Ezel Atv

ay bu bölümde annesıylen konuşacak galıba yada ezelin farklı konuşmalarını oryaa eklemışlerr..
off çok heyecanlı geneee yaaaaaaaaaaa hadı gel pazartesı artıkkk

Arastırdım ve daha acıklayıcı bir özet buldum:

6. Bölüm Özeti
Anneler ve babalar oyuna dahil oluyor.

Meliha, artık Ezel’in kendi oğlu olduğundan emindir.
O, kavuşmak için saatleri sayarken, Ezel de annesini tehlikeye atmamak için ondan uzak durmaya çalışmaktadır.
Çünkü Cengiz, Meliha ile Ezel arasında yaşananlardan şüphelenir ve Meliha’nın peşine düşer.

Ezel Cengiz’i annesinden uzaklaştırmak için aceleyle yeni kozunu ortaya sürer. Fakat erken davranması onu çok zor durumda bırakacaktır.

Öte yandan Eyşan da babasının geri dönüşüyle altüst olmuştur.

Bozulan dengeleri düzeltmenin tek yolu kalmıştır artık…

Yarın bu saatlerde hazırlıklarımız baslıcak,
cay demle, mısır patlat, mendilleri hazırla ve dakikaları say :asigim:

hihoyyyt

dün akşam eşim durduk yere bana ezeli neden izliosun itiraf et artık dedi valla şok oldum biliosun neden soruosun dedim yasak sana izlemek artık dedi ama dizi basladııında o evde olmuo ne zaman basladını bile bilmio kaydirigubbakcemile3

ızlemiyorum de sende o zamankaydirigubbakcemile3

Dün özeti verdiler yine hani gecen hafta verdikleri, normalde bir filmi veya diziyi ikinci kez izlemem sıkılırım ama dün ekrana yapıstım yine napim :asigim:

fragmanlarda bile içim gidio dizi baslasın hemen die ben sevmezdim bu adamı ne oldu bana yaww

özetini yeni netten seğrettim şimdi
nedense annesiyle olan sahneler beni baya duygusallaştırıyo
akşama güzel bir dizi ziyafeti var
hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…