ins :)

Facebooktan bakmak neyse de

"Kaşar" yazıp aratmak çok enteresan bir kafa

Dur merak ettim ben de yazıcam ne çıkıyor acaba :KK70:

ayy o kafayı kırıcam ben :) :)
bende yazdım bişey çıkmıyor :)
ilk çıkmaya başladıgımız zamanlarda 5 yıl önce falan yazmış :)

Normal bunlar :) Yani karşınızdaki böyle beklentilere girince eğer sevdiğiniz biriyse çaba göstermeye değer. Kilo vermek bişey değil ki çözüm belli az yemek, yağlı yememek sebze ve haşlama/ızgara et tüketmek. Ekmek çok Yeniyorsa azaltmak ya da bir süre yememek filan yani. 15 günde 4 5 kilo verirsin böyle zaten. Çözümü olan şeylere üzülmek Yersiz :)
ama canım benim bunun ilerde rahatsızlığı var doğumdan sonraki kiloları var yaşlılığı var :) hadi diyelim allah korusun hastalandım, hastalık yüüznden kilo veremicek duba gibi gibi olcam, ozaman boşayacak mı beni bu adam :)

ama canım benim bunun ilerde rahatsızlığı var doğumdan sonraki kiloları var yaşlılığı var :) hadi diyelim allah korusun hastalandım, hastalık yüüznden kilo veremicek duba gibi gibi olcam, ozaman boşayacak mı beni bu adam :)

E o zaman yarın bigün ölucek diye de kimseyi sevmeyelim :) Yahu kriter diye bişey var yuklenmeyin adamlara bu kadar ama nedir istekleri zor gelir ayrilirsiniz olur biter. Ama ayrılık daha zorsa e biraz tutun boğazı yapın sporu yani hayretsiniz hee :)) Sevdik bi kere napalım diye de yaniiii olcak şey değil kusura bakmayın kızlar bu mantık tutmaz ben size söyliyim :)

E o zaman yarın bigün ölucek diye de kimseyi sevmeyelim :) Yahu kriter diye bişey var yuklenmeyin adamlara bu kadar ama nedir istekleri zor gelir ayrilirsiniz olur biter. Ama ayrılık daha zorsa e biraz tutun boğazı yapın sporu yani hayretsiniz hee :)) Sevdik bi kere napalım diye de yaniiii olcak şey değil kusura bakmayın kızlar bu mantık tutmaz ben size söyliyim :)

kendimi begeniyorum havalarında tınlamıyorum ama işe yaramıyor cidden :)
şu an birebir benim sevgilim gibi konuştun :) sevdik bir kere napalım diyede herşeye eyvallah demek olmaz kısmı :) eyvallah diyor allahtan:) ama ya sen kilo versen de anlamıyorsa bir buçuk ayda 65 den 59 a düştüm 6 kilo hayatım bak ne güzel olmuşsun demiyor önceden direk bu elbise yakışmamış derdi şimdi düşünceli bir şekilde süzüyor iltifat etsem mi acaba diye bende sormak istemiyorum ve ister istemez artık izlediğimiz bir klipte kadına yaptıgı bir yoruma takılıp ayrılma psikolojisine giriyorum sanırım ama bu topic bende işe yaradı asıl sorunum face değil beni begenmemesi :)

Arkadaşlar sevgilimle ilgili bir konuda yardım istiyorum.Ben bir yıl önce facebook dan ara bölümüne yazılıp aratılan kişilere bakmayı öğrendim erkek arkadaşımın facebook şifresini biliyordum baktım.

canımmm. konundan ayrı ama.....ben hala bunu keşfedemedim.bana da öğretirmisiiinn...inanaılmaz öğrenmem lazım.lüttfen lütfen yardımmmm

sen ozaman eski sevgilinden niye ayrıldın:) o da sana aynı taleplerle gelmiş ve sen ilerini düşünerek ayrılmışsın.. ben bu yüzden yazdım sana aynı düşünüyoruz sandım ne bileyim

kendimi begeniyorum havalarında tınlamıyorum ama işe yaramıyor cidden :)
şu an birebir benim sevgilim gibi konuştun :) sevdik bir kere napalım diyede herşeye eyvallah demek olmaz kısmı :) eyvallah diyor allahtan:) ama ya sen kilo versen de anlamıyorsa bir buçuk ayda 65 den 59 a düştüm 6 kilo hayatım bak ne güzel olmuşsun demiyor önceden direk bu elbise yakışmamış derdi şimdi düşünceli bir şekilde süzüyor iltifat etsem mi acaba diye bende sormak istemiyorum ve ister istemez artık izlediğimiz bir klipte kadına yaptıgı bir yoruma takılıp ayrılma psikolojisine giriyorum sanırım ama bu topic bende işe yaradı asıl sorunum face değil beni begenmemesi :)
benim aklıma ne geliyor biliyor musun.
sürekli seni eleştirmesi seni çok beğenmesi ve kendinde kompleks olmasından dolayı sana böyle davranıyorda olabilir ,
ya da ikinci bi şık eğer sen kızdığını ya da böyle incindiğini belli etmiyorsan o da konuşma rahatlığı veriyordur kendisine.
aslında kırıldığını söylesen belki rahat rahat konuşmayacak. senin hiç takılmadığını düşünüyor olabilir.

