Ben diziyi cok begendim, tam bekledigim gibi. opuyorumnanaktan
Özellikle Yigit Özsener icin izlerim demistim ama Kenan Imirzalioglu'nun performansı da harikaydı.
Cansu Dere'ye ısınamıyorum bi türlü, hele bide Yigit'le yanyana geldiklerinde aman Allahım diyorum akannehir
Sedef Avcı yoktu ilk bölümde, onun rolü ne olacak merakla bekliyorum.
Bu arada Kenan'ın gencligini oynayan cocuk, ne kaa benziyor Kenan'a öyle degil mi? akannehir
evet çok benziyor iyi bulmuşlar valla
Evet inanilmaz benziyor,bende ona hayret ettim.
Sedef Avci kesin Ezel ile bir seyler yasayacak,öyle geldi aklima CADIARZU
benim kenana daha çok benzeyeb bi tanıdığım var.çocuk deli yürekten beri kendini kenan sanarak geçirdi.popüleritesi arttı. :jeyyar:
Bende izledim hoşuma gitti valla:)
hapishanedne nasıl başka biri olarak çıkmış onu merak ediyim.
Valla ben ilk gördügümde afallamadım desem yalan olur, tabi basta hikayeyi tam cözemedigim icin bu kesin Kenan dedim, makyajla falan genclestirmislerdir dedim. Daha sonra farkettim baskası oldugunu, gercekten acaip derecede benziyor, bir akrabası falan mı acaba? Bi arastırmak lazım.
Recetem, bende öyle düsünmüstüm. Ama dizi baslamadan önceki fragmanlar aklıma geliyor yine kafam karısıyor, hani mezar basındalardı ya herkes, orda Sedef Avcı'da vardı, o mezar Ömer/Ezel'in mezarı degilmiydi?
Aa tabi ya, Ezel bi gazete parcası saklamıstı ya hani hapishanede ölümler gibi bi manset vardı ölenler arasındada kendisi vardı, demekki o tanıtımda gördügümüz mezar sahnesi Ömer'e ait Ezel'e degil. a.s
Tam tez konusu olacak bi dizi, cık icinden cıkabilirsen. :roflol:
bencede hapisanede bişey oldu.ömeri öldü sandılar.buda kaçtı ezel oldu çıktı meydane.
Evet zaten Ezel ismini de aciklamistim ilk sayfalarda.. Ömer ölüyor, Ezel "gecmisi olmayan" biri olarak yeni bir hayata basliyor.
cok heycanli cooooooooooooooooooook
Kızlar Baharı yani sedef avcıyı ilk bölüm gördük mü? Hatırlayamadım?
Yoktu canim:1no2:
O zaman sonraki bölümlerde çıkacak..Acaba dedim ben mi kaçırdım:1rolleyes:
kacirmamissin canim opuyorumnanaktan pazartesi olsa bir an önce yaaa