Ezel Atv

alkisalkisalkisalkisalkisalkis süper bi dizi ilk bölümden Mübdela oldumalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Yiğit Özşener yine 2.erkek rölünde olmuş.

Eyşanın yemekte yanında olan küçük çocuk Ezelden bencelmaz:

bide bence hapisdeyken Tuncel Kurtiz aynı koğuşda falandı ve haksızlığa uğradı için hapiste öldü gösterip gizlice estetik yapıtırıp yeni ad vermiş olabilir intikamını alabilmesi için diye düşündümCADIARZUCADIARZU

Son düzenleme:
ezele baktım..........izledim ve geldim ......
konusu kurtlar vadısını ..........
ıhlamurlar altındayı..........
ve kenen imırzaoglunun bı önceki dizisi neydi hatırlıyamadım onu anımsatıyor..........
bir kaç diziyi bir araya getirmişlerde..........
ortaya bir dizi cıkarmışlar gibi sanki.........
bu bölümü güzeldi.......
.
nedense şu cansu dereyi bir sevemedim gitti............
ne kadar soguk bir kadın ya..........

Beğendim bende ama Cansu Dere'nin boyu çok uzun kalmış :1rolleyes:

guzel dızıydı.nekadar Kenan 'ı sevmesem de ızleyecek baska bısey bulamadıgımdan ızledım..

sevdım valla.

bi çatısma cıkacak hapıshane de kargasa gıbı bırsey Ömer o sırada ölücek ama aslında ölmeyecek

cunku bır ara gazeteden kesılmıs parca vardı orada hapıshane de kargasada ölenler mı ne yazıyordu altında ömerın fotosu ısmı fılan yazıyordu..o da ona bakıp ezelın hıkayesı baslıyor fılan dıyordu..

karısık anlattım sanırım.

bakalım gelecek bolumde ne olacak.

çok beğendim bende,bazı dizilerin gidişatı ilk bölümlerden belli oluyor bu dizi çok güzel

Kızlar süpersiniz yorumlarınıza hayran kaldım.

işte kk farkı bu opuyorumnanaktan

Elveda Rumeliyi terkettim Ezeli seyretmeye başladım..Pişman olmıycağımı düşünüyorum..Hoşuma gitti..alkisalkisalkis

izledim çok güzel bir bölümdü ilk bölüm olmasına ragmen çok heyecanlıydı kaçırmadan bakıcam süperrr:lepi::lepi:

bulmaca gibiydi ben tam cozemedim ailece cozmeye calistik
ama ilk bolumden bisey anlayamadik belki ilerki bolumlerde
anlasilir ama guzel bi diziye benziyor

bende çok begendim insan en çok sevdiginede güvenemiycek anlaşılan eyşanın yaptıgı gibi baya sürükleyici haftaya ne olacak merakla bekliycem

canım kız tehtitle o şekilde ifade verdi adamı görmedinmi arkada

Oyyy :asigim:
Begendim ben ilk bölümü, bakalim ilerki bölümlerde neler olacak..

cansuya topuklu giydirmeseler bari o adamın yanındaykenkaydirigubbakcemile3

çok sevdim kesinlikle izleyecem hatta işten çıktığımda doğru eve geldim kaçırmayayım diye başını..

Diziyi eşimle pür dikkat izledik bazı sahneler çok duygusaldı bu sezonun en iddalı dizisi bence ezel olacak.

bende diziyi begendim
konusuda ilğinç olmuş.bakalım diğer bölümlerde böyle giderse
tutulacak bir dizi

Evet yaa, Cansu Cemil´in yaninda cok komik görünüyor , topuksuz giyinse bari yakinlastiklarinda -tatlicadiarzu-

cansunun rol yeteneğini yok beğenmedim oyunculuğunu

daha ham bence sadece boy iyi elbiseleri iyi taşıyor

mimikleri bir aktris için yetersiz

cansunun rol yeteneğini yok beğenmedim oyunculuğunu

daha ham bence sadece boy iyi elbiseleri iyi taşıyor

mimikleri bir aktris için yetersiz

evet rol yapamıyor...:1no2:
yüzü güzel boyu uzun sadece ekranda güzel duruyor diye dizide bencee..
bu arada dizi 10 numero çok beğendimmm :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…