Ya bu magazincileri Taksimde sallandırcaksın aslında. İnsanları ne kadar kolay harcayabiliyorlar.
Diziden bir karedir tabiki, dediğin gibi Sedef Avcının saçı aynı dizideki gibi itici.:smiley-cool:
Maksat reyting, reyting.
Ulaaa, diziden bir kareyse demekki Baharlan, ezel naşık nolacaklar.akannehir
Nuray üzgünüm:a015:
hani kenannın sokakta yürüdüğü sahne varya,yürüyor yürüyor sonra koşuyor felan ayyyy düşünsenize o an ordayızz
ne buldu o veremli tipsizde zaten Allahin cirpisi sen adami tavlayacagina iki oksuruk surubu ic bir fincan sicak ihlamurkaynat git bir senatoryuma ne isin var dalyan gibi saglikli herufun yaninda lmaz:
Ezel Eyşandan kardeşiyle imtikan alıcak:1closedeyes: Eyşanda zaten kardeşi için yapmadımı bunları :hulya: aynı şekilde Ezelde baharı kullanıcakşutarafagitti
sedef avcıda tıpkı bergüzar korele benzemiş
selam Ezeldaslarım opuyorumnanaktan
uzun yorumumu daha sonra yapıcam, cok hastayım hemen yataga dönmem lazım :gitme:
bu bölümü tam izleyemedim ya, hemde en merak ettigim sahnelerin oldugu bölümdü. Sevgili kayınbabam sagolsun en olmadık zamanda arar hatrımı sorar tıpkı Pazartesi aksamı gibi ayy ne sinir oldum ya :mymeka: artık netten izleyip o zaman yorumumu yapıcam zemuszemus
sedef avcıda tıpkı bergüzar korele benzemiş
selam Ezeldaslarım opuyorumnanaktan
uzun yorumumu daha sonra yapıcam, cok hastayım hemen yataga dönmem lazım :gitme:
bu bölümü tam izleyemedim ya, hemde en merak ettigim sahnelerin oldugu bölümdü. Sevgili kayınbabam sagolsun en olmadık zamanda arar hatrımı sorar tıpkı Pazartesi aksamı gibi ayy ne sinir oldum ya :mymeka: artık netten izleyip o zaman yorumumu yapıcam zemuszemus