Ezel Atv

meliha ğlum ..ömerim..sonunda geldin
ezel:geldim annem
ben suçsuzum anne ,ben hiç bi şey yapmadım..
ben hiç bi şey yapmadım..ben suç işlemedim

mafoldumben

Fragmanda Mert Ezelin annesine sarıldığını görüyo napcak acaba onu merak ediyorum..

Bi de Cengiz çocuk benden mi diye sorduğunda Eyşan ne diyecek?CADIARZU

Gel pazartesi gel

Mert acaba duycak mı konusulanları, eger duymazsa kesin annesinin evlat hasreti yüzünden Ezele sarıldıgını düsünür, yada yanıltmacada vardır ama bariz görüyor CADIARZU
Eysan kıvırmasını iyi biliyor yine hazır cevap olur, Cengizde tabi saf asık ya inanır hemen

Fragmandaki replikler:

cengiz:
hayatta bi gidenler var..bi de kalanlar..
bide ikisinide yapamayan.
tam ortada duranlar.

ezel:yapma anne senin bildiğin yüz değil o..
meliha :içinden sen bakıyosun ya..

mafoldumben

Ya Baharın hastalıgı ne kansermi? Ben kacırdım orayı galiba yoksa söylemediler mi daha? Fragmandada diyor ya biseyler ölecekmis gibi :a015:

zaten bahar küçükkenden beri hasta ( yalnız cümleye bak küçükkenden beri ) akciğerinden rahatsız galiba gecmiş olsun bi zahmet fazla yaklasmasın öle öpecek gibi :mymeka: yılışık şey

Kücüklügünden beri hasta oldugunu biliyorumda tam söylemediler ama dimi ne oldugunu? CADIARZU

Hani Ezelcigimin elinde hastane raporu vardi bi bölümde, okuyamadim orda ben, valla ne kadar sirnasik olsada ölmesin ya Eysana kaliriz yoksa

Bana müsade Yaprak Dökümü basliyor,
ah keske her gün Pazartesi olsaa :asigim: :jeyyar: :lepi:

zaten bahar küçükkenden beri hasta ( yalnız cümleye bak küçükkenden beri ) akciğerinden rahatsız galiba gecmiş olsun bi zahmet fazla yaklasmasın öle öpecek gibi :mymeka: yılışık şey

Ay he ya, mazallah hastalık neyin buşaltırır Ezel'e, marazlı kız:dilcikar:

:mymeka:evet ya gördüm fragmanda öle öpecek gibi eğilio kulağına fln bşi sölüo yırtacam o kızıÇok üzgünüm çoook yüzünü kazıdım hafızama yolda fln görürsem saldırcm eysana o kadar deilde o kıza sinir oluom

kızlar bu arada merak ettim Kenan İmirzalioğlu nereli? sanki öyle bizim oralardan bir esmerliği var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…