İlkinde sanırım ömere naptığını yazıyo
Ben sevmiyorum bu diziyi.Çok saçma ve abartılı.Cansu dere gerçekten de çok yeteneksiz...
´valla helal sana kiz ben diger kagidi hic fark etmemisim bile:hulya:Iste kızlar bu benim dedigim, Ömere naptınız (?) herkes bilecek yazan kagıt
Buda diger kagıt
valla helal sana kiz ben diger kagidi hic fark etmemisim bile:hulya:
Özeti bu denli heycanla bekledigimi hatırlamıyorm, hep iki haftalık ara yüzünden :asigim:
hemen cayları hazırlayım, annemde meyveleri soymus dizi oynarken soyamam dikkatli izlemem lazım diyor anamm delirdik delikafadulden
kizlar anladigim kadari ile ali eysanin babasini vuruyor
galiba bu notlari babasinn gönderdigini düsünüyorlar
:roflol:dikkati dağılmasın kadıncağızın
Bide sen onu Kenanı izlerken görceksen ablam.
Tü tüü masallah, boya posa bak, Ali Ezeli arastırırken annemin tepkisi: Olum biz daha cözemedik sen o kıytırık resimlerle mi cözeceksin? Cengizle Ezel arabayla yolda kalıyor ya, annemin tepkisi: vur oglum hadi oglum vur ölsün gebersin su cengiz :roflol: :roflol: :roflol:
çok hoş yaaa:roflol: :roflol:
Demek ki biz annenle yanyana izlesek bu diziyi konuşmaktan hiç bi şey anlamıycaz:roflol:
Ayy sendemi öylesin ablam? Var ama gercekten annem gibileri, hem izler hem konusuruz gibisinden :roflol: Bazen ondan asla beklemedigim cümleler sarfediyor ya asıl o zaman kopuyorum dikkat mikkat kalmıyor bende :roflol:
Olabilir, bide benim kafamı karıstıran Cengiz sarhosken Ezele Ömer git burdan diyor akannehir
Haa kızlar bide gecenki özette bisey farkettim,
Bahar 2009'da dönüyordu dimi ablasının yanına?
Cünki onun ertesi günü kahvaltıdalar Cengizle Bahar, Eysanda mutfak tezgahında gazete okuyor ve o haberi görüyor hani Ömerin hapishanede öldügü haberi. Eee Ömer 2009da ölmediki? :uhm: