Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
97 çok eski bir tarih değill:sm_confused: büyük yerlerde vardırr muhakkak güvenlik sistemlerii!!neyse konu enteresann güzell ilerlemesinii temenni ediyorumm!!a.sSoygun olayı 1997 de geçiyor, o zamanlar her yerde kamera yoktu, zanlının ifadeleri delil olmadıkça doğru kabul edilebilir mi, silah arkadaşımın, montumu o giydi desin dursun, kim inanır, maddi deliller aleyhine, resmen kumpas kurulmuş, kurtulması imkansı.Yalnız ben hapisten nasıl çıktığını, şimdi yanında olan kız ve adamla nerede tanıştıklarını kaçırdım, o belli miydi?
çookk yakışıklııı beee gerçekten dee!!!:lepi:Kenan Imirzalioglu benim burda gittigim okulumda ogrenciymis not ortolamasi yuksekmis resmi var okulda Ingiliz kizlar erkek gorsun o zamanda bile yakisiklilik akiyormus uzerinden ..................................dizide kopuk yerler var mantik hatalarida var ams 3bolum sonra anlariz tamamiyla sanirim ama Ezele yapilan yenilir yutulur sey degil Eysanda cok asaglikmis bu kadari olmaz
kızlar yaa çok detaya girersek çogu dizide eksikler buluruz
izlemeye devam bence:lepi:
işte daha dikkatli yazsınlarr seneryolarıı!!!aynen katılıyorum butun nerdeyse butn dızılerde mantık hataları var
bence de cansu dere yerine daha iyi birini bulabilirlerdi!!!
çocuk kesinn ikisininndirrr!!!
veee korumak için ifade vermiştirr ezeliii eyşan mahkemede tehdit neyim etmişlerdir!!!
eski türk filmi alıntısııı yaneee!!
inşallah şaşırtırlar bizi olmaz da böyle!!!a.s
Evet yine seyirci aptal yerine konmaya çalışılıyor, mahkeme sahnesi mantıklı kurgulanabilirdi, kendini aklamaya çalışıp suçlu bulunabilirdi, bu kadarcık detayı düşünmelilerdi, eski türk filmlerinden enstantaneler var hala!
Ama yine de beğendim. Bizim ülkemizde çekilen filmlerde-dizilerde izleyici gerçeği hep bilir, oyuncular bilmez, onların gerçeği öğrenmesi beklenir falan. Ezelde yabancı dizilerde olduğu gibi bilinmezlik katılmış, lost izler gibi bile hissettim ben, bazı şeyleri ipuçlarından çıkarman gerekiyor, çatır çatır dökmüyolar önüne herşeyi. Bakalım izleyip görcez, bu şekilde devam ederse izlenir.
Ve dipnot bizim dizilerde esas kadın hep iyidir, melek kalplidir, o kötü olamaz başına gelenler kötüdür falan. Bu dizide bu olay aşılacak sanırım, cansu dereye biçilen rol şeytani gibi duruyor, en azından ben öyle olmasını umuyorum.
bence de iyii kadın aslındaa numarasıı olmasınn kötüü olsunn kötüüü!!!:icecream:inşallah öyle olmaz..yani eyşanı ileriki bölümlerde iyi gösterme cabaları vs..illa her dizide aşk olmak zorunda mı canım..yalnız filmde bir kadın oyuncu daha var ilk bölümde yer almadı ama 2. bilemedin 3.de ortaya cıkacaktır..sedef avcı..o kadınla ezeli başgöz ederler kesin-tatlicadiarzu-
bence de iyii kadın aslındaa numarasıı olmasınn kötüü olsunn kötüüü!!!:icecream:
evet yaa agzımın tadıyla intikama bulanmış aksiyon dizisi izlemek istiyorum..
mıyın mıyın,ezilmiş domates suratıyla "affet beni ömeerr" diyen bi tip görmek istemiyorum lütfen "Acı Hayat" a dönmesin film:1no2:
evet ya.acı hayatta o kızın sürekli memed demesine sinir oluyodum.ona dönmesede ağız tadıyla baksak.
bence de iyii kadın aslındaa numarasıı olmasınn kötüü olsunn kötüüü!!!:icecream:
kesinn pişmann olur zatii!!!:dilcikar:evet ya en azından pişman olsun