Ezel Atv

kenan mırzaoglunun oncekı fılımınde kız onu bırkap zengın adama gıdıyordu..sonra kızı affetmıştı

Eyşan acaba hamile olduğu için mi evlendi cengizle..Ama cengiz seni seviyorum dediğinde ben de seni seviyorum dedi..ılerleyen bölümlerde neden evlendiğini anlarız ama yine de kalleşmiş kız :mymeka:

Eyşan acaba hamile olduğu için mi evlendi cengizle..Ama cengiz seni seviyorum dediğinde ben de seni seviyorum dedi..İlerleyen bölümlerde neden evlendiğini anlarız ama yine de kalleşmiş kız :mymeka:

sebebi ne olursa olsun affı olamaz bence düşünsene sevdiğin adamı yakacan olurmu oyle şey,ölürüm kaçarım ama yinede yalan yere ifade vermem helede sevdiğim adam aleyhinde....

sebebi ne olursa olsun affı olamaz bence düşünsene sevdiğin adamı yakacan olurmu oyle şey,ölürüm kaçarım ama yinede yalan yere ifade vermem helede sevdiğim adam aleyhinde....

bencede..
çok büyük ihanetti yaptığı eyşanın lmaz:

Hadi ihanet ettin hapse attırdın ne diye gidip çocuğun en yakın arkadaşıyla evleniyosun:mymeka:

Ezel nasıl bir intikam almayı planlıyo acaba..Bence Eyşanı kendine aşık edip kocasının elinden alsın:1rolleyes:

Son sahnede Ezelin Eyşana bakışı çok güzeldi..kaydirigubbakcemile3

nasıl oyuna getirmişler demi adamı.
ezel birde nasıl hapisten çıktı
onasıl oldu acep.

ikinci bölümde hapisten çıkışını amelayat oluşunu zengin oluşunu anlatırlar sanırım

lise yıllarımın çoğu kenan'a hayranlıkla geçti. adam hala yakışıklı... diziyide çok beğendim. ilk bölümde yerine oturmayan parçalar insanı daha da meraklandırıyor..

bence ezeli enbaştan yem olarak seçmişler onun için böyle davranmışlardır eyşanda aşık oldu ama o diger adamdan korktugundan böyle davranmışta olabilir ama genede izleyip görcez neler olacagını

Süperdi ilk bölüm.:lepi:

Umarım sonraki bölümleri de böyle geçer...

Bence Eyşan Ezel'den şüphelendi.Ezel masaya oturduğunda elini kulağının arkasına götürerek birşey yaptı ve Eyşan'da daha önce tanışıyor muyuz dedi...

diziyi bekleyenlerden biri olarakk seneryoyu zayıff buldumm ben arkadaşlarrr!!
adamı katil diye içeri atıyolarr hiç sesi çıkmıyorr :sm_confused:mahkemede avukatıı bile yokkk!!demiyorki silahın sahibi arkadaşımm mont da ondaydııı!!!otelin güvenlik görevlisini öldürüyorr bu otelde hiç mii kamera yokk:1no2: o kadar kasada parası olan otelde kamera olmaz mııı?????biraz daha yaratıcıı şeylerr bekliyorumm şahsennn!!!CADIARZU

diziyi simdilik basarili buldum, alisilagelmis konulardan uzak ..
en azindan abla kardes bi erkek yüzünden birbirini yemiyor, yada yegen amca ayni kadinla düsüp kalkmiyor, farkli bi tema iceriyor
heyecanlan bekliyorum gelecek süprizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…