Ezel Atv

Allah'im Allah'im aksam olsaaaaa.Kenan'a kavu$sak.
Var ya Kenan ismi bana hep karizmatik gelmi$tir zaten,bu adama da nasil güzel yaki$mi$.....opuyorumnanaktan.

ben kenanı hııııııııc begenmezdım,cok kucuktum o zamanlar ,memolı vardı bır de kenan..dizlerde aynı zamanlardaydı ,ben o zaman hep memolıyı secerdım..

ama kenan kılo alınca ne kadar yakısıklı oldu yav,kılo cok yakıstı gercekten..

neydı o delı yürek ve acı hayatta kı halleri..

ben yıne cok begenmıyorum eşim daha cok begenıyor kaydirigubbakcemile3

yanlıs anlasılmasın aman esım model olrak begenıyor model fotografcısı oldugundan kaydirigubbakcemile3

Adamın duruşu ne kadar güzel yüz hatları sert ama ne kadar yakışıyo :kedi:
Ezeli izlemeye başladıktan sonra bütün diziler bana saçma gelmeye başladı müptelesı oldum hiç bir diziyi böyle hevesle beklememiştim alkisalkisalkis

Berbat bi günün ardındandan beklenen gerceklesiyor,
yeni bölüme 2 saat 15 dk kaldı :sm_cool: :teytey: delikafadulden :dance: hihoyyyt

yahu siz böyle yapınca ben yerimde duramıyorum,
bi o yana bi bu yana gözüm habire bilg. saatinde,
eyyy Kenaaaaaaann görüyormusun bize yaptıgını senin o sevgilin olacak karı böyle heycanla bekliyormu seni he sorarım sana :roflol:

bu arada kuzum gelmemis bugün nolduki acep :uhm:

Kızlar bu arada fragmanı simdi yine izledim pür dikkat,
Eysanın elindeki kagıtta suna benzer bisey yazıyor:

Ömere naptınız herkes bilecek akannehir

ÜNLÜLER İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADI
Ne kardeşten vazgeçilir ne sevgiliden
Eyşan'ın yaşadığı zor anlar ünlüler dünyasında da tartışıldı. Eyşan'ın yerinde olmak istemediğini söyleyen magazin ve sosyete dünyasının ünlü isimleri, 'Mutlaka başka çözüm bulurduk' fikrinde birleşti...

SEVGİLİMİ FEDA ETMEM
l Ayça Tekindor: Kesinlikle sevgilimi feda edemem. Zor bir şey ama böyle durumlarda yaşanıyordur elbette. 1 haftadır yavru kedi öldü onun için ağlıyorum. Herhalde böyle bir durumda vicdan azabından ölürdüm. İnanılmaz güzel bir film helal olsun.

VİCDANSIZLIK YAPMAZDIM
l Ayçin İnci: Bir başkasının hayatı için asla vicdansızlık yapmazdım.

KARARA VARMAK ZOR
l Reyhan Karaca: Biri kardeşiniz diğeri ise sevgiliniz. Gerçekten zor bir seçim. Bir başkasının hayatını mahvetmek benim karakterime ters düşer. Onun için başka bir çözüm olayına giderdim.

KİMSEYE ZARAR VERMEM
l Nefise Karatay: Değer verdiğim kimseye kesinlikle zarar vermem. Zaten o insanları da zor kazanıyorsunuz. Başka bir çözüm yoluna giderdim. Kimsenin vicdanını rahatsız edebilecek bir harekette bulunmam.

KARDEŞİM ÖNE ÇIKARDI
l Seda Ertan: Kardeşim için sevgilimi feda ederdim. Ama iki taraf için de olay farklı. Birisi canınızdan diğeri ise sevdiğiniz kişi. Zor bir karar olurdu. O anki baskı ile ilgili durum. Onun için net bir şey söylemek doğru olmaz.

HERHALDE İKİSİNİ DE BIRAKIRDIM
l Neslihan Kozanoğlu: Bir eşimi düşünüyorum bir oğlumu düşünüyorum. İkisini de baş başa bırakır başka diyarlara kaçardım. Başka ne yapılabilir ki?

BAŞKA YÖNTEM BULURDUM
l İpek Yaylacıoğlu: Ben böyle bir harekette bulunmam, başka bir yöntem geliştiririm. Kendim kazanır kardeşime bakarım ama aynı anda kim olursa olsun başka birinin hayatını etkileyecek bir tavırda bulunmam.

Nasıl okuyabildin kııııızzzzakannehir

Ömere ve herkes bilecek orayı tam gördüm ama Ömerden sonraki kelimeyi tam cözemedim herhalde naptınız yazıyor :uhm:
Videoyu oynatıp durdurdum o yerde ablam, dur bi screenshot deneyim bakalım siz ne diceksiniz

yaaaaaaa ben söyle okudum

BENI TERK ETTIGIN YERDE BEKLIYORUM

o diger kagıtta yazıyor, fragmanın basında eysan elinde bi kagıt saklıyor ben onu diyorum canım

X