Saol canım ben de sürekli menu değiştim ne dusunsem yapıldı ana yemek dışındaEllerine sağlık canımben ezogelin çorbası ve trileçe yapacaktım sen kapmışsın
Amin canım teşekkür ederimEllerine emeğine sağlık canım Allah kabul etsin
Saol canım bekledik iftara gelmedineline sağlık canım cook güzel görünüyor hepsi yarısmada bol sans diliyorum
Ya ben yapacaktım olmadı şimdi bu ama neyse artık ben değiştircem mecburSaol canım ben de sürekli menu değiştim ne dusunsem yapıldı ana yemek dışında
Çoook TeşekkürlerEllerine sağlık
Aynısını da yapabilirsin canımYa ben yapacaktım olmadı şimdi bu ama neyse artık ben değiştircem mecbur
Saol canimEllerine sağlık hepsi çok güzel görünüyor canım :)
Gardaşım demişse doğrudur bende bu yoruma katılıyorum biz ne koyak bacım ara sıcak soğuk olarak
Yoksa o trileceyi asla kacırmazdımKonum atmayı unutmuşum
4 dilimcik kaldı kim yicek acabaYoksa o trileceyi asla kacırmazdım
Katılırsam içli köfte koyucamSaol canimkoyun artık ne bulursanız benim gibi hurma koymayi unuttum onu koyun☺
Eşin yesin oğluşun yemez daha :)))4 dilimcik kaldı kim yicek acaba
Koy koy önden kizarttim ben yarısını sofraya koyabilmek içinKatılırsam içli köfte koyucam
Oğlusa versem hepsini yer dün yedi yeter ona eşim çok sevmez tatlı 1 dilim yer gerisiEşin yesin oğluşun yemez daha :)))
Anlasıldı sen yiyeceksinOğlusa versem hepsini yer dün yedi yeter ona eşim çok sevmez tatlı 1 dilim yer gerisi