Bi de pazartesi akşamları eşim olmuyo evde ezeli yalnız seyrediyorum düşün yani kendi kendime:kedi:
wooooooooov
benimkide koltukta uyuyor suan:lepi:
:roflol: hos olmasına hos da dikkatım dagılıyor canım ya, her sahneye illa bisey söylüyor :roflol: :roflol:
Bi de pazartesi akşamları eşim olmuyo evde ezeli yalnız seyrediyorum düşün yani kendi kendime:kedi:
o özette baharin bu gelisinden bahsetmiyorki öncesini anlatiyor anladigim kadari ile tedavi icin sik sik gelip gidiyormus
Hevin sen anneni pazartesi akşamları bana gönder biz konuşa konuşa seyrederiz:roflol:
wooooooooov
benimkide koltukta uyuyor suan:lepi:
bana bakin fazla kendinizden gecmeyin ha:mymeka:
ay orasıda doğru ama insanın gülesi gelir dinledikçe :roflol:
benim anneminde bi huyu var, illa bi dizideki karakteri başka bi dizi karakteriyle karşılaştırak yada oyuncuları birbirine benzeticek, tabi bunlar hemen olmuo hatırlaması ve sesli düşünmesi baya bi vakit oluo olan bizim dizi diyaloglarına oluo :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Ayy Allah uzun ömürler versin :Saruboceq: ne varsa eski topraklarda var valla onlarda öyle egleniyorlar canım :hooray:
Nereye kaçıyon kız beraber izleseydik:gitme:
az önce eşim aradı dizin basladı askım diyor bana diziyi izlemeyceksin diyen adam kendide müptela olmuş haberim yok kaydirigubbakcemile2
yalnız bu dizinin işleniş şekline hastayım ben yaa
ay eşim geldi akşam ,dizi yayından kalkacakmış diyor ,kumar ve şiddet içerikli olduğu için ,ay lütfen kalkmasın ,heyecanla beklediğim tek dizi..
you_know eşinle uzaktamısınız cnm?
düğün fotolarından hatırlıorum sizi