Ezel Atv

Bu arada Kenan´in gencligini oynayan cocuk cuk oturmus diziye, yakisikli cocuk :asigim:
Ama benim anlamadigim, Ömer ameliyat olurken ses telleri de mi degismis ? lülülülülülü
O genc cocugun seslendirmesi cok kötü, cok sahte geliyor kulaga.

Yav biri cevap versin, Bu Ezel niye yüz ameliyatı oluyor. Tanınmadan intikam almak içinmi yoksa bir kaza filanmı geldi başına.

Yav biri cevap versin, Bu Ezel niye yüz ameliyatı oluyor. Tanınmadan intikam almak içinmi yoksa bir kaza filanmı geldi başına.

Orasi daha belli degil.
Ama ilk bölümde Ezel elinde bi gazete parcasi tutuyordu ; güya catismada bilmem kac kisi öldü diye. Aralarinda Ömer de var.
Yani öldü süsü veriliyor.
Sonradan bence intikam icin suratini degistiriyor.
Ha tabii bunlari hangi parayla yapiyor,nasil zengin oluyor, orasini ben de cok merak ediyorum laelaelaelaelae

bak ben o gazete kismini kacirmisim. ömere öldü süsü verdiklerini simdi ögrendim sayende

Ömer belki o şimdi yanında bir adam var onu hapisten tanımıştır o ona yardım etmiştir, belki mafya falandı adam, o yüzden bu kadar zengin oldu.

yaa arkadaşlar ömerin nasıl zengin olduğu belli olmuyormu kumar oynayarak bu kadar kafa yormaya gerek yokki dizinin ana temhalarından biride kumar ilk sahnelerinde babasının sofrada söyledikleri yiğitin ve cansunun kumarhanede çalışması kumarhane deki cinayet ve ilk bölümün finali bile kumar masasında bitiyosengözlerimebaksanabo pala bıyıklıyıda kumar masasından borç batağından kurtarmış arkadaşların diğer sitelerden araştırıp bizim için kopyaladıkları bilgileri okursanız anlarsınızşakkıdı

yani dizi bugün biraz daha şekillenecek ,nasıl zengin olduğu ,yüzünü neden değiştirdiği bu bölüm belki çıkar ortaya ,biz biraz sabırsızız galiba ,bu da dizileri satma politikası işte..

kizlar bende geldim bi ezel hayrani olaraktan araniza
izleyim ilginc gibi diyordum
kacirmisim
sonra tesaduf esimle tekrarini izledik ve bu diziye bakilir dedik
bugun yeni dizi var cok hos hadi bakalim neler olcak
her zamanki ayni ask dizilerinden degisik
en azindan beni dusunduruyor ne olcak diye
diger dizilerde ne olcagini tahmin ediyoruz

iyi izlemeler

bizde izliyoruz eşimle;iyi seyirler...kaliteli bir diziye benziyor..

bu arada bende hic sevmezdim kenan imirzaligi oglunu ya cok havali oynuyor agir abiiiiii
cansuda harbiden benide boguyor hareketleri uykumu getiriyor
hadi kizim bi mimik
hadi kizim cikar su lafi gibi pozisyonlara giriyorum

he valla ayni kurtlar vadisi gibi neredeyse tüm bölümü gösterdiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…