Ezel Atv

Hevin sen anneni pazartesi akşamları bana gönder biz konuşa konuşa seyrederiz:roflol:

hadi ben kactim özet bitmek üzere
size iyi seyirler
bana bakin fazla kendinizden gecmeyin ha:mymeka:

:roflol: hos olmasına hos da dikkatım dagılıyor canım ya, her sahneye illa bisey söylüyor :roflol: :roflol:

ay orasıda doğru ama insanın gülesi gelir dinledikçe :roflol:

benim anneminde bi huyu var, illa bi dizideki karakteri başka bi dizi karakteriyle karşılaştırcak yada oyuncuları birbirine benzeticek, tabi bunlar hemen olmuo hatırlaması ve sesli düşünmesi baya bi vakit alıo,olan bizim dizi diyaloglarına oluo :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bi de pazartesi akşamları eşim olmuyo evde ezeli yalnız seyrediyorum düşün yani kendi kendime:kedi:

Enistenin olmaması iyide rahatca izleyebilesin diye, ama yalnız kalma ablam ya sonunda senin oraya tasıncam dizileri beraber seyredelim diye :eek:

o özette baharin bu gelisinden bahsetmiyorki öncesini anlatiyor anladigim kadari ile tedavi icin sik sik gelip gidiyormus

haa o zaman tamam sagol balım kaydirigubbakcemile5

Hevin sen anneni pazartesi akşamları bana gönder biz konuşa konuşa seyrederiz:roflol:

Bende gelim dicemde Kenan simdi tutturur dur dizimi beraber izleyelim diye :roflol:

wooooooooov
benimkide koltukta uyuyor suan:lepi:

:lepi:

bana bakin fazla kendinizden gecmeyin ha:mymeka:

kolaymı zannediyorsun :jeyyar: :jeyyar:

ay orasıda doğru ama insanın gülesi gelir dinledikçe :roflol:

benim anneminde bi huyu var, illa bi dizideki karakteri başka bi dizi karakteriyle karşılaştırak yada oyuncuları birbirine benzeticek, tabi bunlar hemen olmuo hatırlaması ve sesli düşünmesi baya bi vakit oluo olan bizim dizi diyaloglarına oluo :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Ayy Allah uzun ömürler versin :Saruboceq: ne varsa eski topraklarda var valla onlarda öyle egleniyorlar canım :hooray:

Su bizi izleyen misafır arkadaslarımızda üye olsada bize katılsa ne kaa güzel olur zemuszemus

Hadi banada müsade, yarın ögle paydosunda girer yorumlarımı eklerim belki, olmazsa carsamba öglen kesin burdayım yine :lepi:

Herkese iyi seyirler kızlar, beklemenin mükafatını almaya dakikalar kaldı,
aman diyim ha Kenanı görünce dikkatınız dagılmasın cok detaylar kacıyor öyle :roflol:

Ezeeeeeeellllll :asigim:

az önce eşim aradı dizin basladı askım diyor bana diziyi izlemeyceksin diyen adam kendide müptela olmuş haberim yok kaydirigubbakcemile2

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Ayy Allah uzun ömürler versin :Saruboceq: ne varsa eski topraklarda var valla onlarda öyle egleniyorlar canım :hooray:

amin hevincim aminn hepimizinkinii :Saruboceq:

vala öle yaa süperler süper :hooray:

yalnız bu dizinin işleniş şekline hastayım ben yaa:nazar:

az önce eşim aradı dizin basladı askım diyor bana diziyi izlemeyceksin diyen adam kendide müptela olmuş haberim yok kaydirigubbakcemile2

Nereye kaçıyon kız beraber izleseydik:gitme:

Ablam burda kalsam oraya dikkatimi veremicem gözüm bi burda bi orda olcak, biliyorum kendimi gecen Askı Memnuda da oldu diziyi seyredemedim buraya yazcam diye :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
Ne anlayıslı esler var ya, benim odunkafada sırf diziyi pardon Kenanı izliyorum diye o saatte sacma sapan caldırmalara baslar ki en nefret ettigimiz sey ikimizinde ama gıcıklık yapcak ya, gecende babasına vermis telefonu gelinini bi arasana diye ne sahneler kacırmıstım o zaman :mymeka: simdide telim kapalı :roflol:

yalnız bu dizinin işleniş şekline hastayım ben yaa:nazar:

Ayneen :lepi:
Lost izliyormus gibi oluyorum bazen, her bir sahnesinde heycan ve bi okadarda müthis müzikleri :asigim:

Tamamm cıktım :eek:

Kız hem yaz hem seyret gel burayakaydirigubbakcemile

ay eşim geldi akşam ,dizi yayından kalkacakmış diyor ,kumar ve şiddet içerikli olduğu için ,ay lütfen kalkmasın ,heyecanla beklediğim tek dizi..

ay eşim geldi akşam ,dizi yayından kalkacakmış diyor ,kumar ve şiddet içerikli olduğu için ,ay lütfen kalkmasın ,heyecanla beklediğim tek dizi..

:1shok::1shok:

Kenanı senden kıskandığı için demiştir:roflol:

Onlar önce kurtlar vadisini kaldırsınlar yayından:umursamaz:

you_know eşinle uzaktamısınız cnm?

düğün fotolarından hatırlıorum sizi :nazar:

eşim çalışıo cnm 10 gibi gelio eve banada izleme fln die trip yapıodu aramıs basladı dio gizli gizli hayranlık askımınki banada caktırmıo kaydirigubbakcemile3

valla bende aynısını söyledim ,ezelden önce kalkacak çok dizi var ,belki beni kekledi ..

seni kandırmıstır yok öle bişi kaydirigubbakcemile2 olmasın yani ümidim bu kaydirigubbakcemile2
reklamlardan nefret ediorum

X