konu farklı ama umarımm sündürüp eski türk filmlerinden alıntı yapmazlarr!!!a.sdiziyi simdilik basarili buldum, alisilagelmis konulardan uzak ..
en azindan abla kardes bi erkek yüzünden birbirini yemiyor, yada yegen amca ayni kadinöa düsüp kalkmiyor, farkli bi tema iceriyor
heyecanlan bekliyorum gelecek süprizleri
ben dün doğru düzgün seyredememiştim.şimdi tekrarı var.bakalım bakalım nasılmış.
bakınn bakalımm mahkeme ve yargılanma süreci çok saçma geldi bana!!!CADIARZUTekrar izliyorum zemuszemus
bakınn bakalımm mahkeme ve yargılanma süreci çok saçma geldi bana!!!CADIARZU
yokk eyşan değill!!sacma degilde,üstü kapali anlatilmis.. sonucta eysan neden yalan söyledi bilmiyoruz, eysan o sira bir adama bakiyor,o kim bilmiyoruz...
detaylari bilmedigimiz icin böyle garip geliyor bize
yokk eyşan değill!!
mahkemede avukat olmaması ve sadece hiçbir delile bağlı olmaksızın kızın tanıklığıı iştee silahta sırf parmak izi varr olayıı soruşturma yokk düzgünn falan filannn..... güvenlik kamerası yok otelde!!adamm sadecee suçsuzum diye bağırıyooo!!!
cansunun rol yeteneğini yok beğenmedim oyunculuğunu
daha ham bence sadece boy iyi elbiseleri iyi taşıyor
mimikleri bir aktris için yetersiz
diziyi bekleyenlerden biri olarakk seneryoyu zayıff buldumm ben arkadaşlarrr!!
adamı katil diye içeri atıyolarr hiç sesi çıkmıyorr :sm_confused:mahkemede avukatıı bile yokkk!!demiyorki silahın sahibi arkadaşımm mont da ondaydııı!!!otelin güvenlik görevlisini öldürüyorr bu otelde hiç mii kamera yokk:1no2: o kadar kasada parası olan otelde kamera olmaz mııı?????biraz daha yaratıcıı şeylerr bekliyorumm şahsennn!!!CADIARZU
evet yaa dizi güzele benziyor ama cansu olmamış:umursamaz:
bakalım önümüzdeki bölümler neler olucak,izlemeye devam edicem begendim:kedi:
bence de cansu dere yerine daha iyi birini bulabilirlerdi!!!fragmanı verdi az önce.bi erkek çocuk gösteriyor.kayıp falan diyor.sanırsam o eyşanın çocuğu ve öleyse kesin ezelden çıkacak.ama epey bi saklarlar bunu.
evet izleyiciyii hafife almadann şöyleee zekice uyarlanmışş bi seneryoo istiyorummm!!!a.sBENDE bu yoruma katılıyorum dizi gzel ama bu kadar ince detaylar atlanmamalı pür dikkat izleyen ve bekleyen bir kitle varkenlmaz:
diziyi bekleyenlerden biri olarakk seneryoyu zayıff buldumm ben arkadaşlarrr!!
adamı katil diye içeri atıyolarr hiç sesi çıkmıyorr :sm_confused:mahkemede avukatıı bile yokkk!!demiyorki silahın sahibi arkadaşımm mont da ondaydııı!!!otelin güvenlik görevlisini öldürüyorr bu otelde hiç mii kamera yokk:1no2: o kadar kasada parası olan otelde kamera olmaz mııı?????biraz daha yaratıcıı şeylerr bekliyorumm şahsennn!!!CADIARZU
Soygun olayı 1997 de geçiyor, o zamanlar her yerde kamera yoktu, zanlının ifadeleri delil olmadıkça doğru kabul edilebilir mi, silah arkadaşımın, montumu o giydi desin dursun, kim inanır, maddi deliller aleyhine, resmen kumpas kurulmuş, kurtulması imkansı.Yalnız ben hapisten nasıl çıktığını, şimdi yanında olan kız ve adamla nerede tanıştıklarını kaçırdım, o belli miydi?