sen ozaman eski sevgilinden niye ayrıldın:) o da sana aynı taleplerle gelmiş ve sen ilerini düşünerek ayrılmışsın.. ben bu yüzden yazdım sana aynı düşünüyoruz sandım ne bileyim

Hayır o benden böyle bir talepte bulunmadı aslında ama kendisi o kadar yakışıklıydiki ben kendimi hep kötü hissettim yani bunun zayiflamayla bakimla alakası yoktu kası gözü kalemle çizilmiş gibiydi uzun boylu filan o yüzden bana iyi gelmediğini düşünerek ayrılma kararı aldım :)))) ayol bende onu diyorum ya zaten, karsinizdaki bu konularda sizi darliyor ya da yoruyorsa ayrılın, ayrilamiyosaniz yapamam diyosanizda katlanin. Adama "yok beni böyle sevcen" demenin mantığı yok diyorum :))) Mesele begenip begenilmemek değil yani, mesele bu duruma karşı gostericegimiz tutum :)

Hayır o benden böyle bir talepte bulunmadı aslında ama kendisi o kadar yakışıklıydiki ben kendimi hep kötü hissettim yani bunun zayiflamayla bakimla alakası yoktu kası gözü kalemle çizilmiş gibiydi uzun boylu filan o yüzden bana iyi gelmediğini düşünerek ayrılma kararı aldım :)))) ayol bende onu diyorum ya zaten, karsinizdaki bu konularda sizi darliyor ya da yoruyorsa ayrılın, ayrilamiyosaniz yapamam diyosanizda katlanin. Adama "yok beni böyle sevcen" demenin mantığı yok diyorum :))) Mesele begenip begenilmemek değil yani, mesele bu duruma karşı gostericegimiz tutum :)
tamam şimdi anladım :)

sordum özel bir şey yaşamadım dedi ama inanmıyorum işte . ben ona benden beş yaş büyük biriyle çıkmak isterdim dedim o da bana bunu söyledi en zayıf yerlerden yakalıyor yani boyum çok kısa değil ama 1.62 ama artık ona bile takar oldum uzun boylu kızlara imrenir oldum özgüven yerlede işin komik yanı verdiğim kiloları kısalttıgım saçları hiç anlamıyor saçlarım güzel mi diyorum yakışmamış diyor :) farklı biriyle çıkarısam tipe değil benden en az beş yaş büyük kadınlardan anlayan biriyle çıkarım heralde ama 6 yılda kolay silinmez ki ilk aşkım o benm ama olmuyor işte bende acayip sinir oluyorum eski heyecan yok sanki

sanki onunla evlenirsen, aldatılırmışsın gibi hissediyorum.
daha şimdiden bu lafları sana ediyorsa, gebe kalıp aldığın kiloları veremeyince, ya da yaşın ilerleyip daha da kilo alınca hiç beğenmez.
daha şimdiden beğenmiyor.

ayrıca ruhlar dünyasında yaşamıyoruz.
dış görünüş çok önemli. (bunu "herkes manken gibi olmalı" anlamında söylemiyorum. çiftlerin birbirinin dış görünüşlerini beğenmesi çok önemli)
senin hem ruhunu hem görüntünü sevmeli. görüntüne hayran olmadan bu iş olmaz. özgüvenin de gitgide azalır. şimdiden azalmış zaten.

seni çook seksi ve güzel bulan biriyle sevişmenin ne demek olduğunu bilsen, hiç düşünmeden ayrılırdın şu anki sevgilinden.

40 yaşına geldiğinde tıpkı burda konu açan bazı kadınlar gibi, "ceplerini karıştırdım, şunu buldum, beni aldatıyor mu", "geçen gece şüphe çekici bir biçimde ortadan kayboldu", "yakaladım, beni aldatıyor" konuları açarsın.

Son düzenleme:
Kilit cümleyi sen söylemişsin aslında. Seni sadece sevdiği için değil beğendiği için de birlikte olsun istiyorsun ki bence haklısın. Bu şekilde ne kadar mutlu olabilirsin ki?

Back
X