Ezel Atv

konu farklı ama umarımm sündürüp eski türk filmlerinden alıntı yapmazlarr!!!a.s
bunda da en yakın arkadaşıı sevgilisine göz koyuyorrrrrr!!!benneyaptımki

tabiki verilen örnekler de klasiklikler olabilir ama bence dizinin seyiri cok önemli
bence gidisat monoton olmazsa bu dizi baya baya tutar
oyuncular basarili, alt yapi saglamyerimseniben

ben dün doğru düzgün seyredememiştim.şimdi tekrarı var.bakalım bakalım nasılmış.

bakınn bakalımm mahkeme ve yargılanma süreci çok saçma geldi bana!!!CADIARZU

sacma degilde,üstü kapali anlatilmis.. sonucta eysan neden yalan söyledi bilmiyoruz, eysan o sira bir adama bakiyor,o kim bilmiyoruz...

detaylari bilmedigimiz icin böyle garip geliyor bize

"Senin takimlarini da bir bakimdan gecirelim mi" kaydirigubbakcemile3

ay dün ne gülmüstüm bu lafa, simdi yine duyunca kaydirigubbakcemile3

sacma degilde,üstü kapali anlatilmis.. sonucta eysan neden yalan söyledi bilmiyoruz, eysan o sira bir adama bakiyor,o kim bilmiyoruz...

detaylari bilmedigimiz icin böyle garip geliyor bize
yokk eyşan değill!!
mahkemede avukat olmaması ve sadece hiçbir delile bağlı olmaksızın kızın tanıklığıı iştee silahta sırf parmak izi varr olayıı soruşturma yokk düzgünn falan filannn..... güvenlik kamerası yok otelde!!adamm sadecee suçsuzum diye bağırıyooo!!!

Pardon! eysani kast ettin sandim.. Evet,orasi garip!

fragmanı verdi az önce.bi erkek çocuk gösteriyor.kayıp falan diyor.sanırsam o eyşanın çocuğu ve öleyse kesin ezelden çıkacak.ama epey bi saklarlar bunu.

cansunun rol yeteneğini yok beğenmedim oyunculuğunu

daha ham bence sadece boy iyi elbiseleri iyi taşıyor

mimikleri bir aktris için yetersiz

evet yaa dizi güzele benziyor ama cansu olmamış:umursamaz:
bakalım önümüzdeki bölümler neler olucak,izlemeye devam edicem begendim:kedi:

BENDE bu yoruma katılıyorum dizi gzel ama bu kadar ince detaylar atlanmamalı pür dikkat izleyen ve bekleyen bir kitle varkenlmaz:

evet yaa dizi güzele benziyor ama cansu olmamış:umursamaz:
bakalım önümüzdeki bölümler neler olucak,izlemeye devam edicem begendim:kedi:

fragmanı verdi az önce.bi erkek çocuk gösteriyor.kayıp falan diyor.sanırsam o eyşanın çocuğu ve öleyse kesin ezelden çıkacak.ama epey bi saklarlar bunu.
bence de cansu dere yerine daha iyi birini bulabilirlerdi!!!
çocuk kesinn ikisininndirrr!!!
veee korumak için ifade vermiştirr ezeliii eyşan mahkemede tehdit neyim etmişlerdir!!!
eski türk filmi alıntısııı yaneee!!
inşallah şaşırtırlar bizi olmaz da böyle!!!a.s

BENDE bu yoruma katılıyorum dizi gzel ama bu kadar ince detaylar atlanmamalı pür dikkat izleyen ve bekleyen bir kitle varkenlmaz:
evet izleyiciyii hafife almadann şöyleee zekice uyarlanmışş bi seneryoo istiyorummm!!!a.s

Evet yine seyirci aptal yerine konmaya çalışılıyor, mahkeme sahnesi mantıklı kurgulanabilirdi, kendini aklamaya çalışıp suçlu bulunabilirdi, bu kadarcık detayı düşünmelilerdi, eski türk filmlerinden enstantaneler var hala!
Ama yine de beğendim. Bizim ülkemizde çekilen filmlerde-dizilerde izleyici gerçeği hep bilir, oyuncular bilmez, onların gerçeği öğrenmesi beklenir falan. Ezelde yabancı dizilerde olduğu gibi bilinmezlik katılmış, lost izler gibi bile hissettim ben, bazı şeyleri ipuçlarından çıkarman gerekiyor, çatır çatır dökmüyolar önüne herşeyi. Bakalım izleyip görcez, bu şekilde devam ederse izlenir.
Ve dipnot bizim dizilerde esas kadın hep iyidir, melek kalplidir, o kötü olamaz başına gelenler kötüdür falan. Bu dizide bu olay aşılacak sanırım, cansu dereye biçilen rol şeytani gibi duruyor, en azından ben öyle olmasını umuyorum.

Soygun olayı 1997 de geçiyor, o zamanlar her yerde kamera yoktu, zanlının ifadeleri delil olmadıkça doğru kabul edilebilir mi, silah arkadaşımın, montumu o giydi desin dursun, kim inanır, maddi deliller aleyhine, resmen kumpas kurulmuş, kurtulması imkansı.Yalnız ben hapisten nasıl çıktığını, şimdi yanında olan kız ve adamla nerede tanıştıklarını kaçırdım, o belli miydi?

Yok oraları daha göstermediler bi şey kaçırmamışsınyerimseniben

kızlar yaa çok detaya girersek çogu dizide eksikler buluruz
izlemeye devam bence:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…