Ezel Atv

b_ezel01.jpg

b_ezel02.jpg

b_ezel03.jpg

b_ezel04.jpg

ben de dün akşam izledim tesadüfen, 1. bölümün tekrerıymış cansu dereyi sevmem ama kenan imirzalıoğlunu çok severim onun için izledim konusu değişik güzel bir dizeye benziyor beğendim yani izlemeye devam edicem ilk bölümün sonunda çok üzüldüm zaten neler yaptılar çocuğa pislerrr:eek:lmaz:

izleme rekorlari kirmis ezel zemuszemus

no program adı kanal süre ratıng (&#37:KK66: share (%)

1 arka sokaklar kand 01:26 8,91% 23,16%
2 ezel show 01:26 7,62% 20,07%
3 arka sokaklar (ozet.) kand 00:12 4,98% 14,10%
4 m.alı bırand”la kanal d ana haber kand 00:50 4,95% 17,09%
5 kutsal damacana (t.s) show 01:34 4,68% 15,48%
6 elveda rumelı atv 01:28 4,41% 11,63%
7 ugur dundar”la star haber star 00:35 4,32% 14,34%
8 kapalıcarsı atv 01:17 4,20% 13,69%
9 alı kırca ıle ana haber show 00:28 4,14% 13,77%
10 spor gundemı kand 00:03 3,93% 11,68%

ıLK 10 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB 28 EYLÜL 2009 PAZARTESI
no program adı kanal süre ratıng (%) share (%)
1 ezel show 01:26 7,72% 21,50%
2 kapalıcarsı atv 01:17 6,05% 18,60%
3 arka sokaklar kand 01:26 5,63% 15,20%
4 elveda rumelı atv 01:28 5,60% 15,51%
5 kul ve ates star 01:34 5,31% 17,97%
6 ugur dundar”la star haber star 00:35 4,51% 17,91%
7 kutsal damacana (t.s) show 01:34 4,13% 12,90%
8 son bahar star 01:26 4,04% 11,10%
9 alı kırca ıle ana haber show 00:28 3,85% 15,45%
10 m.alı bırand”la kanal d ana haber kand 00:50 3,81% 15,58%

Gazetede de okumuştum izlenme rekoru kırdı diye..Güzel bi dizivereliniortak

Yalnız eklenen resimlerden en cok Yigit ve Kenan'ın arabada oldukları resim hosuma gitti, masallah bu kaa karizmatik olunur mu yahu opuyorumnanaktan

akşamın bir vakti dün bende bi şekilde izledim diziyi fena bişeye benzemiyo zavallı çocuğa fena kazık atmış kankaları ama anladığım kadarıyla yine bi acı hayat durumu yaşanacak cansu hiçte öyle kötü kadın durumunda değil yaptıklarından pişman ve zorla yaptırıldığı belli ama bana enterasan gelen yiğite seni seviyorum demesi geldi neyse bunuda zamanla anlıcaz bi bahardan bahsediliyo ilk bölümde gçrülmediğinden aslnda dikkat edilirse mahkeme sahnesinde o kötü karakter bıyıklı amcanın yanında küçük bi kız oturuyo ve cansu onlara bakarak konuşmasına devam ediyo orda tehdit altında olduğu ama planı baştan beri bildiğide belli benim ilk bölümden çıkardıklarım bundan ibaret kızlaryerimseniben

Bahar Eysan'ın kızkardesi, kesin Baharın bir hastalıgı vardı da bu yüzden Eysan para karsılıgında Ömer'i hapise sürükledi.
Hatta yeni fragmandada bi kücük kız gösterildi Eysanda onun basında, o Bahardı kesin.

Dizi basladıgından beri kendimi dedektif gibi hissediyorum sengözlerimebaksanab delikafadulden

Eksi sözlük yorumları:

cansu dere'nin insanı bunaltan sıkıcı oyunculuğuna rağmen yiğit özşener ve rengarenk oyunculuğu için şans verip izleyeceğim dizi. :asigim:

tanıtımıyla türk halkına yüz naklinin ne kadar kolay bir ameliyat olduğunu göstermiş dizidir. yüzün etrafını kesikli çizgilerle işaretle sonra etrafına sargı bezi sar, bir gün de tespih çekerek bekle. al sana yepyeni bir surat, yepyeni bir hayat. :roflol:

ilk bölümün sonlarına doğru seneryosunun gerçekden sürükleyici olduğunu anladığımız bu senenin tutması muhtemel dizisi. :lepi:

bir melodisi dudaktan kalbe melodilerinden birini aşırı çağrıştırıyor, belki de aynısı. bir yerlerden hüseyin kenan fırlayacakmış gibi hissettirmese daha iyi olacak :roflol:

adı pek anılmamış fakat 1997 yılındaki ömer'i canlandıran karakter, gayet kenan imirzalıoğlu'nun ikizidir.
kenan imirzalıoğlu'nun ezel haricinde gelecekte rol alacağı muhtelif yapımlarda, gençlik flashbackleri söz konusu olunca gönül rahatlığı ile kullanılabilir. alkisalkisalkis

ha bu arada o sahne geçişleri nasıl bir şeydir arkadaş..! elinize sağlık.. :lepi:​

yorumların cogu pozitif, tuttubu dizi delikafadulden

kenanı sevmeme rağmen bu diziyi hiç sevmedim bide cansudan başka kızmı yok şu memlekette çirkin gerçekten hemde itici

ömer ezele benziyo evet ama daha esmer nasıl beyazlattılar acep maykıl ceksın usulümükaydirigubbakcemile3

iyi başladı dizi inşallah sonradan bozulmaz
Cansu Dere ile Kenan da birbirine çok yakışan çiftlerimizden

Ctesi gecesi oturdum izledim bir güzel. Naadar yağuşuhlu, naadar karizmatik, naaadar vs vs bir insan bu Kenan:asigim: fekat biraz kilo almış gibi. eeee yaş ilerliyor, eskisi gibi olamaz dimi.:nazar:

Benim anlamadığım bu Ömer sonradan intikam almak içinmi Ezel oldu ve yüz ameliyatı oldu. Eyşanda sattı ezeli.:mymeka:

X