Ezel Atv

Sabah sabah bu ne ya ezeeeel kenaaaaan bi uyutmadınız he:mymeka:

dunde son osmanlı yandım ali vardı yaw yakısıklı işte yakısıklı ama böle adı ezel olunca daha bi karizmatik daha bi duygulu olmuş hımmm ezelll evet cocumun adını ezel koycam kaydirigubbakcemile3

Sabah sabah bu ne ya ezeeeel kenaaaaan bi uyutmadınız he:mymeka:

ohaaaa daha yatıyormuydun lan o saatte, millet aya çıktı huuu, kalk:mymeka:
dunde son osmanlı yandım ali vardı yaw yakısıklı işte yakısıklı ama böle adı ezel olunca daha bi karizmatik daha bi duygulu olmuş hımmm ezelll evet cocumun adını ezel koycam kaydirigubbakcemile3
ay dimi:asigim:,

ordada cansu vardı yine, yapışık şey:dilcikar:, rahat bırak bi adamı, bi nefes alsın yaa:mymeka:

alam ya nedir benim bu karilardan cektigim biri ezellll diye yirtinir digeri kenannnnnnnnn
rahat verin arkadas huzur verin:hulya:

Biz burda biyerlerimizi yırtalım, Kenanı alan Üsküdarı geçti bile.:gitme:

ohaaaa daha yatıyormuydun lan o saatte, millet aya çıktı huuu, kalk:mymeka:

ay dimi:asigim:,

ordada cansu vardı yine, yapışık şey:dilcikar:, rahat bırak bi adamı, bi nefes alsın yaa:mymeka:

Uyuyorum ki rüyamda Ezeli görüyüm diye:kedi:

Ben Kenanın bıyıklı halini sevmiyorum:umursamaz:

Bıyıksız hali favorim:lepi:

ay evet her hali güzel bıyıklı olunca böle maço kabadayı bi hali oluo adam o zaman bile kabadayı yaw Şeniz

cansuya gelince ne kızım bu adamın senden cektiği her dizide öle samimi samimi yürü git kız:mymeka:

Nihayet gördüm fragmanı,yine annesiyle muhteşem sarılışlarını yapıyorlar..

ben yine zırlıycam..:)

bir hafta dizinin olmaması çok kötü oldu of bayram tatili artık yılbaşı derken resmi bayramlar sezon biterrrrrrrrrrrr

selvi boylummm :asigim:

kanal yönetimine sesleniyorum bir daha böyle ara vermesinler sıyırıyoruz mazallah :roflol:

Ömer olduğunumu söylüyor..Anlamadım ben..:uhm:

offffffffff harika bir bölüm bekliyor bizi
mendilleri hazırlamam lazımm mafoldumben

Aliii Cengizzzzz :asigim:
dermisimm :roflol:

off gel Pazartesi gel artık

X