Ezel Atv

eyşanı hiç aldatmamış cengiz -tatlicadiarzu-
alide bahara aşık.onu görünce mağara ayısından bi yavru kediciğe dönüşüyor suratı delikafadulden

of ya kenana bak kıza kur yapıo ya bahara ayyy delircem ilk kez kokunu baska kokulardan ayırt etmek dedi ayyyyy :sinifsinif::eek:lmaz:

ahanda işte cengiz gerçekle yüzleştii :)))))
şimdide kendı çocuğunu yapmak ıçın bırbır takla atıyorr tabı cansuu ezele aşıkkk hahay yaparmı çocukk :)

ay bu kenanın sevgılısıyle olan fotosuda iğrençmiş yaa çok kötü çıkmışşş

hçte acımadım bahara resmen sulandı ya bu kadarda olmazki kardeşimmmm,saldıracaktı adama az kalsın oh oldu...

ezelin bahara olan bütün tavırları sadece eyşanı kıskandırmak ve aileye girebilmek için bahara yapılan hareket doğru değil ama öpmediğine sevindim çünkü o onun baldızı cengiz çocuğun kendisinden olmadığını bile bile eyşanı hala seviyor ve çocuk istiyordu orda kafayı yedi eyşanın hap kullandığını görünce ama eyşan tabiki çok haklı onlar gibi bi pislik dünyaya gelsin istemiyor kötülükten başka bişey düşünmüyor cengiz muhakkak ezelin kim olduğunuda ilk o ortaya çıkaracak aliye gelince ona sadece acıyorum cengizin kuklası ama farkında değil :umursamaz:

allahım bir insana gülmek bu kadar mı yakışır,her pazartesi eriyor yağlarım gözüm gönlüm bayram ediyor:jeyyar:,eyşanada gıcık oldum haa git ne olduğunu bacına sorsana onu görmek için bahane arıyor sanki gıcık fırladı gitti:umursamaz:

bu hafta biraz durgun bi bölümdü ama bi sonraki fragman çok karışık haftaya hareketli bi bölüm geliyo

Evet biraz durgun ama bence yinede güzel bi bölümdü..
Flashbackleri yine iyi patlamislar.
Dizinin sonunda Ezel´in duygu karma$asi cok güzel yansitilmis.
Ayrica Kenan´cigim o yilisik kizi öpmemesi ayri bi sevindirdi beni alkisalkisalkis
Var mi ulen dünyada böyle bi erkek,ah ah Şeniz

Yeni fragmani koydular mi benneyaptımki

tabi hemen dizi bitiminde göstediler yeni fragmanı pier lotiye falan gidiyolar

allahım bir insana gülmek bu kadar mı yakışır,her pazartesi eriyor yağlarım gözüm gönlüm bayram ediyor:jeyyar:,eyşanada gıcık oldum haa git ne olduğunu bacına sorsana onu görmek için bahane arıyor sanki gıcık fırladı gitti:umursamaz:

ahh sorma yaaa kenan bu rolde dahada bi karizmatik olmuş yaaa
hayranlıkla bakıyom :asigim:

eyşan cengizle babasının yanına giderken cengizden uzun duruyodu topuklu giymese boy farkı olmayacaktı

X