Ezel Atv

cok giciklar ya neden yeni bölüm koymadilarki sanki sirf ezel var diye dün sinemaya gitmedim iyimi:umursamaz:

Bu topikte hep yazılmıştı canım bu hafta olmadığı keşke baksaydın ona göre sinemaya giderdin..:1hug:

bende sandım günü değişti dizinin sevinmiştim çünkü kapalı çarşıyla aynı güne denk geliyordu yaa ama yokmuş gerçi bi arkadaş showtürktweydi yeni bölümü dedi ama eskişylemi karıştırdı onu anlamadım bende rahat rahat bu hafta kapalı çarşımı izledim...a.s​

kızlar yeni fragmanı izlediniz mi fragman eklemeyi bilsem eklicem de beceremiyorum
acayip bi bölüm olucaaakk........

ızledik canım fragmanı bi kaç sayfa geride var...kaydirigubbakcemile3

ya sanki ömer erken cıkacak ortaya bana öyle geliyor ama çıkmasın ya böyle daha heyecanlı

Dizimi özledim :a015:
Zor günler geciriyorum, nolurdu her gün her saat oynasa dizimiz merhem olurdu yaralarıma :gitme:

off pazartesını sabırsızıkla beklıyorum,

annesıne nasıl sarılıyor oyle
:gitme:

bosver ablam sadece dua et benim icin Allah rızası icin olurmu :çok üzgünüm:
hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:

Hakkında hayırlısı olsun tabi canım benim.Her ne olduysa üzme kendini:teselli:

Bu arada:

6.bölüm Özet

Kazanmanın bedeli hiç bu kadar yüksek olmadı!
Ezel, bir yandan Bahar'la yakınlaşırken bir yandan da içinde büyüyen Eyşan aşkına dur diyemez...
Kerpeten Ali, Ezel hakkında bilinmeyen birşeyler bulmaya çalışır...

Hem bizi iki hafta bekletiyorlar sonrada iki cümlelik özet veriyorlar :mymeka:

Sumak'cım Ezelin annesiyle sarılması bizi yine bitirecek bu bölümde mafoldumben

ıyi de biz bu özette yazılanları zaten biliyoduk zahmet etmişler..:mymeka:

Valla, saf sandılar bizi herhalde. :mymeka:

offff gel pazartesi geel

ezel anneisne sarılıyor bu bölüm ya orası çok duygusal olacak muhteşem annesine gerçeği anlatıcakmı acaba?offffffffff:uhm::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…